Masum 377.Bölüm Özeti- 3 Nisan Cumartesi

Mera, Gopi’nin Ayaklarına KAPANDI! Özür DİLEDİ!

Masum dizisi 377.bölüm özetinde Gaura sinsice bir plana yine imza atmıştı. Bu plan doğrultusunda Dharam ve Mera’yı sarhoş etmiş Gopi’yi de tedirgin ederek konağa gelmesini sağlamıştır. Gopi konağın önüne geldiğinde Mera’nın çığlık seslerini duyunca paniğe kapılır. Doğrudan konağın zilini çalar ancak kapıyı kimse açmaz. Gopi endişe içinde yukarı çıkmanın yollarını arar ve konağında borularına tırmanmaya başlar. Gopi zorda olsa balkona kadar tırmanmayı başarır. Eline aldığı kocaman saksıyla camı kıran Gopi sonunda Mera’ya ulaşmayı başarır. Masum dizisi 377.bölüm özeti devam ediyor.

Gopi odadan içeri girer girmez Dharam’ı Mera’nın üzerinde çullanmış şekilde görür. Dharam’ın Mera’yı istismar ettiğini düşünen Gopi, Dharam’ın kafasına sert bir cisimle vurduktan sonra Mera’yı kurtarır. Mera sarhoşluğun etkisiyle hala ne olduğunu anlayamamıştır. Gopi’ye karşı çıkmaya çalışır. Gopi kızına okkalı bir tokat attıktan sonra onu kolundan tutarak arabaya bindirir.

Tolu ve Sona Evliliği Modiler’i Şaşkına Uğrattı!

Diğer tarafta ise Jigar ve Urmi çocukları aramaya devam ediyorlardır. Molu Jigar’ı arayarak durumlarının iyi olduğunu ona bildirir. Jigar ve Urmi Molu’dan gelen bu haberle mutlu olurlar. Ancak Tolu ve Sona, Modi konağına geldiğinde işler çok karışır. Modiler Sona ve Tolu’nun evlendiğini öğrenince şoke olur. Koki tüm bu olanlardan dolayı Madhu’yu suçlarken Sona her şeyi kendisinin planladığını söyler. Koki, Sona’ya tokat atmak istese de Sona buna karşı koyar. Ancak Tolu’nun uyarısıyla yaptıklarından dolayı da herkesten özür diler.

Sona ayrıca Molu’yu kaçırıp Tolu ile evlenme karmaşasını da aydınlatır. Aslında Tolu’yu kaçırmak istediğini karışıklık yüzünden Molu’yu kaçırdığını söyler. Tüm bu olanlara Urmi ve Koki’nin yanı sıra Hetal de oldukça tepkilidir. Hetal Sona’ya torununu zorla kaçırıp evlenmeye mahkum ettiğini ve onu asla gelini olarak görmeyeceğini dile getirir. Hetal’in bu ağır sözleri hem Sona hem de Tolu’yu üzer.

Gaura’nın Planı Elinde Patladı!

Modiler Sona ve Tolu’nun şaşkınlığını atlatamadan Gopi Mera ile konağa gelir. Gopi olanları Modiler’e anlatınca ikinci bir şok dalgası yaşanır. Bu arada Ahem de konağa gelir. Hem kızının başına gelenler hem de Tolu, Sona evliliği Ahem’i öfkelendirir. Ahem, Dharam’ı öldürmek ister. Ancak Gopi onu sakinleştirir ve kızı için bunu yapmamasını söyler. Diğer tarafta Gaura içinde işler pek iyi gitmiyordur. Yaptığı plan elinde patlamıştır. Gopi gelip kızını almış ve Dharam’ı da fena benzetmiştir.

Yaşanan bunca karmaşanın ardından Koki kendini odaya kilitler. Buna şey onun için fazla gelmiştir ve kafa dinlemek ister. Koki bu şekilde tepki verirken Sona ise sunağa giderek orada sabaha kadar dua eder. Bir şekilde Hetal ve Modiler’in tekrar güveninin kazanması gereklidir.

Ertesi gün Gopi Ahem’i de alarak polise gider. Mera’nın başına gelenlerden dolayı Dharam’a taciz suçlamasında bulunur. Polis Gopi’nin yaptığı suçlamaları dikkate alarak Gaura konağına gider. Gopi tüm olanları tek tek orada anlatırken sarhoşluğun etkisinde olan Dharam pek bir şey hatırlayamaz. Ancak polis Dharam’ı tutuklayarak götürür. Planı elinde patlayan Gaura ise öfkeden deliye döner. Kardeşinin küllerinin yanına giden Gaura intikam yeminleri eder.

Dharam kodeste buraya düşmenin şaşkınlığını yaşarken Gaura oğlunu kurtarmak için karakola gelir. Gaura polislere oğlunu serbest bırakmalarını bunun karşılığında kefalet ödeyeceğini söyler. Ancak hafta sonu olması nedeniyle polis kefaret işlemlerinin yapılamayacağını söyler. Gaura oğlunu kurtaramadan geri döner.

Gopi ve Ahem ise tekrar Modi konağına geri dönerler. Mera henüz kendine gelememiştir. Gopi sunağa gidip kızı için dua ederken Mera yavaş yavaş ayılır. Modi konağında ne işi olduğunu anlayamayan Mera şaşkın şaşkın etrafa bakarken Vidya ona tüm olanları anlatır. Mera yatağından hemen kalkarak aşağıya salona iner. Vidya Mera’nın yine beklenmedik şeyler yapmasından endişelenerek onun peşinden koşar. Diğer yandan Modiler de salona toplanır. Ancak herkesin beklentilerinin tersi bir olay yaşanır. Mera Gopi’ye kızmak yerine onun ayaklarına kapanır. Gopi Mera’nın bu yaptığı davranışın şaşkınlığını yaşarken Mera anne özür diliyorum diyerek Gopi’den özür diler. Mera’nın bu değişimi başta Gopi olmak üzere herkesi çok mutlu eder. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir