Can Yoldaşım 43.Bölüm Özeti – 11 Eylül Cumartesi

Can Yoldaşım 43

Sandiya Alevlerin İçinde KAYBOLDU! Suraj Onu BULACAK MI?

Can Yoldaşım Hint dizisinin yayınlanan 43.bölüm özetinde Sandiya ve Suraj sonunda yüzleşmişti. Ancak bu yüzleşme ikili arasındaki sorunları düzeltmek yerine Sandiya’nın konaktan ayrılmasıyla sonuçlanmıştı. Can Yoldaşım 43.bölüm özeti devam ediyor.

Ayrılık vakti! Suraj, Sandiya’yı otobüse yerleştirir. Sandiya ile vedalaşırken ona beraber yaptıkları kuklaları verir. Suraj bu kuklaların yapımında Sandiya’nın emeği olduğu için ona vermeyi uygun bulmuştur. Suraj kuklalar dışında Sandiya’ya iletişim kurması için telefonda verir.

Sandiya kuklaları alır ve çantasına yerleştirir. Suraj tüm olanların kader olduğunu, ikilinin yollarının birleşmediğini söyler. Bu ayrılık tanrının isteği der. Sandiya’da aynı şekilde karşılık verir. Suraj’a ona kattıkları için teşekkür eder. Bu evlilik sürecinde yaptıkları içinde ondan özür diler. Gelecek hayatında Suraj’ın mutlu olması için tanrıya dua edeceğini sözlerine ekler. Sandiya ayrıca Suraj’ın ona verdiği kuklalardan erkek olanı ona geri verir. Kuklaların yapımında seninde emeğin vardı der.

Suraj Sandiya’nın peşinden gidiyor! Bu duygusal konuşmaların ardından Suraj otobüsten ağır adımlarla iner. İkili minik bir kıvılcımda hıçkırıklara boğulacak derece de duygusaldır. Nitekim Suraj otobüsten iner inmez gözyaşları yanaklarından süzülmeye başlar.

Suraj bir an önce buradan giderek bu duygusallığa son vermek ister. Sandiya çek çeke binip giden Suraj’ı görür ve ona yaşlı gözlerle bakar. Suraj araçta giderken Sandiya’yı tek başına gönderdiği için pişman olur. Hemen araçtan iner ve bilet bayine koşar. Otobüs hareket etmeden binmeyi başarır. Ancak Sandiya’nın yanına gitmek yerine onu uzaktan izlemeyi tercih eder.

Can Yoldaşım 43.Bölüm Özeti Devam Ediyor!

Sandiya alevlerin içinde kalıyor! Otobüs yolculuğu devam ederken Suraj mola esnasında iner. Sabit telefondan evi arayarak onlara haber verir. Suraj bu konuşmayı yaparken arkadan gelen bir otobüs Sandiya’nın aracına çarpar. Bu iki aracın çarpışması sonucunda otobüsler alev almaya başlar. Soraj şoke olmuş şekilde yanan araçlara bakar.

Bu yandın yüzünden ortalık adeta savaş alanına döner. Polis, acil servis ekipleri olay yerine gelir. Çadırlar kurulur. İnsanlar tedavi edilmeye başlar. Bu karmaşa da Suraj, Sandiya’yı aramaya başlar. Küçük bir kızın elinde Sandiya’ya verdiği kuklayı görür. Küçük kıza bunu ona kimin verdiğini sorar. Kızın yönlendirdiği yöne giden Suraj arkası dönük bir kadını Sandiya zanneder. Ona seslenir ancak kadın döndüğünde Suraj hayal kırıklığına uğrar.

Suraj Sandiya’yı bulabilecek mi? Tüm bu karmaşa yaşanırken ev halkının bundan haberi yoktur. Evde özellikle Arun, Sandiya’nın gidişinden dolayı çok üzgündür. Arun yemek dahi yemek istemez. Arun özellikle Santoş’a yüklenir. Sandiya’nın gidişinden ötürü mutlu olması gerektiğini, istediğinin olduğunu söyler. Bu arada otobüs kazası haberi komşular tarafından ev halkına iletilir. Tüm ev halkı bu haberle yıkılır.

Diğer tarafta Suraj ise Sandiya’yı aramaya devam eder. Korka korka olsa da ölenlere dahi bakar. Suraj’ın bu arayışı sonuç verir. Sandiya’yı görür. Sandiya’da Suraj’ı görür. Bu sahneyi mutlaka izlemelisiniz. Suraj öyle mutludur ki Sandiya’yı görür görmez gözlerine inanamaz. Gözyaşları bu kez sevinç için akar. Suraj Sandiya’ya doğru yürür ve onu sımsıkı sarar. Sandiya’da Suraj’a sarılır.

Can Yoldaşım 43.Bölüm Özeti – 11 Eylül Cumartesi Günü Neler Olacak?

Suraj ve Sandiya barıştı! Tüm bu yaşananlar ikilinin birbirlerini daha iyi anlamasına yol açar. Sandiya içindeki duyguları anlatırken Suraj’da bu denli kötü birine neden dönüştüğünü açıklar. Snadiya boşanmak ve gitmek isteseydim abimle giderdim der. Suraj ona hak verirken ikili birbirinden özür diler.

İkili yine birbirlerine sımsıkı sarılırlar. Sandiya boşanma kağıtlarının açıklamasını da yapar. Onları Preti’nin verdiğini söyler. Böylelikle bu soru işareti de cevap buluş olur.

İkili eve geri dönerlerken bu olumlu hava orada da devam eder. Ev halkı Suraj ve Sandiya’yı sağ salim gördükleri için çok mutlu olur. Bu yaşananlardan sonra Santoş’ta beyaz bir sayfa açmaya karar verir. Hem Suraj’ı hem de Sandiya’yı affeder.

  • Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti – 26 Temmuz Salı
    Svetlana Belası Dönüyor! Aşk Yakar 109.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 109.bölüm özetinde Mehek, Shaurya’yı hapisten kurtarmak için planını ilmek ilmek işliyor. Mehek ve ekibi Anjali’yi hapse yollamayı başarırken daha büyük bir felaketi uyandırdıklarının farkında …
  • Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi
    Mehek Hamile! Aşk Yakar 108.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 108.bölüm özetinde Mehek Shaurya’yla kavga eder ve evden ayrılır. Anjali, Mehek’in başını belaya sokar. Mehek’in imdadına Shaurya koşar. Mehek’in hamile olduğu ortaya çıkar. Aşk Yakar 108.bölüm …
  • Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar
    Mehek Anjali’yi Kaçırdı! Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor. Aşk …
  • Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti – 22 Temmuz Cuma
    Shaurya ve Mehek Evden Atıldı! Aşk Yakar 106.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 106.bölüm özetinde Karua Shaurya ve Mehek’i evden yolluyor. Shaurya cüzdanına kadar her şeyi evde bırakıp ayrılır. Shaurya ve Mehek’i hangi zorluklar bekliyor? Aşk …
  • Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe
    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde Anjali evlendirileceğini öğrendiğinde olay çıkarır. Anjali Karuna ve Mehek’in arasını bozdu. Aşk Yakar 105 bölüm özeti devam ediyor. Aşk Yakar 105. bölüm özetinde ev halkı Anjali’nin evlendirilmesine karar vermişti. Karuna …

Bir yanıt yazın