Emanet 60.Bölüm Fragmanı – 27 Kasım Cuma

 Yaman ve Seher YAKINLAŞIYOR AMA!

Hafta içi akşamlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Emanet’te dengeler değişiyor. Velayet davası Seher ve Yaman’ın arasını bozdu. Konakta dengeler nasıl değişecek? İkbal ve Zuhal bu haberi nasıl karşılayacak? Emanet 60.bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Emanet dizisinde Yaman’ın Seher’i kurtarmak için yaptıkları Seher’i adeta büyüledi. Seher Yaman’a karşı tüm ön yargılarını kırarken ona yaptıkları için teşekkür etti.  Seher için artık mutlu bir ortam oluşmuşken Yaman’ı memnun etmeye devam edecek. Ona aşçılığıyla en sevdiği tatlıyı yapacak. Ancak Yaman için işler bu kadar iyi değil. Evet Yaman’da bu durumdan memnun ama içini kemiren bir gerçek var. O da Seher’i bu zor duruma düşürenin kendisi olduğu gerçeği Yaman bunu Seher’e itiraf etmeye yeltense de başaramadı. Seher’e böyle kendini kaptırmış ve ona olan aşkını hissediyorken gerçeklerle birlikte onu kaybetmekten de korkuyor.

Ancak Yaman’ın er ya da geç bunu söylemesi şart. Çünkü köşede duran iki şeytan bu olayı patlatmak için tetikte. Bu yüzden Yaman bu gerçeği eninde sonunda itiraf edecek. Evet bu Seher’i oldukça kızdıracak ancak diğer yandan da Yaman’ın kendini kanıtlaması için de fırsat doğuracak. Zuhal’in de dediği gibi. Biz ne yaparsak yapalım onlar birbirlerine daha da çok bağlanıyorlar. Aynen Zuhal’in dediği gibi ne olursa olsun tüm engeller bu aşkı daha da güçlendirmekten başka bir işe yaramıyor.

Diğer tarafta ise işler sarpa sarıyor. Kiraz abisi tarafından kaçırılırken Sultan teyze ölümle burun buruna geliyor. Sultan teyzeyi ilk defa merhametli bir şekilde görmüşken kadının ölümle burun buruna gelmesi oldukça üzücü. Burada ise işler yine komiser Ali ve ekibinde. Bir şekilde Kiraz’ın tutsak tutulduğu yeri bulup onu beladan kurtarmalılar. Burada Ali yine kahramanlık gösterecek ve Kiraz’ı kurtaracak. Bu olay ise ikilinin birbirine yakınlaşmasını sağlayacak. Ancak bu tehlikeli kovalamaca Ali veya Kiraz’ın kör bir kurşunla tehlikeye girmesine de sebep olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir