Düşman Başına 149. Bölüm Özeti – 12 Kasım Cumartesi – Shanti, Nimmi’nin Çocuğunu Aldıracak Mı?

Düşman Başına 149

Düşman Başına 149. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 149. bölümü Kanal 7 ekranlarında 12 Kasım Cumartesi günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 149. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 149.Bölüm Full İzle.

Düşman Başına 149.bölümde neler olacak? Düşman Başına 149.bölüm özetinde Raghav yeni iş arayışına girer. Sadan ailesi ekonomik krize girer. Shanti de Nimmi’yi alarak hastanenin yolunu tutar. Düşman Başına 149.bölüm özeti devam ediyor.

Düşman Başına 149.bölümde Raghav işinden uzaklaştırma aldığını evdekilere söyler. Shivam’ın sinirlendiğin, onlarında bu şekilde intikam aldıklarından bahseder. Sarla merak edip annesini arar. Raghav’ın işinden ayrıldığını ve maaşını alamayacağını söyler.

Sarla ağlayarak Nirmala’nın yanına gider. Bu evi kaybettiklerini ve artık kendi evine geçebileceğini söyler. Nirmala şok olur. Anahtarları alır ve Sarla’ya verir. Sarla gülümser ve mutlu bir şekilde zıplar. Sarla artık bu evi alacağını düşünür. Nirmala avukatla buluşup mahkeme mührü almayı düşünüyordur.Sarla’nın nereye gittiği umurumda değildir.

Shivam Nimmi’ye gider ve onu üzgün bulur. Ondan kimseden korkmamasını ister. Abisinin yanında olduğunu her şeyi halledeceğin söyler.

Düşman Başına 149. Bölüm Özeti Devam Ediyor

Ramesh Nandu’yu düşünceli bulur. Preeti Lucky’i arar ama Nandu açmaz. Önceden Preeti ile Lucky olarak konuştuğunda kötü hissettiğini ama artık Preeti’nin kendisini aldattığını söyler. Preeti tekrar arar ve Lucky’e evlilikten bahseder. Preeti eve artık Sarla’nın da geleceğini bu yüzden bu evde yaşamak istemediğini söyler.

Nirmala boşanma belgelerini avukata verir. İki ay süreceğini öğrenir. Avukata öleceğini hızlıca bir şeyler yapmasını ister.

Shanti evdeki kadınların sarilerini toplamış satışa çıkarmıştır. Bu iki ay böyle idare etmeleri gerektiğini söyler. Riya Nimmi’yi kusarken görür ve yardımına gider. Nimmi’ye ne karar verdiğini sorar. Kararı ne olursa onu destekleyeceğini söyler. Kuşya, Riya’dan Nimmi’yle konuşmamasını ister. Shanti ile arasının gerilmemesini kararı kendilerinin vereceğini söyler.

Shivam’a devlet işine girmesi konusunda baskı yapılır. Shanti, Nimmi’yi de alarak hastaneye giderler. Kürtaj için 20.000 rupi istenir. Shanti gözünü kırpmadan parayı uzatır. Prabha ve Bindu da hastanededir. Sarla ve Shanti saklanır. Bu ikilinin gözünden bir şey kaçmayacaktır.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Grip İçin Bitkisel Çözümler – Gripten Korunma Yolları
    Grip İçin Pratik Tarif..Kış aylarının gelmesi ile birlikte grip salgınları hızla yayılıyor. Gripten nasıl korunuruz, grip nasıl geçer, ne iyi gelir? Tüm bu sorularınızın çözümü doğada. Sizler için griple mücadelede bitkisel yöntemleri anlattık. Bu doğal karışımı evinizde pratik şekilde hazırlayarak kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
  • Faranjit, Kuru Öksürüğü Anında Geçiren Karışım – Gribe Veda
    Faranjit Nedir? Faranjit Nasıl Geçer? Faranjit, kuru öksürük nasıl geçer? Kış aylarının yaklaşması ile beraber grip salgınından herkes muzdarip. Farenjiti olanlar, sürekli kuru kuru öksürenler. Bu tarif tam size göre. Evinizde kolayca hazırlayıp, uygulayabileceğiniz bu tarifle gribe veda edebilirsiniz.
  • Ayak Şişliği Nedenleri ve Tedavi Yöntemi -Ayaklarım Davul Gibi Oluyor!
    Ayak Şişliğine Ne İyi Gelir? Ayaklarda yaşanan şişlikler yürümeyi ve günlük yaşantımızda konforumuzu oldukça etkileyen sorunlardan biri. Peki ayak şişmesi neden olur, nasıl geçer? Tüm bu sorularınızın cevabı pratik şekilde uygulayacağınız kür tarifimizde.  
  • Hangi Kısmetse Olur Kadın Karakterisin?
    Kısmetse Olurda hangi kadın karakter sensin. Testi çöz sonucu gör.
  • Varisleri Rahatlatacak Mucize At Kestanesi Yağı Tarifi
    Varise Ne İyi Gelir? Varis nedir? Neden olur? Sık rastlanan damar sorunlarından biri olan varis toplumumuzda oldukça sık görülen hastalıklardan biri. Damarların kan akışında yaşanan bu durum neticesinde damarlarda şişme hatta çatlama bile görülmektedir. Peki varise ne iyi gelir? Sizler için mucizevi bir kür tarifi hazırladık. Hadi zaman kaybetmeden tarife geçelim. Bunun için malzeme listemiz şöyle…
  • Saç Kepeğini Önleyen Tarif ( Pul Pul Dökülmelere Son)
    Saç Kepeği Nasıl Geçer? Saç kepeği nasıl geçer? Doğal olarak saç kepeği nasıl geçer? Saç kepeği evde nasıl geçer? Erkeklerde saç kepeği nasıl geçer?
  • Mide Gazını Anında Alan Pratik Yiyecekler (Gaz Sancısı Çekenler Dikkat)
    Hamilelikte Mide Gazı Nasıl Geçer? Mide gazı? Mide gazı nasıl geçer? Mide gazına ne iyi gelir? Mide gazı nasıl giderilir? Sürekli mide gazı nasıl geçer? Midede yaşanan gaz ağrıları birçok insan için dayanılmaz boyutlara ulaşabiliyor. Peki mide gazı neden olur? Hamilelikte yaşanan mide gazı nasıl geçer? Mide gazına iyi gelen yiyecekler nelerdir? Tüm bu sorularınızın cevabı şimdi vereceğimiz besinlerle yanıt bulacak. Hadi vakit kaybetmeden hangi yiyeceklerin gaz sorununa iyi geldiğine geçelim geçelim.
  • Mide Ağrısı Nasıl Geçer – Evde Pratik Yöntemler
    Mide Ağrısına Ne İyi Gelir? Midem aşırı derecede ağrıyor, mide ağrısına ne iyi gelir, mide ağrısı neden olur? diyorsan bu yöntemle mide ağrısından kolayca kurtulabilirsiniz. Evinizde kolayca yapabileceğiniz pratik tariflerle mide gün içinde veya gece yaşadığınız mide ağrılarınızın rahatlamasını sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir