Ayak Şişliği Nedenleri ve Tedavi Yöntemi -Ayaklarım Davul Gibi Oluyor!

ayak şişliği

Ayak Şişliğine Ne İyi Gelir?

Ayaklarda yaşanan şişlikler yürümeyi ve günlük yaşantımızda konforumuzu oldukça etkileyen sorunlardan biri. Peki ayak şişmesi neden olur, nasıl geçer? Tüm bu sorularınızın cevabı pratik şekilde uygulayacağınız kür tarifimizde.  

ayak şişliği

Ayak Şişliği Nasıl İner?

Ayak şişliği içi krem tarifi – Malzemeler

2 çorba kaşığı vazelin

2 çorba kaşığı ozonlu kantaron yağı

2 çorba kaşığı At Kestanesi yağı

Yapılışı

2 kaşık vazelini güzel bir cam tabağa aktarıyoruz. Benmari usulü eriterek vazelini sıvı kıvama getiriyoruz. Ardından içine ozonlu kantaron yağını ekliyoruz. Ozonlu kantaron yağımızın kaliteli olması önemli. Kaşıkla güzelce karıştırıyoruz. Sonrasında at kestanesi yağımızı ekliyoruz. İyice karıştırıyoruz.

Uygulanışı

Yaptığımız kremi şişlik olan bölgeye sürüyoruz. Sürme işlemini her zaman aşağıdan yukarı olacak şekilde uygulamalıyız. Krem uygulamamızın ardından bir strec film yardımı ile o bölgeyi sarabilirsiniz. Kremimiz ayağınızdaki ödemi, şişliği atmanıza yardımcı olacak. Ağrılarınızın kısa sürede dinmesini sağlayacak.

Sağlıklı günler…

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Grip İçin Bitkisel Çözümler – Gripten Korunma Yolları
    Grip İçin Pratik Tarif..Kış aylarının gelmesi ile birlikte grip salgınları hızla yayılıyor. Gripten nasıl korunuruz, grip nasıl geçer, ne iyi gelir? Tüm bu sorularınızın çözümü doğada. Sizler için griple mücadelede bitkisel yöntemleri anlattık. Bu doğal karışımı evinizde pratik şekilde hazırlayarak kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
  • Faranjit, Kuru Öksürüğü Anında Geçiren Karışım – Gribe Veda
    Faranjit Nedir? Faranjit Nasıl Geçer? Faranjit, kuru öksürük nasıl geçer? Kış aylarının yaklaşması ile beraber grip salgınından herkes muzdarip. Farenjiti olanlar, sürekli kuru kuru öksürenler. Bu tarif tam size göre. Evinizde kolayca hazırlayıp, uygulayabileceğiniz bu tarifle gribe veda edebilirsiniz.
  • Ayak Şişliği Nedenleri ve Tedavi Yöntemi -Ayaklarım Davul Gibi Oluyor!
    Ayak Şişliğine Ne İyi Gelir? Ayaklarda yaşanan şişlikler yürümeyi ve günlük yaşantımızda konforumuzu oldukça etkileyen sorunlardan biri. Peki ayak şişmesi neden olur, nasıl geçer? Tüm bu sorularınızın cevabı pratik şekilde uygulayacağınız kür tarifimizde.  
  • Varisleri Rahatlatacak Mucize At Kestanesi Yağı Tarifi
    Varise Ne İyi Gelir? Varis nedir? Neden olur? Sık rastlanan damar sorunlarından biri olan varis toplumumuzda oldukça sık görülen hastalıklardan biri. Damarların kan akışında yaşanan bu durum neticesinde damarlarda şişme hatta çatlama bile görülmektedir. Peki varise ne iyi gelir? Sizler için mucizevi bir kür tarifi hazırladık. Hadi zaman kaybetmeden tarife geçelim. Bunun için malzeme listemiz şöyle…
  • Saç Kepeğini Önleyen Tarif ( Pul Pul Dökülmelere Son)
    Saç Kepeği Nasıl Geçer? Saç kepeği nasıl geçer? Doğal olarak saç kepeği nasıl geçer? Saç kepeği evde nasıl geçer? Erkeklerde saç kepeği nasıl geçer?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir