Sanaya Irani’nin Kıskandıran Tatil Fotoğrafları

Sanaya İrani Seyahat Etmeyi Çok Seviyor!

Sanaya Irani, televizyon endüstrisinin en sevilen aktrislerinden biridir. Instagram’da oyuncuyu takip eden herkes onun seyahat sevgisinin sınır tanımadığını bilir. O kareleri sizler için derledik!

Sanaya Irani, TV endüstrisinin en sevilen aktrislerinden biridir. Sanaya ilk oyunculuk deneyimini Yash Raj Filmi ‘Fanaa’da Mehbooba olarak kısa bir giriş yaptı. Önde gelen bir gazeteye verdiği röportajda rolü hakkında konuştu ve “Bu rolü kazara aldım. Aamir Khan ve Kajol benim en sevdiğim oyuncular olduğu için bir rüya gerçek oldu” dedi. Sanaya, Miley Jab Hum Tum’da Gunjan’ı ve Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon’da Khushi’yi oynamasıyla tanınıyor. 

Macera Kraliçesi Sanaya’nın Kaliforniya da ki Macera Gezisi
Kaliforniya Muir Ormanı’nda
San Francisco Günlükleri

Sanaya, “Orada takılıyorum. Telefonumun arka cebimden düştüğü ve kırıldığı an buydu,” diye yazdı.

Oyuncu sosyal medyada oldukça aktif.  Instagram’da güzel resim ve videolarını yayınlamaya devam ediyor. Hayranlarını karantina rutini hakkında güncel tutuyor. Instagram’da oyuncuyu takip eden herkes onun seyahat sevgisinin sınır tanımadığını bilir. O bir seyahat bağımlısı. Tatil fotoğrafları tüm hayranları için mükemmel bir zevktir. 

Sanaya Irani ve Mohit Sehgal Evliliği

Hemen Tıkla

Bu kare seyahat etmeyi ne kadar sevdiğini kanıtlıyor.

Seyahat Tarzı

Aktrisin seyahat tarzı her zaman yerinde. Sadece seyahat etmek değil, aynı zamanda kırmızı halı etkinliklerinde nasıl öldürüleceğini de biliyor.

Barun Sobti ve Sanaya Irani’nin Bilinmeyen Sırları !

Hemen Tıkla

Sanaya bu fotoğrafı paylaştı ve şöyle yazdı: “Arkamda Yosemite Ulusal Parkı’nda dimdik duran El Capitan var. Gerçekten şahsen görülmesi gereken bir manzara.”

Bir Garip Aşk 47.Bölüm Özeti-16 Aralık Çarşamba

Hemen Tıkla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir