Seninle Yeniden 18 Bölüm Özeti -13 Ekim Perşembe

Seninle Yeniden 18

Raghav Kriz Geçiriyor!

Seninle Yeniden 18.bölümde neler olacak? Seninle Yeniden 18.bölümde Raghav, Kirti’nin fotoğraflarını çeken kişinin Soluchana olduğunu öğreniyor. Raghav, panik atak krizi geçiriyor. Seninle Yeniden 18.bölüm özeti devam ediyor.

Seninle Yeniden 18.bölümdeJaya Raghav’a inatçılığı ve öfkesinden bıktığını söyler. Pallavi döndüğünde bu evi terk edeceğini söyler. Kirti de abisine kızgındır. Raghav, Kirti’den annesini ikna etmesini ister. Kirti ise kız kardeşi varken diğer kadınlara nasıl zarar verebildiğini sorar.

Pallavi, Jaya ve Kirti’ye evden ayrılmanın çözüm olmadığını söyler.Pallavi aileden ayrı yaşamanın ne kadar zor oluğunu bildiğini söyler. Pallavi bunu Raghav’ın annesine olan sevgisini kaybetmemek için yaptığını söyler. Jaya, Pallavi’ye neden gerçekleri sakladığını sorar. Her zaman onu destekleyeceğini söyler. Pallavi şanslı olduğunu Sharda’dan sonraki destekçisi Jaya olmuştur.

Karar Değişti! Jaya Raghav’a yürür ve kararını değiştirdiğini söyler. Evde kalmaya devam edeceklerdir. Raghav teşekkür eder. Jaya, Pallavi’ye teşekkür etmesini ister. Jaya Pallavi’nin kendisi yüzünden bu evde olduğunu bu yüzden onu yalnız bırakmayacağını söyler. Raghav neden onunla bir dayanışma içinde olduğunu sorar.

Pallavi Su Çiçeği Geçirir! Kirti, Jaya’ya Pallavi’nin yüksek ateşi olduğunu söyler. Raghav müşterisiyle telefonda nadir elmaslarını teslim edeceğini konuşur. Raghav, Farhad’a kasa anahtarlarına ihtiyacı olduğunu söyler. Farhad anahtarların Pallavi’de olduğunu iletince Raghav ona bırakmayacağını söyler ve Pallavi’nin odasına gider.

Doktor, Jaya’ya Pallavi’nin suçiçeği semptomları yaşadığını ve onu izole etmeleri gerektiğini anlatır. Onunla sadece bu hastalığı geçiren kişilerin temas etmesini ister. Raghav, Jaya’yı kapıda görür. Jaya, Pallavi’nin iyi olmadığını söyler. Raghav onun yeni oyunu olduğunu söyler. Jaya, Pallavi’yle yakından Raghav’ın ilgilenmesini ister. Elindeki yaralara merhem sürmesini tembihler.

Raghav merhem sürer! Raghav, Pallavi’nin odasına girer ve onu uyandırmaya çalışır. Asıl amacı ondan kasa anahtarlarını almaktır. Pallavi uykuda ona sarılır. Raghav yavaşça elini indirir ve alarında romantizm olma ihtimalinin olmadığını söyler.

Kasa için yeni anahtarlar yapmaya çalışan Farhad, Raghav’a mümkün olmadığını ve siparişinin acil olduğunu söyler. Pallavi, Raghav’a sesli mesaj atar. Mağaza anahtarları karşılığında kasa anahtarlarını alabileceğini söyler. Raghav sinirlenir ve Pallavi’nin odasına gidip bağırır. Onun hakkından Jaya gelir ve bağırmayı kesmesini Pallavi için özel yapraklardan getirmesini ister.

Raghav, yapraklarla kaplı yırtık giysilerle içeri girer. Farhad onu tanımaz ve gitmesini ister. Raghav benim der, Farhad ve Jaya gülmeye başlar.

Kirti telefonda Sunny adında erkek arkadaşıyla konuşur. Pallavi iyileştiğinde tanışmalarını ister.

Sızdıran Kişi Soluchana! Müfettiş Raghav ile konuşur ve Kirti’nin fotoğraflarını kimin sızdırdığını öğrendiğini söyler. Raghav zaten kim olduğunu bildiği konusunda ısrarcı davranır. Müfettiş gerçek suçluyu bulduğunu söyler. Raghav Pallavi konusunda ısrarcı olunca müfettiş Soluchana Deskmukh adını verir. Raghav kabul etmez. Farhad egon ve inatçılığın neler yaptırıyor der. Müfettişin söylediği doğruya bile inanmadığını vurgular.

Raghav’ın Aklı Başına Geldi! Raghav, Pallavi’nin suçlanmasıyla ilgili tüm olayları ve ardından hayatını nasıl mahvettiğini düşünür. Raghav sonunda yaptığı hatanın farkına varır.

Raghav- Krishna -Nikhil İş Birliği! Raghav bir kodlayıcı ile birlikte veri alarak fotoğrafların sızdırıldığı telefonu öğrenmeye çalışır. Farhad ile Raghav, telefonla ilgili tüm bilgileri alır. Raghav Krishna ile konuşur ve ondan Deshmukh’un evindeki telefonu bulmasını ister. Farhad tüm hikayeyi Krishna’ya anlatır ve bunun Pallavi’ye yardım etmek amaçlı olduğunu söyler. Kirshna Nikhil’den yardım alır.

Nikhil Soluchana’yı takip eder ve sonunda ulaşır. Soluchana telefonu çöpe atmıştır. Nikhil telefonun Soluchana’da olduğunu söyler.

Raghav Soluchana’yı arayıp iş yapmak istediğini söyler. Yeni tasarım yüzü için Amrita’yı düşündüğünü söyler. Amrita bunu duyunca çılgına döner.

Pallavi hazırlanıyordur. Raghav yardıma ihtiyacı olduğunda seslenmesini ister. Pallavi birinin saçımı yapmasını istiyorum der. Raghav tamam der ve ona yardım eder. Raghav, Pallavi ile dalga geçer bu tarak tıpkı senin gibi der ve kaçar. Pallavi gülümsüyor ve ona tarak fırlatıyor. Raghav yeni adının Combo olduğunu söyler.

Raghav, Jaya ve Kirti’yi acil olarak arar. Raghav, Kirti’nin fotoğraflarını sızdıran kişinin Sulochana olduğunu açıklar. Jaya bu kadının çok kötü olduğunu söyler. Raghav bir planı olduğundan bahseder.

Raghav, Sulochana ve Amruta’yı ağırlar. Sulochana tasarımlarının çok eşsiz ve güzel olduğunu söyler. Raghav size nasıl uyduğunu görelim der. Raghav açık bir kıyafet uzatır. Sulochana bu konuda rahat olmadığını söyler. Raghav kızını çok önemsediğini söylüyor ama peki ya fotoğraflarını sızdırdığı diğer kızları sorar. Sulochana ne saçmalık bir şey yapmadım diye karşılık verir.

Raghav, Kirti’ye bunu neden yaptığını söyleyene kadar kimsenin gitmeyeceğini söyler.  Sulochana polisin içeri girdiğini görür. Müfettiş Sulochana’nın tutuklu olduğunu söylüyor.

Polis, Sulochana’ya adamı bulduklarını ve tüm kanıtlara sahip olduklarını söyler. Soluchana doğruyu söylemek zorunda kalır. Pallavi ve Raghav’dan intikam almak için yaptığını söyler. Raghav müfettişten onları tutuklamasını ister. Amrita, Raghav’a yalvarır ve bir daha yapmayacağını söyler. Raghav bunların sahte polis olduğunu ve itiraflarının kaydedildiğini ve şimdi bunu bir daha tekrarlanmaması için polise göndereceğini söyler.

Jaya, Sulochana’ya tokat atar. İkinci hatası olduğunu üçüncü de en kötüsünü yapacağını söyler.

Raghav odasına gider ve ailesinin önünde Pallavi’ye nasıl hakaret ettiğini düşünür. Bunun arkasında Sulochana’nın olduğunu bildiği için panik atak geçirerek yatağa düşer. Derin derin nefes alır. Pallavi Raghav’ı görür ve onu kaldırmaya çalışır. Önce sakinleştir. Kirti ve Jaya’yı arar, ulaşamaz. Pallavi Raghav’ın başını kucağına koyar ve onu sakinleştirmeye devam eder. Raghav Pallavi’nin elini tutar ve ona bakar. Pallavi Raghav’a ona ne olduğunu sorar. Raghav ayağa kalkar ve zaman zaman olduğunu açıklar. Kalabalığı görünce strese girdiğini anlatır, Pallavi Sharda’yı arayacağını kendisinin ona bilgi vereceğini söyler.

Pallavi, Raghav’ın telefonundan Sharda’yı arar ve sorununu anlatır. Sharda çok zengin olduklarını bir öneride bulunamayacağını söyleyerek telefonu yüzüne kapatır. Pallavi Sharda konuşuyormuşçasına devam eder. Raghav, Pallavi’ye kötü bir yalancı olduğunu söyler. Raghav tüm kötülüklerine rağmen yardım ettiği için Pallavi’ye teşekkür eder.

Raghav büyük günah işlediğini, Farhad’ı dinlemediği için büyük pişmanlık duygusuna kapılır. Gidip Deskmukhla’a her şeyi anlatmayı düşünür.

Soluchana ve Amrita’da Raghav’ın gerçekleri anlatacak korkusuyla karşı plana geçerler. Soluchana Amrita’dan kendisine vurmasını ister.

Soluchana ve Amrita Pallavi’yi görmeye gittiklerini ummadıkları şeylerle karşılaştıklarını anlatır. Raghav içeriye girer ve bu evde Pallavi hakkında söylediği her şeyin yalan olduğunu hepsini Soluchana yüzünden yaptığını açıklar.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Düşman Başına Final 257. Bölüm Özeti – 3 Nisan Pazartesi
    Düşman Başına final 257. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin final 257. bölümü Kanal 7 ekranlarında final 3 Nisan Pazartesi günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 257. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına final 257.Bölüm Full İzle.
  • Düşman Başına 256. Bölüm Özeti – 2 Nisan Pazar
    Düşman Başına 256. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 256. bölümü Kanal 7 ekranlarında 2 Nisan Pazar günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 256. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 256.Bölüm Full İzle.
  • Düşman Başına 255. Bölüm Özeti – 1 Nisan Cumartesi
    Düşman Başına 255. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 255. bölümü Kanal 7 ekranlarında 1 Nisan Cumartesi günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 255. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 255.Bölüm Full İzle.
  • Düşman Başına 254. Bölüm Özeti – 31 Mart Cuma
    Düşman Başına 254. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 254. bölümü Kanal 7 ekranlarında 31 Mart Cuma günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 254. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 254.Bölüm Full İzle.
  • Düşman Başına 253. Bölüm Özeti – 30 Mart Perşembe
    Düşman Başına 253. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 253. bölümü Kanal 7 ekranlarında 30 Mart Perşembe günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 253. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 253.Bölüm Full İzle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir