Düşman Başına Oyuncu Kadrosu

Düşman Başına Oyuncu Kadrosu

Yeni Hint Dizisi Düşman Başına Oyuncuları

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi belli oldu. Düşman Başına dizisi Can Yoldaşım’ın yerini alacak. Peki yeni dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Ekta KaulRiya

Ekta Kaul, Hindistan’da Keşmir’de doğdu . Mezuniyetini biyoteknoloji alanında tamamladı ve MBA derecesi aldı . Bir süre Nestle ile çalıştı ve Mumbai’de görev yaptığı sırada oyunculukla uğraşmaya başladı.

2015 yılında Star Plus’ın drama dizisi Mere Angne Mein’de yani Düşman Başına dizisinde Riya Mathur’un başrolünü üstlendi . 

Ekta Kaul, Düşman Başına dizisini yarım bırakıyor ve dizi de öldürülerek projeden kişisel sebeplerden dolayı ayrıldığını söylüyor.

Düşman Başına Dizisinde Riya Nasıl Bir Karakter?

Riya, rahat bir ortamda büyümüş, mutlu, şefkatli, zeki bir çalışan kız. Riya, Shivam’ın karısı olarak Shrivastav evine girdiğinde, eski dünya ideolojisini temsil eden ve değişime açık olmayan Shanti Devi ile çatışacak. Öte yandan Riya, eskinin yeniyle bir arada var olabileceğine inanıyor ve gereksiz olan değerlere tutunmanın gerekliliğini sorguluyor. 

Riya, ilk görüşte aşka inanan, mutlu, cesur, eğlenceyi seven ve tahta fikirli bir kızdır. Shivam ile karşılaşır ve onun kendisi için yaratıldığına inanır. Riya, Shivam ile tanıştığında tüm aşk işaretlerini bulur ve kalbini kazanmak için çok uğraşır. Riya ve Shivam aynı ofiste iş bulurlar ve Riya onunla yakınlaşmaya çalışır. Riya akıllıdır ve Shanti’nin zorla azarlamalarına ve tartışmalarına kapılmaz. Riya, Shanti’ye karşı güçlü bir duruş sergiliyor ve sakince ona karşı kazanıyor. Riya, hayatında hiç Shanti ile tanışmamayı diler

Karam Rajpal – Shivam

2 Mayıs 1991 yılında Pencap’ta dünyaya geliyor. Birçok televizyon programında çalıştı. Üniversite eğitimi sırasında kriket oyuncusu olmayı çok istedi. Babasının ısrarıyla Mumbai’ye gelmek zorunda kaldı. Babası oyuncu olmayı çok istiyordu başaramadı. Karam Rajpal oyunculuk eğitimi alarak bu sektöre girmeyi başardı.

Düşman Başına Dizisinde Shivam Nasıl Bir Karakter?

Kaushalya ve Raghav’ın oğlu; Preeti ve Namita’nın kardeşi…

Shivam, Kaushalya’nın akıllı, yardımsever iyi oğludur. Shanti’nin dramasını her sabah görerek oyun planlarını iyi bilir. Shivam işe girer ve Shanti her ay herkesin kazancına el koyduğu için evde kimsenin bilmesini istemez. Para biriktirmek ve annesi Kaushalya’ya teslim etmek ister. Shivam Riya’yı sever, ancak Shanti ve Riya’nın iyi geçinmeyeceğini düşündükten sonra onu aileye dahil etmek istemez. Shanti’nin kendilerine yaptığı tüm haksızlıklar için bir ders vermesi gerektiğinden, kız kardeşleri ona Riya ile evlenmesini tavsiye eder.

Krutika Desai Khan  – Shanti Devi Srivastava

23 Şubat 1968 yılında Mumbai de doğdu. Kariyer hayatına tiyatroyla giriş yaptı. Uttaran dizisi için kafasını tıraş etmeye etti ve Hint Televizyonu tarihinde kel olan ilk kadın oyuncu oldu.

Düşman Başına Dizisinde Shanti Devi Nasıl Bir Karakter?

Shanti Shrivastav katı, ortalama, baskın, rahatsız edici, dırdırcı ve dar görüşlü bir kadındır. Sadece kızı Sarla’yı ve çocuklarının mutluluğunu görür ve gelini Kaushalya’yı ve torunlarını kontrol eder. Onlara karşı önyargılıdır. Sarla için Kaushalya’yı suçlar. Oğlu Raghav’a kendini acındırmak için her gün drama yapıyor ve Kaushalya’yı kötü duruma getirerek durumu kendi tarafına çeviriyor. Shanti zekidir ve parası olan insanlara değer verir. Shanti yanlışlıkla Riya ile tanışır ve ondan nefret etmeye başlar. Shanti, ailesinin kontrolden çıktığını gördüğünde, onları tekrar ayaklarının altına almak için intihar ve açlık grevi draması yapar.

Varun Badola – Raghav

Raghav Shrivastav, Shanti hatalı olsa bile sesini asla yükseltemeyen Shanti’nin itaatkar oğludur. Dürüst ve çalışkan bir adam, demiryolu ofisinde görev yapıyor. Ona körü körüne güvenir ve karısından ve çocuklarından Shanti’ye itaat etmelerini ister. Shanti’nin egemenliğinin, zaman değiştikçe ve çocuklara özgürlük vermenin doğru olmadığı için onların refahı için olduğuna inanıyor. Raghav sık sık karısına karşı Shanti ve Sarla’nın yanında yer alır. Karısı Kaushalya’yı çok seviyor.

Suchita Trivedi – Kaushalya

 Kaushalya, mutluluğu küçük parçalarda bulan basit bir kadındır. Bütün gün Shanti’nin alaylarına ve öfkesine katlansa bile hayatından tatmin oluyor. Onu çok seven üç çocuğu olduğu için mutludur. Raghav, Kaushalya’nın gücüdür. Shivam, Preeti ve Nimmi, Shanti’ye karşı her zaman onun yanında yer alan çocuklarıdır. Kaushalya, onların Shanti ile yaramazlık yapmalarını veya tartışmalarını istemese de, çocuklar annelerine karşı tek kelime edemezler. Nimmi ve Preeti, Shanti ve Sarla’nın bütün gün alay ettiğini görür ve Kaushalya’dan onlar tarafından herhangi bir alay veya aşağılama üstlenmemesini ister. Kızlar Shanti’nin manipülasyonlarını iyi anlar ve Kaushalya’yı Shanti’nin planlarından korumak için çözümler getirir.

Ananya Khare – Sarla

Sarla: Sarla zeki, açgözlü ve süper bir drama kraliçesi. Kimseyi mutlu göremez ve Kaushalya’nın kaderine ondan daha iyi katlanmayı zor bulur. Sarla, iyi bir gelir elde etmek için kantin işleten dürüst ve basit bir insan olan Ashok Agarwal ile evlidir. Ashok onu mutlu etmek için çok uğraşır ama Sarla altın arayıcısıdır. Her zaman kardeşi Raghav’ı kandırır ve çaresizliğini göstererek ve çocuklarının ücretlerini ödemek için yardım isteyerek ondan para alır. Sarla, Shanti’den altın hediyeler ister ve çocuklarının iyi yetiştirilmesine odaklanmaz. Çocukları Amit ve Parineeta kaba ve bencil iken Sonal, babası Ashok gibi basit ve iyi huyludur.

Bir yanıt yazın