Emanet 139.Bölüm Fragmanı – 18 Mart Perşembe

Seher Yaman’ı TERK EDECEK!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 139.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 139.bölümünde Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 139.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 139.bölümü 18 Mart 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisine ipler bir bir kopmaya devam ediyor. İki şeytanın planı öyle bir noktaya geldi ki Seher ve Yaman artık birbirlerinden nefret eder durumdalar. Nitekim Seher artık son hamlesini yapmak için hazırlanıyor.

Seher’in Yusuf’u da alıp gitmek istediği bu senaryoda en büyük suç Yaman’da. En başından beri Seher’e hiçbir şey söylemeden baskı yapan Yaman sonunda kızı artık bezdirmeyi başardı. Eğer Yaman Seher’le konuşmayı denese belki de olaylar hiç ama hiç bu noktaya gelmeyecekti.

Ancak yaşananlardan da gördüğümüz gibi Yaman efendi suskunluğuyla olayları içinden çıkılmaz konuma getirdi. Yaman Seher’in para için onunla evlendiğini hatta Yusuf’u dahi para için kullandığını düşünürken şimdi o fikride düşünemeyince ne yapacağını bilemez konumda kaldı. Ancak Seher’in Yusuf’la beraber gidecek olması Yaman’ı gerçekten delirtecek bir gerçek.

Ancak bizce şu gerçeği unutmamakta fayda var. Evet Yaman ve Seher’in arası bozuldu ancak Yusuf ikili arasında her zaman birleştirici bir rol oynadı. En zor zamanlarda dahi Seher’de Yaman’da Yusuf için gitmek yerine kalmayı seçti. İşte bizce ikilinin barışmalarının anahtarı yine Yusuf olacak!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir