Can Yoldaşım 30. Bölüm Özeti – 29 Ağustos Pazar

Can Yoldaşım 30

Sandiya Suraj’dan AYRILMAK İSTEMİYOR!

Can Yoldaşım 30.bölüm özetinde Suraj harika bir planla Sandiya’nın ödül törenine katılmasını sağlamıştı. Diğer tarafta ise Ankur ABD’den dönmüş ve Sandiya için karar zamanı gelmiştir. Can Yoldaşım 30.bölüm özeti devam ediyor.

Santoş’un iğneleyici sözleri! Suraj ve Sandiya eve geri dönerken Sandiya eli yaralı olduğu için Suraj’a eşyaları taşıtmaz. İkili beraber eve girdiğinde Ankur’u görürler. Sandiya ve Suraj şoke olur. Santoş ise durumdan istifade hemen laflarını sokuşturmaya başlar.

Ayakta dikilen Sandiya’ya gidip abisinin ayağına hayır selamlamasını söyler. Yalanlarıyla tüm evi karıştıran kardeşlerin birbirlerinden uzak durmaması gerektiği lafını sokar. Ardından Ankur’a içecek ikram eder. Biz eğitimli değiliz ama misafire nasıl davranılması gerektiğini biliriz der. Santoş iğnelemeye devam eder. Uzaktan bu durumu izleyen Menakşi ise pek keyiflidir.

Aşk Yakar Mehek Kimdir?

Santoş’un lafları bununla bitmez. Ankur’a neden suratına bakmadığını söyler. İlk gün evlerine geldiğinde yalanlarını sayarken herkesin gözünün içine baktığını şimdi neden utandığını sorar. Onları kandırarak oğlunun hiçbir ev işi bilmeyen bir gelinle evlenmesine sebep oldun der.

Ankur, Santoş!a dönerek özür diler. Amerika gitmek için acele ettiğini ve tüm olanların bundan kaynaklandığını söyler. Santoş bu sözle beraber daha da köpürür. Evinde istemediğin tüm eşyaları buraya mı gönderdin der. Arından merak etme oğluma verdiğim 15 günlük zamanın bitmesine 4 gün kaldı. Çok yakında kardeşin peşinden gelecek diye sözlerine ekler. Sandiya’yı insanları etkilemek ve onları kandırmakla suçlar. Tüm bu sözler Sandiya’yı şoke etmiştir.

Can Yoldaşım 30.Bölüm

Suraj Santoş’u sakinleştirmek isterken Santoş oğluna kızar. Sandiya’nın tarafında yer aldığını düşünür. Herkes odalarına çekilirken Ankur Sandiya’ya onu buradan kurtaracağını söyler. Uzaktan bunları duyan Suraj işe şoke olur.

Can Yoldaşım 30. Bölüm Özeti Devam Ediyor!

Sandiya boşanmayı reddetti! Ankur’un bu teklifi herkesi şaşırtırken Sandiya’nın tavrı nettir. Kendi çıkarı için başta Sandiya’yı evlenmeye zorlayan Ankur şimdi günah çıkartmak istiyordur. Sandiya evliliğini bitirmek istemediğini ve onun yardımına muhtaç olmadığını söyler. Santoş’un kurallarına da uyacağını sözlerine ekler.

Ankur, Sandiya’nın bu tavrına şaşırır. Bu esnada Suraj ise dükkanda geçmiş anılara gitmiştir. Sandiya’nın onu bırakma ihtimali Suraj’ı çok üzer. Bu esnada Ankur gelir. Sandiya ile konuştuğunu söyler. Suraj gerilmeye başlarken Ankur’un boşanmak istemedi sözü onu rahatlatır. Ankur, Suraj’dan Sandiya’yı desteklemesini ve onu korumasını ister. Bu esnada Santoş dükkana girince ortalık yine karışır. Santoş Ankur’un oğlunu kendisine karşı doldurduğunu söyler.

Sandiya ve Suraj aşkı… Tüm bu olanlara rağmen Sandya ve Suraj’ın uyumu devam eder. Sandiya dükkana gelip Suraj’ı çalışır görünce kızar. Elinin yaralı olduğunu söyler. Kepçeyi alarak işin başına geçer. Suraj Sandiya’nın ilgisinden pek memnundur.

Can Yoldaşım 29 Ağustos Pazar Günü Neler Olacak?

Bu arada dükkana Mohit gelir. Mohit oldukça iyi giyinmiştir. Suraj bu hal de ne deyince Mohit iş görüşmesine gittiğini ve yeni bir işe girdiğini söyler. Bu haber herkesi mutlu eder. Sandiya’nın aklında ise ödül törenine gittiği gereği vardır. Suraj’a bunu Santoş’a söyleyip söylemediğini sorar. Suraj en kısa zamanda söyleyeceğim der.

Can Yoldaşım 30.bölüm

Santoş ödülü gördü! Ancak Suraj bunu söylemeyi başaramaz. Suraj Sandiya’ya Santış’un gergin olduğunu şimdilik gerçeği söyleyemediğini anlatır. Bu arada Sandiya kupayı çıkarınca ikili çocukluk anılarına giderler. Sandiya küçükken daha asi bir kızken Suraj daha uysal bir oğlandır. İkili bunları konuşurken Sandiya Suraj’a ila sürer. Bu esnada Santoş’ta oğluna ilaç sürmek için gelir. Odada ödülü görür.

Soraj ve Sandiya durumu fark eder. Santoş’a anlatmak ister ama Santoş konuşmalarına müsaade etmez. Sandiya ve Suraj şimdi Santş’u incitmeden gerçeği nasıl anlatacaklarını düşünmeye başlar.

  • Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti – 26 Temmuz Salı
    Svetlana Belası Dönüyor! Aşk Yakar 109.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 109.bölüm özetinde Mehek, Shaurya’yı hapisten kurtarmak için planını ilmek ilmek işliyor. Mehek ve ekibi Anjali’yi hapse yollamayı başarırken daha büyük bir felaketi uyandırdıklarının farkında …
  • Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi
    Mehek Hamile! Aşk Yakar 108.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 108.bölüm özetinde Mehek Shaurya’yla kavga eder ve evden ayrılır. Anjali, Mehek’in başını belaya sokar. Mehek’in imdadına Shaurya koşar. Mehek’in hamile olduğu ortaya çıkar. Aşk Yakar 108.bölüm …
  • Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar
    Mehek Anjali’yi Kaçırdı! Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor. Aşk …
  • Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti – 22 Temmuz Cuma
    Shaurya ve Mehek Evden Atıldı! Aşk Yakar 106.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 106.bölüm özetinde Karua Shaurya ve Mehek’i evden yolluyor. Shaurya cüzdanına kadar her şeyi evde bırakıp ayrılır. Shaurya ve Mehek’i hangi zorluklar bekliyor? Aşk …
  • Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe
    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde Anjali evlendirileceğini öğrendiğinde olay çıkarır. Anjali Karuna ve Mehek’in arasını bozdu. Aşk Yakar 105 bölüm özeti devam ediyor. Aşk Yakar 105. bölüm özetinde ev halkı Anjali’nin evlendirilmesine karar vermişti. Karuna …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir