Aşk Bir Rüya 60.Bölüm Özeti – 19 Nisan Pazar

Sevgililer Günü Geliyor!

Aşk Bir Rüya tüm hızıyla devam ediyor. Bihaan, Thapki’in hareketlerinden şüphelenmiş ve onu takip etmişti. Thapki elinde hizmetçi kıyafetiyle Pandey Konağına koşarak girer.

Thapki koşarak konağa girer. Vasu ise geç kaldığı için azarlıyordur. Arkadan Bihaan gelir ve Thapki diye bağırır.Ona burda ne işi olduğunu, elindeki kıyafetleri sorar. Şadda ise hizmetçi kıyafeti olduğunu söyler.Daha sonra lafı dolandırır ve açık vermez.Çünkü yeni yılanlıklar düşünüyordur. Vasu ise bu evin kapaları size kapalı diyerek kovar. Thapki ise Şadda ve Vasu’ya Bihaan’a gerçeği söylemediği için teşekkür eder.
Oysaki biz devamında Thapki’den çok iyi kalplisin Şadda bu iyiliğini unutmayacağım demesini beklerdik.Kuru kuru teşekkür olmadı şimdi.

Şadda damga siparişi verir.Bununla Thapki’yi damgalamayı planlıyordur.Böylece topluma içine çıkamayacak hale getirecektir.
Yine bu fikri Vasu ile paylaşır. Vasu da çocuk gibi oldu.Hiç ama hiç aklı başında hareket etmiyorlar.Bu sırada yanlarına Thapki gelir.
İkili endişelenir konuşulanları Thapki duymuş mudur? Vasu azarlayarak yollar.Thapki mutfakta yemek yapıyordur. Çutki’nin ise içi acıyordur. Thapki’nin yanında pervane olur yardım etmeye uğraşır. Barki gelip ortalığı kaynatır.


Şadda ise Thapki’nin yanına gelip damgasını vurmak ister.Dibine kadar sokulan Şada’ya bakmaz bile.Sinek gelse bile irkilirsin ama be kızım!
Şadda’nın ayağı kayar ve damgayı yere düşürür. Thapki damgayı farkeder. Şadda şimdi bir şey yapamam diyerek Vasu’nun yanına gider.
Şimdi Şadda başka bir yol düşünmeye başlar.

Eve doktor gelir ve bağışıklığı güçlendirici iğne yapacaktır.
Doktor Şada’ya vuracağı sırada Şada suyu doktorun çantasına döker ve
temizlemesi için götürür.Tabi her malzeme Şada da olduğundan hemen anestezi malzemesiyle değiştirir. Thapki’yi uyuşturup damgalayacaktır.
Thapki’ye iğne yapılacağı sırada Dhruv gelir ve babaanne iğnenin Thapki’ye değil Dhruv’a yapılmasını ister. Dhruv ceketini çıkarırken Şadda ve Vasu şok olurlar.


Şada bu olayın da üstesinden gelerek yarın ofise doktoru göndereceğini söyleyerek o son iğneyi Thapki’ye vurdurur.Zaman geçtikçe Thapki eşyaları elinden düşürmeye başlar.

Şada ise gülerken damgayı yere düşürür.
Keçi gelir ve damgayı alır.İşte bundan sonrası tam bir maç havasında geçer. Şadda keçiyle damganın nerde olduğu muhabbetini yapar.Ondan umudunu kesince işinin duaya kaldığını anlayarak dua etmeye başlar .

Bauji yürürken damga Şada’ya doğru ilerler.Sol kulvardan gelen Çutki’de damgaya vurur.Şada duanın şiddetini artırır.
Sağ kulvardan gelen Barki ise bir vuruşla damgayı Şadda’nın ayaklarının dibine ulaştırır.Şada ise son olarak yere eğilip duasını tamamlayacaktır.
Ama damganın ayaklarının dibinde olduğunu bilmiyordur.

Bir güzel eğilir ve alnı tam denk şekilde damgaya gelir.Kalkarken önce damgayı buldum diye sevinir.Sonra şoke olur.Kendi kendini göz göre göre damgalamıştır.Telefonun kamerasından bakar ve inanamaz.Kendine gelemez bir süre ağzı açık şok olmuş vaziyette kalır. Şadda yüzünü şalla kapayarak açar ordan.


Şadda yüzünü yıkamıştır ama damga hala duruyordur.Öfkesi daha da şiddetlenir.Ben bu damgayı bir şekilde saklarım ama senin elini herkes görür der.

Ahıra gider.Thapki’yi uyurken görür.Uyuşuk kolunu kaldırır ve damgalar.Bu sefer de damgayı tersten yapmıştır anlamı değişmiş olur. Thapki o sırada uyanmaya başlar.Şada anlık gaflette bulunup yanına uzanır ve elindeki damga yanağına gelmiştir.

Şans bugün Thapki’den yanadır.Şada koşarak odasına kaçar. Vasu gelir ve onu görünce inanamaz.Kendi kazığı kuyuya düşmüştür.Üstelik yüzünde iki tane damga vardır.


Vasu da yüzünün saklamasının tek çaresi olarak maymun şapkası taktırır.Herkes güler özellikle Çutki ve Barki. Bihaan uzaktan Şadda’yı maskeli olarak görür ve ne işler karıştırdığını düşünür. Onu korkutur ve kafanda hamam böceği var diyerek maskeyi çıkarmasını sağlar.

Bihaan güler ve fotoğrafını çeker. Baş melek Thapki ise Bihaan’a kızar ve fotoğrafı siler.Üstüne Şadda’dan özür diler.Üstüne de damgayı geçiren krem verir.Oysaki Şadda her türlü malzeme vardı damga geçiren kreminin olmayışı entteresan. Böylece bu konuda kapanır.İşte sırada beklediğiniz bölümler geliyor.


Bihaan’ın yavaş yavaş Thapki’ye aşık olacağı anlar.Sevgililer günü gelmiştir. Bihaan ilk defa ailesinden arı geçirecektir ve üzgündür.Thapki evdekiler ile konuşur ve sevgililer günü partisine Bihaan’ı da çağırırlar.Ama bu partide Thapki hizmetçiliğe devam edecektir.Şadda ve Vasu Thapki’ye Ayı kostümü verirler bununla dolanmasını insanları eğlendirmesini ve elini ilk tutan kişiyi de öpmesini isterler. Thapki böyle bir şeyi kabul etmez.
Vasu da o halde bu evden gidersin der.Bakalım gelecek bölüm neler olacak?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir