Masum Dizisi 2.Sezon Yayınlanacak Mı?

Masum dizisi 30 Temmuzda final bölümüyle ekrana veda ediyor. 494 bölüm ekranda yer alan Masum dizisi Mart 2020 yılında başlamış bir seneden fazla sürmüştü. Karakterlerimiz defalarca ölümden döndü, kaçırıldı, hapishanelere girdi , akıl hastanelerinde gün geçirdi. Dizide birçok akıl almaz sahneler yaşandı. İzleyiciler 2. sezonun yayınlaması için serzenişte bulundu. Peki 2.sezonda neler oluyor?

Masum dizisi Hindistan da 23 Temmuz 2017 yılında final bölümüyle yayınlanmıştı. Aradan geçen 3 yıl sonra dizi yeniden yeni bölümleriyle yayınlanma kararı aldı. Oyuncularla görüşmeler yapıldı. Birçok oyuncu bu serüvene tekrar başlamak için endişeliydi.

Gösteriye Rupel Patel , Devoleena Bhattacharjee ve Mohammed Nazim katıldı. Bildiğiniz üzere Ahem 2. sezonda hafıza kaybına uğramış aslında hiç ölmediğini öğreniyoruz. Bu üç ana karakterin ikinci sezona giriş yaptığını görüyoruz ve daha sonra dizi başka konu ve karakterlere bağlanarak devam ediyor.

Kokila kardeşi Praful Desai’yi ziyaret etmeye karar veriyor. İşte artık olaylar bundan sonra Desai ailesinin etrafında dönüyor. Modi ailesinin yerinde yeller esmeye başlıyor. Artık dizi bambaşka karakterlerle devam ediyor. Ayrıca yorumlarda ikinci sezon yayınlansın diye çok mesaj geldi. 2. sezon şu an 250 bölüm civarı yayınlandı. O bölümler Türkiye de yayınlanmaya kalksa 50 bölüm eder. Böylece dizi sonuçsuz kalmış olacaktır. Bir dizinin final bölümü yayınlanmadan Türkiye de yayınlanmaya kalkarsa bölümler birleştirilip verileceğinden yarım kalacaktır. Bu sorularınızı da böylece aydınlatmış olalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir