Ankita Lokhande ve Sushant Singh Rajput Aşkı!

Baş Tacım Archana ve Manav Aşkı Gerçek Oldu!

Pavitra Rishta dizisinin başrol oyuncuları Ankita Lokhande ve Sushant Singh Rajput dizide canlandırdıkları Archana ve Manav karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Ekrandaki kimyaları tutan oyuncular tanıştıkları bu dizi setinde aşklarını itiraf ettiler. Tabi bu kadar kolay olmadı.

Zıt Karakterlerin Çekimi! Ankita ve Sushant ilk tanıştıklarında aralarında sürtüşmeler yaşanıyormuş. Dizi setinde sürekli bir atışma hali içerisindelermiş. Sushant Singh Rajput gerçek hayatta içe kapanık ve set zamanlarında kendi köşesine çekilip zamanın dolmasını beklermiş. Onun aksine Ankita ise insanlarla sohbet etmeyi seven dışa dönük bir insan olduğunu söylüyor. Çift yaşadıkları birçok kavgadan sonra arkadaş olmaya karar veriyorlar. Daha sonra ilk itiraf Sushant Singh Rajput’dan geliyor.

Sushant Singh Rajput ilişkisini kamera önünde yaşamayı sevmediği için uzunca bir süre sakladılar. Bunu da başardılar. Çünkü kimseler onların aşkından bihaberdi. Ama Ankita ise Sushant gibi düşünmüyordu. O Sushant’ın bu davranışını önemsenmiyor olarak algılıyordu. Bir realite şovunda Sushant Singh Rajput iki yıldır Ankita Lokhande ile birlikte olduğunu açıklayıp Ankita’yı sahneye çıkarıyor.

2014 yılında Sushant Singh Rajput’un 2014 yılında Dubai’de evlenme teklifi ettiği konuşuluyor. Bu arada Ankita Lokhande’nin kıskanç olduğu Sushant’ın artan kadın hayranlarını kıskandığı söyleniyor. Sushant Singh Rajput artan popüleritesi ile kariyerinde ilerlemeyi tercih etti ve Baş Tacım dizisi bitmeden kendi kararıyla ayrılmayı seçti.

Dizi partneri ve aynı zamanda sevgilisi olan Ankita Lokhande ise bu konuda pek bir yorum yapmadı. Dizinin final yapmasının ardından çift sinema sektörüne yöneldi. 2016 yılında evleneceklerine dair çok dedikodu ve haber döndü. Kendileri de tam tarih veremese de evleneceklerini doğruladı. Lakin bir gün çiftin sessiz sedasız açıklama yapmadan ayrıldığı öğrenildi. İki tarafta bu konu hakkında sorulan soruları cevapsız bıraktı. 6 yıl sonra biten ilişki ise çiftin sevenlerini bayağı bir üzdü!

Bir yanıt yazın