Barun Sobti ve Sanaya Irani’nin Bilinmeyen Sırları !

Khushi ve Arnav Hakkında Bilinmeyenler !

Kibirli ve artistlik hareketleriyle bildiğimiz zaman zaman kabalaşan Arnav Singh Raizada’dan ,tatlı neşeli,enerjik Khushi Gupta bizi ve ülkesindeki herkesi ekrana bağlamayı başardı. Dizinin uyarlamaları yapılmaya çalışılsa da Barun Sobti ve Sanaya İrani kadar uyumlu bir çift yaratılmadı.Bugün size Barun Sobti ve Sanaya Irani’nin bazı sırlarını söyleyeceğiz!

Baran Sobti ve Sanaya Irani uzun yıllardır arkadaş. Kimyaları çok iyi tuttuğu için arkadaşlıklarını set dışına da taşıdılar. Yıllar içinde gösterinin sadece tv’de değil, dijital platformlarda da trend olduğunu gördük.

Okul Hayatları

Barun Sobti, okul ve üniversite zamanlarında bir futbol şampiyonuydu. Tutkusunu anladığında harekete geçti. Hatta kariyeri olarak futbolu da ele almak istiyordu. Ancak, futbolun Bollywood’da pek bir geleceği olmadığı ve kriket kadar ünlü olmadığı için bunu daha ileri götüremeyeceğini anlayınca sporu bıraktı. İronik olarak, bir sonraki filminde bir kriket oyuncusu rolünü oynayacaktı.

Sanaya İrani Fars kökenli olmasına rağmen Mumbai’de doğdu ve büyüdü. Ooty’de bir yatılı okulda yedi yıl geçirdi.

Evlilik Hayatları

Barun Sobti, karısı Pashmeen Manchanda ile lisedeyken tanıştı. Evet, çocukluk aşkı uzun mesafeli ilişkilerden sonra bile canlıydı ve nihayet 2010’da evlendiler. Ayrıca sevimli bir kızı Sifat var. İkisi çocukluk aşkları ve sahip olduğu tek kız arkadaşı. Pashmeen Australya’dayken beş yıldır uzun mesafeli bir ilişki içindeydiler. Barun sık sık onu ziyarete giderdi ve bir defasında yemek yerken ve sipariş ettikleri yemekler geldiğinde Barun servis edilen yemeği beğenmezdi. Böylece Pashmeen tabaklarını değiştirdi ve ona yemeğini verdi. Bu an, Barun’un onunla evlenmek istediğini anladığı an oldu.

Sanaya Irani’nin kocası Mohit Şehgal . Her ikisi de Miley Jab Hum Tum setinde tanıştı ve ardından Samrat ve Gunjan’ın kimyası gerçek hayatları Mohit ve Sanaya’ya geçti. Mutlu bir şekilde evlendiler.

İlk Çıkış Yaptıkları Filmler

Barun Sobti, Main Aur Mr. Riight, Tu Hai Mera Sunday gibi Bollywood filmlerinde çalıştı.

Sanaya İrani’nin Güzellik Sırları

Hemen Tıkla

Sanaya Irani, ilk günlerinde düzgün Hintçe konuşmakta zorlanıyordu. Aksan ve akıcılığıyla ona yardım eden Sol Sağ Sol’un yönetmeniydi.

Sanaya Irani, Shivam Bhaargava karşısında Vikram Bhatt’ın Ghosts’uyla Bollywood’da çıkış yaptı.

Barun, Bollywood oyuncusu Aamir Khan’a hayran.

Sanaya, 2006 yapımı Fanaa filmiyle beyaz perdeye çıktı .

 Oyuncu olmasaydı, bir iç mimar ya da moda tasarımcısı olurdu.

Sanaya, meslektaşları Gautami Kapoor (sekiz yıllık arkadaşı), Arjun Bijlani, Akshay Dogra, Drashti Dhami, Daljeet Kaur Bhanot, Barun Sobti ve Ragini Khanna ile yakın bir dostluk sürdürdü.

Aktör, haberlere göre eğlence sektörüne girmeden önce 7 yıl Jindal Telecom’da operasyon müdürü olarak çalıştı.

Barun bir gurme ve aç kalamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir