Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar

Aşk Yakar 107

İçerik Tablosu

Mehek Anjali’yi Kaçırdı!

Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor.

Aşk Yakar dizisinde Shaurya Suraj’ı yakalatmış Anjali ise abisine ateş püskürtmüştü. Karuna ise yıllardır tanıyıp büyüttüğü Shuarya’yı tek kalemde silmiş Suraj’ı içeriye attırdığı için kızgındır. Shaurya’nın karşısına geçip yazıkla olsun bile der. Shaurya Suraj’ın yasaklı madde sattığını annesine söylese de tüm bunları Mehek’in yaptırdığını ima eder. Anjali annesine sarılarak ağlar. Shaurya polise Suraj’ın içerden çıkmamasını kardeşini daima koruyacağını söyler.

Ertesi sabah Mehek, Anjali ve annesinin haklarında çok yanlış düşündüklerini söyler. Gidip konuşmalı mıyım diye Shaurya’ya danışır. Shaurya bunun hiçbir şey ifade etmeyeceğini istiyorsa konuşabileceğini söyler.Ama durum değişmeyecektir. Mehek konuşmaya gitmeden önce polisten telefon alır. O gece yapıla partiden dolayı evleri mühürlenecektir. Gelip son kez kontrol etmelerini ister. Mehek gittiğinde yerde Anjali’nin bileziğini görür. Anjali’nin de o gece burada olduğunu anlar.

Mehek bileziği görür ve tüm bunlar nasıl olabilir der. Bütün bunların arkasında bir şey var. Neler olduğunu öğrenmeliyim. Mahek her şeyi hatırlıyor. Mahek, tüm bunları neden göremediğimi söylüyor. Çok büyük bir hata yaptım. Shaurya ile konuşmalı mıyım yoksa beklemeli miyim. Önce bütün gerçeği bulmam gerek.

Mehek Shaurya’ya ulaşmaya çalışır. Muhakkak seninle görüşmem gerekiyor der. Shaurya müsait olmadığını söyler. Anjali adamını arar ve plan başarılı olduğunda Shuarya’nın sadece mahkemede veya hapiste olacağını söyler.

Adam Shaurya’ya krizde olduğunu biliyorum diyor. Bu yüzden sana teklif ettiğim şey bu. Bu 10K’yı bonus olarak saklayın. Kabininiz birkaç gün içinde hazır olacak. Shaurya Mahek’i aramalı mıyım yoksa onu şaşırtmalı mıyım? Adam Anjali’yi arar ve ona parayı verdiğini söyler.

Nehal ve Dolly, Mehek ile konuşur. Mehek içeri girmek istemediğini söylüyor. Annemin izni olmadan gelmeyeceğim der. Dolly, Karuna’nın avukata gittiğini söylüyor. Anajli aşağıya iner. Anjali merhaba diyor.. Mehek yengesine selam verir. Mehek Anjali’yle konuşmak istediğini söyleyerek yalnız kalmak ister. Anjali, Surajhakkında konuşmak istiyorsan dinlemek istemiyorum der. Mehek bileziğini ona gösterir ve sadece sana göstermek istediğini söyler. Senin değil mi Suraj ile buluşmaya gittin, değil mi? Onunla benim evimde tanıştın Mehek bunu giydiğini ve onunla buluşmaya gittiğini söylüyor. Oraya nasıl geldiğini söyler misin? Bu, oraya gittiğinizi kanıtlıyor. Karuna burada neler oluyor diyerek içeriye girer.Anjali ağlamaya başlıyor ve orada erkeklerle dans edip içki içtiğimi mi söylüyorsun? diye atarlanmaya başlar. Mehek, bunu asla söylemediğimi söylüyor. Sadece orada nasıl bulunduğunu soruyorum. Karuna Mahek ne istiyorsun diyor. Neden bu şeyleri planlayıp duruyorsun? Mehek lütfen bir kez dinleyin diyor. Karuna hemen buradan git diyor. Anjali, her şeyin yoluna gireceğini düşündüğümü söylüyor. Hayatımız düzene girecek. Bunu Suraj’a verdim, böylece bunu bankada tutabilir ve kredi alabilir. Ben sadece ona yardım etmek istedim. Cebindeydi. Karuna, Shaurya’yı aramama ve karısının ne yaptığını söylememe izin veriyor. Karuna, Mehek’in Anjali’yi tekrar suçlamak için burada olduğunu söylüyor. Shaurya dinle diyor. Karuna, tüm bunları Anjali’nin karakterine suikast düzenlemek için planladığını söylüyor. Karın her sınırı aştı. Evimden uzak durmasını ister.

Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti

Shaurya sürekli yeni dramalar bulduğunu söylüyor. Mahek ne demek istediğini söylüyor? Beni bunlardan uzak tut diyor. Mahek bunun aileyle ilgili olduğunu söylüyor. Anjali’nin bizi kandırmasına izin veremeyiz. Shaurya masum olduğunu söylüyor. Onu suçlamanın yollarını aramayın. Onun yerine hata yapmasını engelle. Bütün bunları durdur. Anjali’yi sevmediğini biliyorum.

Anjali ona benzin koyar. Kendimi yakacağım diyor. Karuna onu durdurur ve Anjali’ye ne yapıyorsun der. sen deli misin? Anjali ölmek istediğimi söylüyor. Karuna hepsinin seni kıskandığını söylüyor. Anjali beni karaktersiz yaptığını söylüyor. Karuna avukatla yeni tanıştığımı söylüyor. sana tüm bu mülkü vereceğim.

Gece yarısı Nehal Mehek’i arar. Hiçbir şeyin yolunda gitmediğini söyler. Karuna’nın evi Anjali’nin üstüne yaptığını söyler. Anjali yetimhanede büyüdüğünü şimdi bu devasa eve sahip olduğunu açıklar. Hemen karakola gidip Suraj’a birkaç gün sabretmesini ister. O yaşlı kadını evden yollayacağını ve dilendireceğini söyler. Mehek gelip tokat atar. Anjali gülmeye başlar. Annesinin ona hiçbir zaman inanmayacağını boşuna uğraşmamasını ister. Mehek ise kameraya aldığını gösterir.

Mehek Shaurya’yı arar ama işi olduğun söyleyerek kapatır. Mehek Shaurya’nın yanına koşmaya başlar. Anjali de onun peşinden gidiyordur. Anjali bir anda Mehek’in Shaurya’yla konuşmasını engellemek için her şeyi yapar. Mehek Shuarya’nın yanına vardığında video silinmiş olur.

Anjali, Mahek’e telefonu bir yabancıya vermemeliydin diyor. Telefonunu otomobil sürücüsüne verdiğini hatırlıyor. Anjali tüm kanıtları sildiğini ve oyunun bittiğini söylüyor. Mümkünse aileni kurtar. Sen ve Shaurya çıktınız. Ve annem de atılacak. 

Nehal Anjali’nin odasında içki şişeler buluyor. Nehal’in yanına Dolly de gelir. Karuna bu şişelerin ne olduğunu Anjali’ye sorar. Anjali bilmediğini üm odaları aramalarını ister. Vicky’nin odasında da şişeler çıkar. Karuna Nehal ve Vicky’i de Anjali’ye iftira attıkları için Shaurya ve Mehek’in yanına gitmelerini ister.

Shaurya, Mahek’e Nehal ve Vicky’nin ne yaptığını bildiğini söylüyor. Bütün bunları sen planladın. Sen deli misin? Bütün bunları neden Anjali’ye yapıyorsun? ondan nefret ediyorsun der. Bu karakterler şaka gibi gerçekten!!!

Mehek, Vicky ve Nehal’le bu durumu konuşur.

Ne yapacağımı bilmiyorum diyor. Dolly Mehek’i arar ve Nehal ile Vicky’nin de gittiğini söyler.  Anjali’nin çok drama yaptığını bütün mülkü aldığını söyler. Karuna her şeyi ona devredecek der..

Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Karuna ve Anjali yola çıkmışlardır. Araba bozulur. Karuna ve Anjali dışarı çıkar. Anjali kaçırılır. Onu kaçıran Mehek, Nehal ve Vicky’dir. Mehek bu yaptığının doğru olmadığını ama mecbur kaldığını söyler. Shaurya haberi alınca hemen Karuna’nın yanına koşar. Mehek Shaurya’nın Anjali’yi bulmasını sağlar. Böylece Karuna ve Shaurya arasında buzlar erimiş olur.

Mehek, Tanrıya şükür Anjali’nin iyi olduğunu söylüyor. Shaury adoktoru aramama izin ver diyor. Anjali’yi kontrol ediyor. Mehek ve Karuna arti yapıyor. Karuna Mehek’e teşekkür ediyor. Ona sarılır. Anjali kızgındır.

 Mehek, Tanrı’nın her şeyi düzelttiğini söylüyor. Shaurya, Anjali’yi yukarı çıkarır.
Vicky, bu adam kaçıranların ne istediğini söylüyor? Dolly para diyor. Anjali’nin mülkü olduğunu öğrendikleri gün onu kaçırdılar. Anjali ile 7/24 ilgilenmemiz gerektiğini söylüyor. Karuna, ona vekalet vermekle hata mı ettiğini sorgular. Onu Shaurya’ya geri vermeli miyim? diye sorar. Mehek, Anjal’ye lütfen dinlen der.  Vicky gelip bir şeyler yemesini söylüyor. Anjali, adam kaçıranların üzerinde gördüğü işareti onun elinde görür. Durumu hemen anlar. Anjali sinirlenir.

Anjali Mehek’in yakasına yapışır. Mehek ise elini büker ve ailesini dağıtmaya cüret ederse onu mahvedeceğini söyler. Shaurya ise Anjali’yi kimin kaçırdığını öğreniyor.

  • Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti – 26 Temmuz Salı

    Svetlana Belası Dönüyor!

    Aşk Yakar 109.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 109.bölüm özetinde Mehek, Shaurya’yı hapisten kurtarmak için planını ilmek ilmek işliyor. Mehek ve ekibi Anjali’yi hapse yollamayı başarırken daha büyük bir felaketi uyandırdıklarının farkında değildirler. Aşk Yakar 109.bölüm özeti devam ediyor.

    Aşk Yakar dizisinde Anjali sonunda evi ele geçirmiş herkesi kapı dışarı etmeyi başarmıştı. Karuna kızından tekmeyi yemiş herkesten özür dilemeye başlamıştır. Mehek yine her zamanki birleştirici tavrıyla tüm bunların üstesinden geleceklerini söyler.

    Anjali müfettişten Shaurya’yı tutuklamasını ister ve evini soymak için sahte bilişim görevlisi olarak girmeye çalıştığını söyler.  Shaurya’nın sarığını, gözlüklerini ve sakalını çıkarıyor. Müfettişe, mal sahibi olduğundan beri kardeşinin delirdiğini söylüyor. Shaurya, annesini manipüle ederek bu mülkü aldığını söylüyor. Mahkemeye kanıtları sunacağını açıklar. Müfettiş Shaurya’yı tutuklar ve onu götürür. Anjali gülümsüyor.

    Anjali annesinin ve Mehek’in yanına gelir. Shaurya’nın tutuklandığı haberini bizzat kendisinin vermek istediğini söyler. Karuna kızını tokatlamaya çalışırken kızı karşı gelir.

    Anjali karakola gelerek Shaurya’nın kefaletle serbest kalmasını engellemeye çalışır. Shaurya ve Mehek rol yapmaya başlar. Anjali’nin Shaurya’yı hapse yollayarak kendi kuyusunu kazdığını söylerler.

    Anjali evde oturuyor. Adamları oraya gelir ve süslendiğini görür. Anjali bunun önemli olduğunu söylüyor. Adamlar, oteli nasıl işleteceklerini bilmediğini söylüyor. Anjali polis onu gözetlediği için riskli iş yapapmam der.  

     Mehek ve Dolly oraya gelir ve ağlar. Mehek rol yapıp ağlar. Anjali’nin kölesi olacağını yeter ki Shaurya’yı içerden çıkarmasını ister. Mehek ve Dolly dizlerinin üstüne çöküyor. Dolly, anneni düşün diyor, ağlıyor, lütfen Shaurya’yı kurtar, senin hizmetçin olacağız. Anjali gözlerini deviriyor ve sigara içiyor. Sigarayı Mehek’e yaklaştırıyor ve sırıtıyor. Mahek ömür boyu senin hizmetkarın olacağım diyor ama lütfen bunu yapma, ne dersen yapacağım, lütfen onu hapisten çıkar, lütfen davayı geri al.

    Anjali ir parti vereceğini yemekleri güzel olursa Shaurya’yı çıkaracağını söyler.

    Karuna karakola gelir. Shaurya’ya yalvarmaya kendisini affetmesini ister. Tüm bunların kendi suçu olduğunu nihayet alamıştır.

    Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti

    Mehek ve Dolly mutfakta çalışıyorlar.  Anjali uşağına bu Mehek’in aklında bir şey olması gerektiğini söyler, ondan uzak dur.

    Mehek, Anjali’ye takı taktırır, Anjali ondan topuklu ayakkabı getirmesini ister. Dolly ona dik dik bakıyor. Mehek, Anjali’ye topukluları temizledikten sonra giydirir. Anjali, topuklu ayakkabı giymeden önce ayak masajı yapmasını ister. Dolly bunu görür ve Mehek’in hamile olduğunu düşünür, dinlenmesi gerekir ama bütün bunları o yapıyordur. 

    Shaurya Mehek’i hapisten arar. Shaurya Mehek’e iyi olup olmadığını sorar. Mehek merak etme, ben iyiyim diyor. Shaurya diyor ki her şey hazır mı? Mehek tamamen hazır olacağız diyor, merak etmeyin görüşmeyi bitiriyor. Anjali oraya gelir ve neyin hazır olduğunu sorar.

    Parti başlıyor! Mehek garson üniforması giyiyor ve barda insanlara hizmet ediyor. Anjali ona içki getirmesini ister. Mehek ona bir içki dolduruyor. Bir misafir diğerine bu Mahek Khanna değil mi diyor? Shaurya’nın karısı mı? Diğer konuk, evet, şef olduğunu söylüyor, o zaman neden burada hizmet ediyor? Misafir, Shaurya’nın hapiste olduğunu ve her şeyi yapması gerektiğini söylüyor. Anjali bilerek yere şarap döker ve Mehek’ten onu temizlemesini ister. Mehek evet der ve herkesin önünde yeri siler.  Mehek istediğini yapabileceğini düşünüyor ama Tanrı adaleti yerine getirdiğinde ayaklarımda olacak. Anjali, Mehek’in verdiği şarabı içer ve öksürmeye başlar. Kanepeye düşüyor ve başı dönüyor. Mehek bakar. Misafirler Anjali’ye koşar. Bir misafir ağzından kan geldiğini söylüyor.

    Anjali onu zehirlediği için polis çağırır. Doktor zehir olmadığını söylese de Anjali inanmaz. Aynı içeceği Anjali Mehek’e içirmeye çalışır. Mehek hamile olduğu için Anjali suç işliyordur. Mehek Anjali’nin kendisine güvenmesini sağlamaya çalışır.

    Anjali evin her yerde kanıt arar ama bulamaz. Ertesi sabah hastaneye gider. Mehek oyunlarının açığa çıkmasından endişe duyar. Doktor tanıdıkları çıkar. Bu yüzden oyuna devam edilir. Anjali raporlara göre organ yetmezliği çekiyordur. Devreye Karuna girer. Anjali iyice panik olur. Annesi ve doktoru kaçırıp organ nakline başlamasını ister.

    Böylece Anjali tutuklanır ve hapsi boylar. Anjali tutuklandığında onu izleyen bir kadın vardır. Anjali bu kadından ürker.

    Nehal’in İkizleri! Nehal’in ikiz bebekleri doğar. Evde mutluluk hakimdir. Herkes bir arada ve huzurludur. Anjali’nin yanına ise o korkutucu kadın gelir. Anjali’ye sen benim kanımdansın diyerek teyzesi olduğunu açıklar. Bu kadı Svetlana çıkar. Svetlana ve Anjali intikam için hapisten kaçarlar!

  • Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi

    Mehek Hamile!

    Aşk Yakar 108.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 108.bölüm özetinde Mehek Shaurya’yla kavga eder ve evden ayrılır. Anjali, Mehek’in başını belaya sokar. Mehek’in imdadına Shaurya koşar. Mehek’in hamile olduğu ortaya çıkar. Aşk Yakar 108.bölüm özeti devam ediyor.

    Aşk Yakar Hint dizisinde Shaurya, Vicky’yi tokatlıyor. Anjali kaçırdıklarını Shaurya’ya söylemiştir. Shaurya çantasını toplar. Mehek’e seninle yaşayamam diyor. “Çok alçaldın”. Mehek hata yaptığını söylüyor.  Karım olduğun için utanıyorum diyor. Mehek gideceğini söylüyor. Çantalarını toplar. Mehek, Shaurya ile birlikte geçirdikleri anları hatırlıyor. O gider.

    Shaurya gece uyumaya çalışır. Nereye gitmiş olabileceğini düşünür.

    Ertesi sabah, Shaurya kafeyi yönetiyor. Vicky gelir ve lütfen dinleyin der. Shaurya işte olduğunu söylüyor. “Buradan git. Hepiniz çok kötüsünüz” diyor. 

    Mehek bir dans barında uyanır. Elleri bağlıdır. Mehek korkuyor. Sakinleştirici kullanıyor. Mehek dışarıda dansçıları görür. Anjali bir kadınla buluşmaya gelir. Mehek onu görünce afallar. Anjali, iyi dans edecek ve harika yemekler pişirecek bir kız getirdiğimi söylüyor. Yüksek fiyat ister.

    Anjali Mehek’e gelir ve hoş geldiniz der. “Bugün çok dans etmek zorunda kalacaksın”. Saçlarını kavrar. Anjali, hiç kimsesi olmayan kızları bulduğunu ve onları burada sattığını söylüyor. Yani bugün seni burada buldum. Ona bir elbise verir ve misafirler için hazırlanın der. Mehek onları fırlatır. Anjali, onlara vereceğiniz dans ve zevk için enerji tasarrufu yapın diyor. Bana iyi para kazan der.

    Shaurya her yerde Mehek’i arar. Vicky hiçbir yerde olmadığını söylüyor. Shaurya polise gidelim diyor.
    Shaurya müfettişin onu aramasını söyler. 24 saat bile geçmediğini söylüyor.
    Bazı kızlar Mehek’e burada nasıl satıldıklarını anlatır. Vikcy lütfen sakin ol diyor. Shaurya, bunu ikinizin de yaptığını ve Mehek’in bedelini ödediğini söylüyor. Nehal lütfen bir şeyler yap diyor. Nerede olduğunu bilmiyoruz.

    Shaurya eve gelir. Mehek’in tüm bunları kendi başına mı yaptığını soruyor. Karuna komiseri aramama izin ver diyor. Dolly bu evde neler oluyor diyor.

    Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti

    Mehek kızlara merak etmeyin buradan çıkacağız der. Birbirlerinin ellerini açmaya çalışırlar. Mehek bir odaya gelir ve bir telefon görür. Anjali içeri girer. Bir adama telefonum nerede diye sorar. Her yerde onu arar. O arar ve telefon çalar. Mehek’i görürler. Tai ona tokat atar. Nasıl cüret edersin diyor.

    Mehek Shaurya’yı arar ve lütfen beni kurtarın der. Shaurya neredesin diyor. Telefon kapanıyor. Anjali aramayı sahte bir yerden almış. Polis ve Shaurya o yere gelir. Mehek yoktur. Nehal, Vicky’yi arar ve Anjali’nin onu kandırdığını söyler. Shaurya, Mehek’in dupaattasını bulur. Mehek’in yakında olduğunu söylüyor.

    Anjali dans barına gelir ve Mehek elbiseleri görür. Yenge içtiğini söylüyor, bütün bunlara tahammül edebileceksin. Kızların tadını çıkarın. Tai gelir ve gel dans et der. Mehek gelir ve dans eder. Anjali ona güler. Erkekler ona para atar.
    Bajrani eve bir tencereyle gelir. Mahek yüzüğünü içine attı. Shaurya yüzüğü görür ve nereden geliyorsun der. Dans barı diyor. Shaurya ne diyor.. Oraya gitmeliyim. Dans ederken Mehek şarap döker ve ardından bir muma vurur. Halı yanıyor.

    Mehek tüm kızlara buradan gidelim diyor.  Mehek kilidi kırmaya çalışır. Nehal, Mehek için endişelenir. Karuna Anjali’yi arar. Nehal ona nerede olduğunu sorar. Karuna jagrata’da olduğunu söylüyor.
    Mehek ve kızlar dışarı çıkarlar. Mehek üçüncü kız nerede diye sorar. Onu orada bırakamam der. Bu kocamın numarası. Git ve onu ara. Onu dışarı çıkaracağım der.  Anjali, Mehek’in kafasını vurduktan sonra gelir. Mehek kaçıyor diyor. Mehek’i kilitlerler. Tai, sarayımı yakmak için hayatını mahvedeceğini söylüyor.

    Kızlar dışarı çıkar ve yardım isterler. Haydutlar oraya gelir ve etrafını sarar. Onları kaçırırlar. Bir kamyon gelir. Kızlar koşar ve içine saklanır.

    Mahek bayılır. Shaurya geliyor. Mahek lütfen gözlerini aç diyor. Polis gelir. Herkesi tutuklarlar. Mahek’i hastaneye götürürler. Shauyra üzgün olduğumu söylüyor Mahek. Beni Affet lütfen. Hepsi benim hatamdı. Alnından öper. Mahek benimle olduğunu söylüyor, endişelenmeme gerek yok.
    Doktor mahek’i kontrol eder ve her şeyin yolunda olduğunu söyler. Aslında iyi bir haber var. O hamile.

    Mehek bayılır. Shaurya geliyor. Mehek lütfen gözlerini aç diyor. Polis gelir. Herkesi tutuklarlar. Mehek’i hastaneye götürürler. Shauyra üzgün olduğumu söylüyor.Hepsi benim hatamdı diyerek alnından öper. Mehek onunla olduğunu söylüyor, endişelenmene gerek yok.
    Doktor Mehek’i kontrol eder ve her şeyin yolunda olduğunu söyler. Aslında iyi bir haber var. O hamiledir. Herkes çok mutlu olur.

    Mahek ve Shaurya karakola giderler.
    Anjali, tüm bunlardan nasıl kurtulacağını düşünür. Ya tutuklanırsam diye ağlanmaya başlar. O kızlar benim adımı alacak. hapse girmek istemiyorum der. Karuna odasına gelir. Ne olduğunu sorar. Anjali hiçbir şey söylemez. Karuna, Nehal’in Mehek’in iyi olduğunu söylediğini haber verir. Anjali Tanrıya şükür diyor. Herkesin eve geleceğini söylüyor. Sesleri çok mutlu geliyordu. Mahek ve Shauyra’nın evden çıkmasına izin vermemeliydim. Mahek bu evde her şeyi aklı başında tuttu.

    Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti Devam Ediyor

    Bütün kızlar Mehek’e teşekkür eder. Kendini yalnız hissetme diyor.. Hepinizin yanındayım. Müfettiş, oraya nasıl gittiğinizi soruyor? Mahek bayılıyormuş gibi yapar. Doktor onu eve götürmem gerektiğini söylüyor. Mehek kızlara Anjali’nin adını almayın dediğini hatırlayın. Onu kanıtlarla ortaya çıkaracağız.

    Mahek eve gelir. Karuna, Tanrıya şükür evdesin diyor. Şimdi her şey iyi olacak. Anjali aşağıya iner. Merhaba yenge diyor. Mahek, bütün ailemin benimle olduğunu söylüyor. Anjali, evde olmana sevindim der. Dolly, Nehal’i arar. Nehal ona her şeyi anlatır. Mahek her şeyin yolunda gittiğini söylüyor. Shaurya ona bir kız istediğimi söylememi söylüyor. Bir erkek çocuk istiyor. Karuna hamile olduğunu söylüyor. Vay. Mahek’e sarılır. Anjali kızgın. Mahek, bugün döneceğimizi söylüyor. Karuna, Anjali’nin Mehek’e odasını geri verdiğini söyler. İyi bir ortama ihtiyacı var.
    Anjali kızgındır.Mahek, Anjali’ye gelir. Mahek şimdi odamdan çık diyor. Anjali’nin elini tutar ve günahlarının bedelini ödeyeceğini söyler. Tanıklarınız olarak o üç kıza sahibim. Git ve suçlarını kendin kabul et. Eğer yapmazsan.. Polis gelip seni buradan alacak. 

    Karuna, Mehek için yiyecek hazırladığını söyler Mehek onları yer ve bayılır. Shaurya annesini Mehek’i zehirlemekle suçlar. Karuna asla böyle bir şey yapmayacağını söyleyerek ağlar. Anjali, Karuna ve Shaurya’yı birbirine düşürmeyi başarmıştır. Doktor Mehek ve bebeğini kurtarır. Mehek uyanınca tüm bunları Anjali’nin yaptığını söyler.

    Mahek kendini iyi hissetmiyor. Daha önce yapmam gerekeni yapacağımı söylüyor. Ondan teslim olmasını istedim ve bütün bunları bu yüzden yaptı. Anneme değil de ona nasıl güvenebilirsin? Aceleyle dışarı çıkıyor.
    Karuna evden çıkıyor. Mahek ve herkes yolda. dolly telefonunun kapalı olduğunu söylüyor. Anjali de telefonunu kapattı.


    Karuna ayrılmadan önce mülkiyet belgelerini imzalamak üzere. Mahek içeri girer. Anne der. Mahek ona sarılır. Karuna bana güveniyor musun diyor? Mahek tabii ki yaparım diyor. Bu anjali hepimizi manipüle etmeye devam etti. Karuna’ya her şeyi anlatır. Mahek onu dışarı çıkarmak için kaçırdığımı söylüyor ama beni bazı adamlara sattı. O kadar alçaldı ki beni satmaya çalıştı. o bir suçlu. Karuna gözyaşları içinde. Mahek hiçbir belge imzalamayacağını söylüyor. Anjali onlara kağıtları gösterir ve kağıtların zaten imzalanmış olduğunu söyler. Ma mahek haklı.. Gülüyor. Karuna ne diyorsun diyor. Shaurya onu tokatlamak üzere. Anjali kapa çeneni diyor. Haydutları gelir ve Shaurya’yı durdurur. Anjali ona silah doğrultuyor ve bu dramı bu evde istemiyorum diyor.
    Karuna sana kızım demekten utandığımı söylüyor. Anjali hepsini bu evden attığını söylüyor. Haydutlar herkesi dışarı atar. Anjali hoşçakal diyor. Mahek kapa çeneni diyor. Biz vazgeçmeyiz. Neler yapabileceğimizi göreceksin. Anjali canının ekmek isteyeceğini söylüyor. Anjali dışarı çık diyor. Hepsi ayrılır.

    Karuna Mahek Shaurya lütfen beni bağışlayın diyor. Bunların hepsi benim yüzümden oldu. Shaurya bunun benim hatam olduğunu söylüyor. Mahek’i dinlememeliydim. Mahek, güçlü olmamız ve bu sorunla birlikte mücadele etmemiz gerektiğini söylüyor. Ağlama anne. Bizim olanı almalıyız. Nehal, haydutların vikcy’yi Beyaz biberlerden de attığını söylüyor. Karuna kızımı hak etmediğini söylüyor. Mahek karakola gideceğimizi söylüyor. Zaten tanıklarımız var.

    Mahek karakola gelir. O kızları getir, sana doğruyu söylerler diyor. Bir kız evet diyor Anjali oradaydı. Mahek’ten intikam almak istiyordu. Kriti, orada böyle bir kız olmadığını söylüyor. Mahek korkma diyor. Onlara gerçeği söyle. Arkadaşları ondan doğruyu söylemesini ister. Mahek, Kriti’ye bunu neden yaptın? Bunu yoksulluğumun yaptığını söylüyor. ben fakirim Hayatımı yaşamam için bana para verdi.

    Anjali, Shaurya’yı arar ve hiçbir şey yapamayacağını söyler. Vazgeçmek onun kitabı.
    Kanta çağırıyor. Nehal onunla konuş diyor. Mahek iyi misin chachi diyor. Kanta beni dinle diyor. Bunu bizden sakladın. Her şeyi yapabileceğini düşündün. Bu yüzden buraya gelmeyi hiç istemedim. Geri dönüyorum. Mahek burada olduğumuzu, her şeyi halledeceğimizi söylüyor.
    Shaurya, seni eve geri götüreceğime söz vermemi söylüyor. Shauyra bir planım olduğunu söylüyor. Ona her şeyi anlatır.

    Polis Anjali’nin evine gelir. Vergi dairesinden olduğumuzu söylüyorlar. Shauyra vergilerini beyan etmedi. Bütün evi kontrol ediyorlar. Anjali’den dolaplarını açmasını isterler. Shaurya uygun kağıtları görür. Onları alır ve gider.
    Onlar ayrılırken gerçek polis gelir. Anjali sırıtır.

  • Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar

    Mehek Anjali’yi Kaçırdı!

    Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor.

    Aşk Yakar dizisinde Shaurya Suraj’ı yakalatmış Anjali ise abisine ateş püskürtmüştü. Karuna ise yıllardır tanıyıp büyüttüğü Shuarya’yı tek kalemde silmiş Suraj’ı içeriye attırdığı için kızgındır. Shaurya’nın karşısına geçip yazıkla olsun bile der. Shaurya Suraj’ın yasaklı madde sattığını annesine söylese de tüm bunları Mehek’in yaptırdığını ima eder. Anjali annesine sarılarak ağlar. Shaurya polise Suraj’ın içerden çıkmamasını kardeşini daima koruyacağını söyler.

    Ertesi sabah Mehek, Anjali ve annesinin haklarında çok yanlış düşündüklerini söyler. Gidip konuşmalı mıyım diye Shaurya’ya danışır. Shaurya bunun hiçbir şey ifade etmeyeceğini istiyorsa konuşabileceğini söyler.Ama durum değişmeyecektir. Mehek konuşmaya gitmeden önce polisten telefon alır. O gece yapıla partiden dolayı evleri mühürlenecektir. Gelip son kez kontrol etmelerini ister. Mehek gittiğinde yerde Anjali’nin bileziğini görür. Anjali’nin de o gece burada olduğunu anlar.

    Mehek bileziği görür ve tüm bunlar nasıl olabilir der. Bütün bunların arkasında bir şey var. Neler olduğunu öğrenmeliyim. Mahek her şeyi hatırlıyor. Mahek, tüm bunları neden göremediğimi söylüyor. Çok büyük bir hata yaptım. Shaurya ile konuşmalı mıyım yoksa beklemeli miyim. Önce bütün gerçeği bulmam gerek.

    Mehek Shaurya’ya ulaşmaya çalışır. Muhakkak seninle görüşmem gerekiyor der. Shaurya müsait olmadığını söyler. Anjali adamını arar ve plan başarılı olduğunda Shuarya’nın sadece mahkemede veya hapiste olacağını söyler.

    Adam Shaurya’ya krizde olduğunu biliyorum diyor. Bu yüzden sana teklif ettiğim şey bu. Bu 10K’yı bonus olarak saklayın. Kabininiz birkaç gün içinde hazır olacak. Shaurya Mahek’i aramalı mıyım yoksa onu şaşırtmalı mıyım? Adam Anjali’yi arar ve ona parayı verdiğini söyler.

    Nehal ve Dolly, Mehek ile konuşur. Mehek içeri girmek istemediğini söylüyor. Annemin izni olmadan gelmeyeceğim der. Dolly, Karuna’nın avukata gittiğini söylüyor. Anajli aşağıya iner. Anjali merhaba diyor.. Mehek yengesine selam verir. Mehek Anjali’yle konuşmak istediğini söyleyerek yalnız kalmak ister. Anjali, Surajhakkında konuşmak istiyorsan dinlemek istemiyorum der. Mehek bileziğini ona gösterir ve sadece sana göstermek istediğini söyler. Senin değil mi Suraj ile buluşmaya gittin, değil mi? Onunla benim evimde tanıştın Mehek bunu giydiğini ve onunla buluşmaya gittiğini söylüyor. Oraya nasıl geldiğini söyler misin? Bu, oraya gittiğinizi kanıtlıyor. Karuna burada neler oluyor diyerek içeriye girer.Anjali ağlamaya başlıyor ve orada erkeklerle dans edip içki içtiğimi mi söylüyorsun? diye atarlanmaya başlar. Mehek, bunu asla söylemediğimi söylüyor. Sadece orada nasıl bulunduğunu soruyorum. Karuna Mahek ne istiyorsun diyor. Neden bu şeyleri planlayıp duruyorsun? Mehek lütfen bir kez dinleyin diyor. Karuna hemen buradan git diyor. Anjali, her şeyin yoluna gireceğini düşündüğümü söylüyor. Hayatımız düzene girecek. Bunu Suraj’a verdim, böylece bunu bankada tutabilir ve kredi alabilir. Ben sadece ona yardım etmek istedim. Cebindeydi. Karuna, Shaurya’yı aramama ve karısının ne yaptığını söylememe izin veriyor. Karuna, Mehek’in Anjali’yi tekrar suçlamak için burada olduğunu söylüyor. Shaurya dinle diyor. Karuna, tüm bunları Anjali’nin karakterine suikast düzenlemek için planladığını söylüyor. Karın her sınırı aştı. Evimden uzak durmasını ister.

    Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti

    Shaurya sürekli yeni dramalar bulduğunu söylüyor. Mahek ne demek istediğini söylüyor? Beni bunlardan uzak tut diyor. Mahek bunun aileyle ilgili olduğunu söylüyor. Anjali’nin bizi kandırmasına izin veremeyiz. Shaurya masum olduğunu söylüyor. Onu suçlamanın yollarını aramayın. Onun yerine hata yapmasını engelle. Bütün bunları durdur. Anjali’yi sevmediğini biliyorum.

    Anjali ona benzin koyar. Kendimi yakacağım diyor. Karuna onu durdurur ve Anjali’ye ne yapıyorsun der. sen deli misin? Anjali ölmek istediğimi söylüyor. Karuna hepsinin seni kıskandığını söylüyor. Anjali beni karaktersiz yaptığını söylüyor. Karuna avukatla yeni tanıştığımı söylüyor. sana tüm bu mülkü vereceğim.

    Gece yarısı Nehal Mehek’i arar. Hiçbir şeyin yolunda gitmediğini söyler. Karuna’nın evi Anjali’nin üstüne yaptığını söyler. Anjali yetimhanede büyüdüğünü şimdi bu devasa eve sahip olduğunu açıklar. Hemen karakola gidip Suraj’a birkaç gün sabretmesini ister. O yaşlı kadını evden yollayacağını ve dilendireceğini söyler. Mehek gelip tokat atar. Anjali gülmeye başlar. Annesinin ona hiçbir zaman inanmayacağını boşuna uğraşmamasını ister. Mehek ise kameraya aldığını gösterir.

    Mehek Shaurya’yı arar ama işi olduğun söyleyerek kapatır. Mehek Shaurya’nın yanına koşmaya başlar. Anjali de onun peşinden gidiyordur. Anjali bir anda Mehek’in Shaurya’yla konuşmasını engellemek için her şeyi yapar. Mehek Shuarya’nın yanına vardığında video silinmiş olur.

    Anjali, Mahek’e telefonu bir yabancıya vermemeliydin diyor. Telefonunu otomobil sürücüsüne verdiğini hatırlıyor. Anjali tüm kanıtları sildiğini ve oyunun bittiğini söylüyor. Mümkünse aileni kurtar. Sen ve Shaurya çıktınız. Ve annem de atılacak. 

    Nehal Anjali’nin odasında içki şişeler buluyor. Nehal’in yanına Dolly de gelir. Karuna bu şişelerin ne olduğunu Anjali’ye sorar. Anjali bilmediğini üm odaları aramalarını ister. Vicky’nin odasında da şişeler çıkar. Karuna Nehal ve Vicky’i de Anjali’ye iftira attıkları için Shaurya ve Mehek’in yanına gitmelerini ister.

    Shaurya, Mahek’e Nehal ve Vicky’nin ne yaptığını bildiğini söylüyor. Bütün bunları sen planladın. Sen deli misin? Bütün bunları neden Anjali’ye yapıyorsun? ondan nefret ediyorsun der. Bu karakterler şaka gibi gerçekten!!!

    Mehek, Vicky ve Nehal’le bu durumu konuşur.

    Ne yapacağımı bilmiyorum diyor. Dolly Mehek’i arar ve Nehal ile Vicky’nin de gittiğini söyler.  Anjali’nin çok drama yaptığını bütün mülkü aldığını söyler. Karuna her şeyi ona devredecek der..

    Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti Devam Ediyor

    Karuna ve Anjali yola çıkmışlardır. Araba bozulur. Karuna ve Anjali dışarı çıkar. Anjali kaçırılır. Onu kaçıran Mehek, Nehal ve Vicky’dir. Mehek bu yaptığının doğru olmadığını ama mecbur kaldığını söyler. Shaurya haberi alınca hemen Karuna’nın yanına koşar. Mehek Shaurya’nın Anjali’yi bulmasını sağlar. Böylece Karuna ve Shaurya arasında buzlar erimiş olur.

    Mehek, Tanrıya şükür Anjali’nin iyi olduğunu söylüyor. Shaury adoktoru aramama izin ver diyor. Anjali’yi kontrol ediyor. Mehek ve Karuna arti yapıyor. Karuna Mehek’e teşekkür ediyor. Ona sarılır. Anjali kızgındır.

     Mehek, Tanrı’nın her şeyi düzelttiğini söylüyor. Shaurya, Anjali’yi yukarı çıkarır.
    Vicky, bu adam kaçıranların ne istediğini söylüyor? Dolly para diyor. Anjali’nin mülkü olduğunu öğrendikleri gün onu kaçırdılar. Anjali ile 7/24 ilgilenmemiz gerektiğini söylüyor. Karuna, ona vekalet vermekle hata mı ettiğini sorgular. Onu Shaurya’ya geri vermeli miyim? diye sorar. Mehek, Anjal’ye lütfen dinlen der.  Vicky gelip bir şeyler yemesini söylüyor. Anjali, adam kaçıranların üzerinde gördüğü işareti onun elinde görür. Durumu hemen anlar. Anjali sinirlenir.

    Anjali Mehek’in yakasına yapışır. Mehek ise elini büker ve ailesini dağıtmaya cüret ederse onu mahvedeceğini söyler. Shaurya ise Anjali’yi kimin kaçırdığını öğreniyor.

  • Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti – 22 Temmuz Cuma

    Shaurya ve Mehek Evden Atıldı!

    Aşk Yakar 106.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 106.bölüm özetinde Karua Shaurya ve Mehek’i evden yolluyor. Shaurya cüzdanına kadar her şeyi evde bırakıp ayrılır. Shaurya ve Mehek’i hangi zorluklar bekliyor? Aşk Yakar 106.bölüm özeti devam ediyor.

    Aşk Yakar son bölümde Anjali’nin oyunları sonunda Karuna bu evde onlarla yaşamak istemediğini söylemiş bavulunu hazırlamıştı. Shaurya ise annesine burasının onun evi olduğunu Mehek ile birlikte gideceğini söyler. Anjali bu rolü Shaurya’ya kaptırdığı için üzgündür.

    Mehek annesini böyle yalnız bırakmaması gerektiğini söyler. Sabah Dolly, Karuna’ya Shaurya’yı hala durdurabileceğini hatırlatır.” Tanrı aşkına onu durdur, evi terk edecek, lütfen onu durdur, sen onun annesisin, ev yıkılıyor” der. Karuna ondan evden çıkmasını istemediğini, kararlarını kendisinin verdiğini ya da belki karısını dinlediğini söylüyor. Dolly, gerçek kızının burada olduğunu ve şimdi Shaurya’nın üvey oğlu olduğunu söylüyor. Anjali oraya gelir ve annesinin hiçbir zaman ayrım yapmadığını söyler. Dolly, Karuna’ya günah işlediğini söylüyor.

    Shaurya çantayı topluyor, Dolly oraya geliyor ve hiçbir yere gitmediğini görüyor .Anjali, Karuna’ya gergin olduğunu, ondan ilaç almasını ister. Karuna alır. Dolly Shaurya’yı ikna etmeye çalışırken Anjali ise annesini altan alta doldurmaya başlar. Shaurya ve Mehek’in kendilerine dava açabileceğini evi ellerinden alabileceğini söyler. Aslında Shaurya’nın çok iyi bir kalbe sahip olduğu ama Mehek’in sahte olduğunu söyler.

    Anjali, Karuna’ya gergin olduğunu, Mehek’in evden ayrılmak istemediğini, Shaurya’nın evden ayrılmak istediğini, onu çok sevdiğini, ona tüm mutluluğu verdiğini, hatta ona tüm malını verdiğini, Mahek’in Shaurya’yı güçlü bir şekilde kavradığını söylüyor. Bütün bunlardan vazgeçmesi onun için zor, Mahek’in bir adım atabileceğini hissediyorum, ya onlar ayrıldıktan sonra mülk için bir dava açarsa? Ya sert bir adım atarsa, üzgünüm, çok ilerisini düşünüyorum. Karuna yanılmadığını söylüyor, Shaurya ve Mahek ile konuşmam ve bir şeyleri çözmem gerektiğini söylüyor, gidiyor. Anjali sırıtıyor.

    Dolly ağlar ve Karuna’yı aramaya çalışır. Shaurya ise toparlanırken Mehek Karuna’nın üzülmemesini ister. Karuna oraya gelir ve çevirdikleri tiyatroyu sorar. Bugün evden gidip yarın bana dava açacaksınız diyor. Mehek ve Shaurya anlamsızca Karuna’ya bakıyor. Shaurya annesine neyi olduğunu sorar. Karuna Mehek geldiğinden beri beni takmıyorsun der. Shaurya kağıtları imzalar. Mahek elini tutar ve annen olmadan yaşayamayacağını söyler, sadece malını değil her şeyi geride bıraktığını söyler. Karuna öylece bakakalır.

    Karuna’nın acımasız davranışları karşısında Shaurya ve Mehek bütün imzaları atar. Üstlerine olan her şeyi Karuna’ya bırakır. Karuna kredi kartlarını isteyecek kadar alçalmıştır. Mehek Shaurya’nın çok incindiğini hisseder. Shaurya yüzüğünü ve Mehek’i bileziklerini çıkarmasını ister. Shaurya bu evden yalnızca yetiştirilme tarzını ve annesinin sevgisiyle ayrıldığını söyler.

    Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti

    Dolly çantasını getiriyor. Shaurya’ya ben de seninle geleceğim diyor. Shaurya hayır, lütfen onlarla kal ve onunla ilgilen diyor. Anjali, Shaurya’ya para verir ve hayatında kazandığı tek şeyin bu olduğunu söyler. Kardeşinle ilgilendiğin için teşekkürler diyor. Mehek anneme iyi bak diyor. lütfen ihtiyacınız olduğunda bizi arayın.

     Dolly lütfen yeniden düşünün diyor. Shaurya karar verdiğini söylüyor. Evi terk ederler. Dolly, Mehek’e aile bileziklerini verir. Mehek ve Shaurya ayrılıyor. Shaurya onların aile fotoğrafını çeker ve bunu yanımda götüreceğimi söyler. Karuna’nın ayaklarına dokunurlar ve ayrılırlar. Mehek evdeki anlarını hatırlıyor. İkisi de evden uzaklaşırlar.

    Mehek ve Shaurya, eski evlere gelirler. Anahtar kapıyı açmaz. Evin başkasına satılmış olduğunu öğrenirler. Anjali, Suraj ile konuşur. Planın başarılı olduğunu söylüyor. O yaşlı kadının yani – Karuna’dan bahsediyor- hala servetin sahibi olduğunu hatırlatıyor. Şampanya patlatıyorlar. İkisi birlikte dans eder.

    Dolly Anjali’nin odasına gelir. Bu kadar yüksek ses müzikle ne yaptığını sorar. Dolly yerde erkek çorabı görür. Suraj balkonda gizleniyordur. Dolly Anjali’yi gözü tutmuyor.

    Mehek ve Shaurya geceyi parkta geçirmek zorunda kalır. Yoldan geçen serseriler Mehek’e asılmaya başlar. Shaurya adamları döver. Polis gelir ve ikiliyi parkta uygunsuz şekilde kaldıkları için kızmaya başlar. Mehek’te zorla kendini tutuklattırır ve geceyi karakolda sakince geçirirler.

    Ertesi sabah Nehal ve Vicky eve gelir. Mehek ve Shaurya’yı aradıklarını ama ulaşamadıklarını söyler. Vicky restorana gittiklerini düşünür.Gerçeği öğrendiklerinde ise bir hayli şoke olurlar. Gazeteler haurya’nın evden atıldığını yazmıştır.

    Shaurya ve Mehek iş arayışına başlar. Suraj ve Anjali ise Shaurya’nın güçlenmesini engellemek için çomak sokarlar. Nehal Anjali’nin tavırlarından hiç hoşlanmamıştır. Karuna her şeyi Anjali’nin üzerine yapıyordur. Karuna evin sorumluluğunu Anjali’e verir. Ayrıca restorana gidip çalışmasını ister.

    Shaurya ve Mehek , Suraj’ı görüp takip ederler. Eski evlerin orada Anjali parti vermiş Suraj’da kumar oynuyordur. Shaurya polisleri çağırırken Anjali kaçmaya başlar. Suraj tutuklanır. Ertesi gün Anjali, Sharya’nın Suraj’ı tutuklattığını hazmedemediğini anlatır. Nehal ise Suraj’ın kumar oynadığı için tutuklandığını söyler. Karuna ise Nehal’in üzerine yürür.

  • Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe

    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde Anjali evlendirileceğini öğrendiğinde olay çıkarır. Anjali Karuna ve Mehek’in arasını bozdu. Aşk Yakar 105 bölüm özeti devam ediyor.

    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde ev halkı Anjali’nin evlendirilmesine karar vermişti. Karuna yıllar sonra kavuştuğu kızını 2 gün sonra evlendirmeyi düşünmesi de ayrı bir olay. Anjali tepki gösterir. Shaurya ve Mehek önce damatla tanışmasını istemezse bu işin olmayacağını söyler.

    Anjali hemen Suraj’ı arar. Suraj bir şeyler düşüneceklerini söyler. Gece olunca Karuna Anjali’yi bulamadığını söyler. Anjali Suraj’ı eve çağırır. Gizlice buluşmuşlar gibi göstermeye çalışır. Böylece ikilinin aşkı gün yüzüne çıkmış olacaktır. Shaurya Suraj’ı dövmeye başlar. Anjali’ye sadece 2 gündür tanıştıklarını söyler.

    Shaurya, Suraj’a vurur. Suraj Anjali’yi seviyorum der. ‘Bana izin vermeyeceksin çünkü ben fakirim ama aşkım gerçek’ der. Shaurya onu dışarı atar. Shaurya iki gün sonra evleneceğini söylüyor. Anjali ağlamaya devam eder. Mehek onunla konuşacağını söylüyor. Anjali başka bir erkekle evlenemeyeceğini söylüyor. Mehek bunu nasıl yapabilirsin der.

    Karuna, Mehek’in de orta sınıf olduğunu söylüyor. Onu buraya getirdik, o zaman neden Suraj olmasın der. Shaurya onu parası için sevdiğini söylüyor. Onu kandırdı. Mehek, Anjali’nin hayatı hakkında olduğunu söylüyor.

    Kanta ve Mahek’in tüm ailesi Mohit’le birlikte yaşamak için ayrılıyor. Kanta artık burada olmadığını söylüyor. Her şeyi daha olgun bir şekilde ele almasını ister. Güçlü kalmasını tembihler.


    Karuna, Anjali için öğle yemeği paketliyor. Kanta, Karuna’yı arar. Ayrılıyoruz diyor. Karuna kendine iyi bak diyor. Kanta, Mehek’in de senin kızın olduğunu söylüyor. Lütfen onunla ilgilen. Karuna endişelenme diyor. Dolly, endişelenme onun bizim kızımız olduğunu söylüyor. Onunla ilgileneceğiz der.
    Mehek’in ailesi ayrılır.

    Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti Devam Ediyor

    Herkes hazırlıklarla meşgul. Nikhil ve babası da gelir. Karuna, Anjali’nin odasına gelir. Mehek çok güzel göründüğünü söylüyor. Yine eğer hala bunu yapmak istemediğini hissediyorsa hiçbir şey için zorlanmamasını ister. Anjali hala Suraj’ı sevdiğini söyler. Baskı yapmamalarını ister. Karuna içeri girer. Kimsenin onu zorlayamayacağını söylüyor.

    Mehek’ten Anjali’yi getirmeleri istenir. Mehek Anjali’yi odasında bulamaz. Shaurya ve Karuna da gelir endişelenir. Anjali çimlerde Suraj ile oturuyordur. Nikhil’in babası da görür ve Anjali’nin evlenmeye hazır olmadığını söyleyerek gider.

    Anjali, Suraj’la birlikte gitmiştir. Mehek ve Shaurya onu her yerde arar ama bulamaz. Shaurya karakola gider ve kayıp şikayetinde bulunur. Shaurya’ya telefon gelir. Anjali yardım isteyip kapatır. Mehek ve Shaurya olay yerine gittiğinde merdivenlerde mücevherler görür.

    Shaurya ve Mehek, Suraj’ı orada görür. Onu dövmeye başlar. Mehek ondan durmasını ister. Polis Shaurya’yı ondan uzaklaştırır ve Suraj’ı tutuklar. Shaurya bilinçsiz yatan Anjali’yi kaldırır.

    Doktor Anjali’yi tedavi eder. Anjali bilinçsizmiş gibi davranır. Karuna ağlıyor. Dolly iyi olacağını söylüyor. Anjali uyanır. Shaurya, Suraj’ın Anjali’ye bir şey yapıp yapmadığını sorar. Anjali, Suraj’n hayatını kurtardığını söyler. Nasıl onu hapise yolladıklarının hesabını sorar. Anjali ve Karuna hemen Suraj’ı çıkarmaya gider. Suraj dağılmış halde çıkar. Mehek’in Shuarya’yı kışkırttığı imasında bulunur. Karuna sinirlenir. Anjali hemen orada bulduğu bıçakla bileklerini keser. Mehek Anjali’nin durumuyla ilgili telefon alır. Shaurya’ya birlikte hastaneye koşarlar. Karuna Shaurya’ya tokat atarken Mehek’e de ağzına geleni sayar.

    Mahek, “Anjali iyi olmadığı için kızgın olduğunu biliyorum ama onu ne kadar sevdiğimi biliyorsun” diyor. Karuna onu kabul edemeyeceğini söylüyor ve bu yüzden bütün bunları yapıyorsun. Düğününü planladın, böylece bu evden dışarı çıktı. Planınızı tamamlamak için shaurya’yı kullanıyorsunuz. Onun senin kontrolünde olmadığını biliyordun, bu yüzden Shaurya’dan Anjali’ye karşı kullanmasını istedin. Neden ona sahipsin? Mahek, onu neden buraya getireyim? Karuna, aç olduğun takdir edilmek istediğini söylüyor. Onun evlenmesini ve bu evden uzaklaşmasını istedin. Mahek, “lütfen bunu söyleme” diyor. Shaurya, Anjali’yi dinlememi istediğini ama ben onu zorladığımı söyledi. karuna Mahek’i iter. Shaurya yeter diyor anne. Bana ne söylemek istersen söyle ama karıma karşı bütün bunları kabul etmeyeceğim.
    O sana bir anneden daha saygılı davranan kız. Gerçeği göremezsiniz. Mahek’e karşı bir sözün senden gelse bile hoş görmeyeceğim. Hemşire, Anjali’nin bilinçli olduğunu söylüyor. Karuna ikinizin de içeri girmeyeceğinizi söylüyor. İçeri giriyor.

    Shaurya mahek ile oturur ve yüzünü okşar. Sooraj, Anjali ile oturuyor. Ailenizin beni kabul etmeyeceğini söylüyor. Anjali, eğer aşkıma değer veremezlerse, o zaman o aileyi istemediğimi söylüyor. Burada yaşamak istemiyorum. Mahek, anjali bizimle yaşayacağınız herhangi bir yere gitmenize gerek olmadığını söylüyor. Karuna, buradan çık iyi davran diyor. Shaurya, Mahek’in elini tutar ve ayrılır.
    Karuna, annenin seninle birlikte olduğu için endişelenme diyor. Her zaman istediğin şeyi yapacağım O dışarı çıkar.
    Sooraj, hala düşündüğümüz gibi çalışmadığını söylüyor. Mahek’i kovmadı. Sooraj, endişelenmeyin diyor.

    Karuna pooja yapar ve onu kurtardığı için Tanrı’ya şükürler eder. Shaurya ve Mahek eve gelir. Karuna bavulumu hazırla diyor. Ben ve Anajli bu evden ayrılacağız. Herkes sersemlemiş. Anjali kalbiyle neler olduğunu söylüyor. Karuna bu evden çıkacağımızı söylüyor. Anjali, burasının senin evin olduğunu ve burada yaşayacağını söylüyor. Ben ve Sooraj gideceğiz. Karuna senin benim kızım olduğunu söylüyor. Gittiğiniz her yere ben gideceğim. Kararuna, eğer bu ev kızımı kabul etmiyorsa ben istemiyorum diyor. Siz ve karınız bu evde yaşayabilirsiniz. Ben ve Anjali bu evden ayrılıyoruz. Mutlu ol mahek burada yalnız mutlu kal. gidiyoruz. Shaurya hayır diyor. Burası sizin eviniz. Bizi sana ve Anjali’ye yakın istemezsen bu evi terk edeceğiz.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir