Baş Tacım Başrol Oyuncusu Sushant Singh Rajput İntihar Mı Etti Öldürüldü Mü?

Sushant Singh Rajput’un Ölümü

Sushant Singh Rajput 21 Ocak 1986 doğumlu Hint sinemasındaki çalışmaları ile tanınan Hintli bir aktördü . Onu Aamir Khan’ın PK filminde Sarfaraz Yusuf karakteriyle tanımıştık. Ardından MS Dhoni: The Untold Story (2016), Kedarnath (2018)  ve Chhichhore (2019) gibi ticari olarak başarılı Bollywood filmlerinde rol aldı . Film endüstrisine yaptığı katkılardan dolayı birçok ödül aldı ve sayısız dalda aday gösterildi. Forbes Hindistan’ın 100 zengin ünlü kategorisine iki kez girdi. Peki oyuncu bu kadar başarılıyken onu ölümün eşiğine getiren olay neydi?

Sushant Singh Rajput intiharından bir hafta önce,  internette üç konuyu birden çok kez aramıştı. Ondan yaklaşık bir hafta önce ölen eski menajeri Disha Salian, kendi adını içeren haberler ve bir akıl hastalığı hakkında bilgi topladığı görülüyor.

13 Haziran 2020’de, ölümünden önceki gece Rajput, akşam yemeğinden sonra yatak odasına çekiliyor. 14 Haziran Pazar günü gece 2’de sevgilisi aynı zamanda Bollywood aktrisi Rhea Chakraborty’ye ve diğeri televizyon oyuncusu Mahesh Shetty’ye olmak üzereçağrı bırakıyor. Hiçbir araması cevaplanmıyor.  Rajput daha sonra o sabah erkenden uyandığı söyleniyor.  Bir süre sonra Google’da  şizofreni , bipolar bozukluk  ve acısız ölüm hakkında bilgi arıyor.

14 Haziran sabahı saat 9 civarında kız kardeşini arayıp telefonda konuşuyorlar. Saatler 11.30′ u gösterdiğinde aşçısı günün menüsünü almak için kapıyı çalıyor. Yanıt alamayınca ev arkadaşları devreye giriyor. Kapının kilidini açmak için anahtarcı çağrıldıktan sonra gerçekler ortaya çıkıyor. Arkadaşları önce polisi ardından kız kardeşini arayıp haber veriyor.

Bu olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu şüphesi üzerine soruşturma başlatılıyor. Ülkede bununla ilgili birçok haber çıkıyor. Rajput’un intihar etmesi üzerine sinema sektöründeki haksız rekabet araştırılmaya başlanıyor. Günlerce Twitter gündeminde bu olay konuşuldu. Tabi ki bu ani olay karşısında ünlü oyuncunun ailesi sevenleri ve arkadaşları şoka giriyor. Birçok televizyon kanalı kural dışı yayın yaptıkları için ceza alıyor. Her ne kadar polis olayın bir intihar girişimi olduğunu söylese de oyuncunun yakın çevresi ve sevenleri bu durumun cinayet olduğu görüşünde.

Bir yanıt yazın