Can Yoldaşım 44.Bölüm Özeti – 12 Eylül Pazar

Can Yoldaşım 44

Konağa Mutluluk Geri Geldi! Yüzler GÜLÜYOR!

Can Yoldaşım Hint dizisinin 44.bölüm özetinde Sandiya ve Suraj büyük bir badire atlatmıştı. İkilinin bu yaşadığı olay aralarındaki buzları eritmişti. Can Yoldaşım 44.bölüm özeti devam ediyor.

Uzun zaman sonra gelen huzur! Santoş ve ev halkı ikilinin sağ salim gelişine çok mutlu olur. Santoş yine soğuk tavrını devam ettirse de Arun’un baskıları, Suraj’ın af dilemeleri ve tüm bu yaşananlar nedeniyle o da yumuşar. Hem Suraj hem de Sandiya’yı affeder. Şimdilik beyaz bir sayfa açıyor gibi görünür.

Akşam olduğun Santoş’un tavrı yemek masasında da olumluya dönüşür. Bunca zorlu süreçten sonra tüm ev halkının yüzü güler. Aradaki buzların erimesi herkese rahat bir nefes aldırmıştır.

SurYa heyecanlı! Ev halkının mutluluğunu bir kenara bırakırsak çiftimiz Suraj ve Sandiya için baş başa kalacakları bir gece onları bekler. Üstelik ikili geçmişe göre birbirlerine daha yakınlaşmışlardır. Bu gece hem Suraj hem de Sandiya için heyecanlı başlar.

Sandiya odaya girince nerede uyuyacağını düşünür. Buna Suraj’ın karar vermesini ister. Bu yüzden odada oyalanır. Aynı şey Suraj içinde geçerlidir. O da kararsızdır. Ne yapacağını bilemez. Bu bilinmezlik ikilini uykusunu kaçırır. Uyumak yerine odada bir şeylerle oyalanarak ilk hareketi karşısındakinden beklerler.

Can Yoldaşım 44.Bölüm Özeti Devam Ediyor!

Sandiya ve Suraj yakınlaşması! İkilinin bu oyalama süreci Sandiya’nın sırtının kaşınmasıyla farklı bir boyut kazanır. Suraj krem sürmesini söyler. Sandiya’nın eli sırtına yetişemeyince Suraj kremi sürer. İkili bu anlarda oldukça utanırlar. Sandiya kremi geri alırken Suraj’ın elindeki yaraları görür. Bu sefer de Sandiya, Suraj’ın ellerine krem sürer.

Tüm bu utangaç sahne Sandiya’nın ayağının kaymasıyla daha da romantikleşir. Suraj, Sandiya’yı düşmeden yakalar. Sandiya ise Suraj’ın kolları arasında öyle kala kalır.

Suraj ve Sandiya’nın komiklikleri! İkili yataklarına geçerler. Hepimizi beklediğinin tam tersine yine ayrı uyurlar. Ancak birbirlerine gizlice bakmayı ihmal etmezler. Bu gizli bakışmalarda ikili bazen birbirlerini yakalarlar. Sandiya bu utangaç bakışları muziplik yaparak komik bir havaya dönüştürür. Fare var diyerek Suraj’ı korkutur. Suraj’ın bu panik hali ikiliyi güldürür. Sandiya haşerelerden korkmadığını söyler. Küçükken abisine yaptığı şakaları anlatarak Suraj’ı güldürür.

Ertesi gün olduğunda Suraj’ın Sandiya’ya olan hayranlığı devam eder. Suraj’ın içindeki aşk yine alevlenmiştir. Sandiya’nın güzelliği Suraj’ı adeta çarpar. Hatta Suraj dükkanı geç bile açar. Bu romantizmi bir kenara bırakırsak normal hayat konakta devam eder. Santoş, Sandiya’ya bir liste vererek onu pazara yollatır. Sandiya’dan alışveriş yaparken dikkatli olmasını ve tüm ürünleri getirmesini ister.

Can Yoldaşım 44.Bölüm Özeti – 12 Eylül Pazar Günü Neler Olacak?

Mena ve Vikram’ın oyunları! Sandiya alışverişi güzelce yapar. Ardından dönmek için harekete geçerken kısa bir süre duraksar. Aklına bir düşünce gelmiştir.

Diğer tarafta Vikram ve Mena ise yine planlar peşindedir. İkili yaklaşan yıldönümleri için oldukça riskli bir oyun oynarlar. Mena’nın babası sanki kalp krizi geçirmiş gibi Vikram telefon alır. Mena kendini parçalar. İkili aileden izin alarak hastaneye gideceklerini söyler. Suraj, Vikram’a para verir. İkili bu yalanla beraber yıldönümü için kaçamak yapacaklardır.

Düşünceli Sandiya eldiven alıyor! Sandiya’nın fikri ise Suraj’ın yaralanan elleri içindir. Sandiya bir çift eldiven alarak Suraj’ın dükkanına gelir. Eldivenleri gören Suraj şaşırırken Sandiya bunları giymesini ister. Suraj eldiveni giyemeyince Sandiya ona yardım eder. Böylelikle ellerinin yanmayacağını söyler.

Sandiya ardından eve geçer. Santoş Pazar alışverişi için Sandiya’yı sorgular. Paranın eksik olduğunu fark eder. Sandiya’nın kozmetik ürünü aldığını düşünür. Ancak Sandiya ona Suraj için eldiven aldığını açıklar. Santoş yine de suratsızlık yapar. Sandiya ardından yukarı çıkıp çamaşırları toplar. Küçük bir aksilik yüzünden bileğini burkar ve Suraj’la doktora giderler. Mena’da yokken Sandiya’nın bileğini burkulması Santoş’u yine kızdırır.

  • Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti – 26 Temmuz Salı
    Svetlana Belası Dönüyor! Aşk Yakar 109.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 109.bölüm özetinde Mehek, Shaurya’yı hapisten kurtarmak için planını ilmek ilmek işliyor. Mehek ve ekibi Anjali’yi hapse yollamayı başarırken daha büyük bir felaketi uyandırdıklarının farkında …
  • Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi
    Mehek Hamile! Aşk Yakar 108.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 108.bölüm özetinde Mehek Shaurya’yla kavga eder ve evden ayrılır. Anjali, Mehek’in başını belaya sokar. Mehek’in imdadına Shaurya koşar. Mehek’in hamile olduğu ortaya çıkar. Aşk Yakar 108.bölüm …
  • Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar
    Mehek Anjali’yi Kaçırdı! Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor. Aşk …
  • Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti – 22 Temmuz Cuma
    Shaurya ve Mehek Evden Atıldı! Aşk Yakar 106.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 106.bölüm özetinde Karua Shaurya ve Mehek’i evden yolluyor. Shaurya cüzdanına kadar her şeyi evde bırakıp ayrılır. Shaurya ve Mehek’i hangi zorluklar bekliyor? Aşk …
  • Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe
    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde Anjali evlendirileceğini öğrendiğinde olay çıkarır. Anjali Karuna ve Mehek’in arasını bozdu. Aşk Yakar 105 bölüm özeti devam ediyor. Aşk Yakar 105. bölüm özetinde ev halkı Anjali’nin evlendirilmesine karar vermişti. Karuna …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir