Sona ve Tolu Evlendi! İkilinin Evlilik Macerası…

Masum’un Yeni Çifti Sona ve Tolu!

Masum dizisinde Madhu ve Sona Gopi’nin onları bulmasıyla Modi konağına girerler. Madhu’nun amacı Koki ve Gopi’den intikam almaktır. Bu yüzden Madhu kendini oldukça pişman ve iyi biri olarak tanıtır. Madhu’nun aksine Sona ise oldukça açık sözlü ve birazda cahildir.

Madhu ve Sona’nın Modi konağına gelmesiyle Tolu Sona’yı görür. İlk gördüğü andan Tolu Sona’ya gönlünün kaptırır. Madhu bunu bir fırsat bilerek kızından Tolu’yu etkilemesini ister. Ancak Madhu’nun bilmediği kızının da Tolu’ya gönlünü kaptırışıdır.

Sona ve Tolu arasındaki elektriklenme böyle başlarken işler Tolu ve Molu’ya talip çıkmasıyla karmaşıklaşır. Sona bu durumu öğrenince adeta kalbinden vurulur. Sona ne yapıp edip bu durumu engellemelidir. Üstelik ikili birbirini sevse de bir türlü bunu itiraf edememişlerdir.

Sona ne yapacağını düşünürken çareyi Tolu’yu kaçırmakta bulur. Ancak ikizlerden yanlış olanı kaçırır. Üstüne Tolu zannederek kaçırdığı Molu ile neredeyse evlenecek konuma gelirler.

Neyse ki Tolu Sona ve Molu’yu bulup bu yanlış durumu düzeltir.  İkili birbirlerine hislerini itiraf ettikten sonra ailelerinden gizli bir şekilde evlenirler. Bu evlilik Konakta bir Hetal ve Urmila tarafından kabul görmez. Kokila tam tersine Sona’yı kabul ederek onun bir Modi gelini olduğunu söyler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir