Can Yoldaşım 24. Bölüm Özeti – 23 Ağustos Pazartesi

Can Yoldaşım 24

Santoş’a Ağır HAKARET! Hedef Sandiya!

Can Yoldaşım 24.bölüm özetinde Santoş ve Sandiya’nın arası düzelmiş gibi görünse de Santoş’un amacı farklıydı. Santoş elinden geleni yapacak ve Sandiya’nın gerçek yüzünü oğluna gösterecektir. Can Yoldaşım 24.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Sandiya’nın zorlu sınavı! Sabahın ilk ışıkları ile uyanan Sandiya oldukça tedirgindir. Hemen sarisini giyerek hızlıca hazırlanır. Santoş’un ona verdiği 15 günlük sürede iyi bir gelin olduğunu ispatlaması gereklidir.

Suraj bu denli tedirgin olan Sandiya’yı sakinleştirir. Şehir genelinde yapılan sınavlarda 3. Olan biri bu sınavı da rahatlıkla geçecektir der. Ancak Sandiya bu işin bu kadar kolay olmayacağından emindir. Bu yüzden Santoş ona tek bir laf etmeden ev işlerini yapar. Her yere koşturarak tüm görevlerini halleder.

Santoş Sandiya’ya kızıyor! Sandiya’yı denemek isteyen Santoş ise onu pazara gönderir. Öncesinde Sandiya’ya listeyi sayarak aklında tutup tutamadığını test eder. Sandiya listeyi tek seferde ezberleyince Santoş onu över. Sandiya bunun üzerine pazarın yolunu tutar. Ancak Sandiya için burada büyük bir sorun vardır. Sandiya eve yalnızca bir karnabahar ile döner. Santoş torbada tek bir karnabahar görünce Sadniya’ya neler olduğunu sorar.

Can Yoldaşım 24. Bölüm Özeti Devam Ediyor!

Sandiya durumu açıklar. Küçük bir çocuğa yardım ettiğini bu esnada da sebzelerin düştüğünü söyler. Sadece karnabaharı kurtarabilmiştir. Santoş elbette bu duruma kızar. O iyi bir gelin istemiştir, şehri düzene sokan birini değil. Abisi yalanlarıyla onu kandırmıştır. Bu sözler başta Sandiya olmak üzere herkesi üzer.

Preti ve Santoş kavgası! Santoş’un bu ağır sözleri devam ederken Preti  kağıda olanları duyar. Sandiya’ya söylenen bu sözlere çok öfkelenir. Santoş’un yanına gelerek Sandiya’yı savunmaya başlar. Sandiya’nın ahlaklı ve dürüst olduğunu Santoş’un ise onu anlamak yerine sadece alay edip suçladığını haykırır. Sandiya arkadaşının sakin olmasını ister ancak Preti’nin öfkeden gözü dönmüştür.

Can Yoldaşım 24.Bölüm

Sandiya Preti’yi dışarı çıkarmak ister ancak Preti durmaz. Sandiya’nın Suraj’ın durumunu öğrenmesine rağmen evliliği bozmadığını söyler. Sizin şerefinizi kurtardı diye sözlerine ekler. Santoş buna itiraz ederken Preti ikinci kez oğlun bir gelin tarafından terk edilseydi bunu insanlara nasıl açıklayacaktın diyerek susturur. Sandiya gibi eğitimli biri doktor veya mühendis ile evleneceğine eğitimsiz biriyle evlendi diye hakaretler eder. Suraj araya girip annesine hakaret edilmemesini isterken Preti onunda ağzının payını verir. Annene gelince hakaret etme karın hakarete uğrayınca sus. Sende erkek misin be der.

Santoş Sandiya’yı suçluyor! Preti’nin ağır sözleri devam ederken sonunda Sandiya onu evden çıkarmayı başarır. Santoş ise tüm bu hakaretin suçlusu olarak Sandiya’yı görür. Tüm olanları onun planladığını düşünür. 14 gün daha bu rezilliğe sessiz kalacağını söyler. Tüm olanlardan sonra Suraj durumu nasıl düzelteceğini kara kara düşünmeye başlar.

Can Yoldaşım 23 Ağustos Pazartesi Günü Neler Olacak?

Tüm bu olanlara rağmen Sandiya ve Suraj’ın arası oldukça iyidir. Sandiya Suraj’dan arkadaşının sözleri için tekrar özür diler. İkili beraber yürürken Sandiya güzel bilezikler görüp almak ister. Sandiya kısa bir pazarlık yapar ve fiyatı düşürdüğü için mutlu olup almak ister. Ancak Suraj fiyatı hala çok bulduğunu söyleyerek Sandiya’yı adeta bu konuda eğitir. Santoş’un istediği bir gelin olması için elinden geleni yapar.

Sandiya Suraj’a ilaç oluyor! Sandiya eve dönerken Suraj işe geçer. Suraj burada küçük bir kaza yaşar ve parmağını yaralar. Sandiya’nın başı ise dikiş dikme işinden dolayı beladadır. Ancak Sandiya tüm gece çalışarak bu işin üstesinden gelir. Ayrıca Suraj’ın yaralı ayağının iyileşmesini de sağlar.  Pansuman yapılmasından korkan Suraj’a hikayeler anlatarak pansuman yapar ve onun canının yanmamasını sağlar.  

Can Yoldaşım 24.Bölüm

Hindistan’da Yayınlanan Türk Dizileri

Suraj Sandiya’ya minnettardır. Tüm gece çantayı onarmış ve şimdide onun yarasını iyileştirmiştir. Ancak Santoş pek öyle düşünmez. Çantayı alıp inceler ve dikişleri çok kötü bulur. Güzelim antayı mahvettiğini söyleyerek Sandiya’ya kötü laflar savurur.

Çöp krizi! Santoş’un aksilikleri bununla da bitmez. Sandiya sokakların temizliği için Chotu’yu uyarmıştı. Suraj bunun üzerine bir çöp kovası alıp getirir. Santoş, Menakşi’nin de gazlamasıyla bunu kendine hakaret olarak algılar. Sandiya’nın kendi düzenini kurduğunu düşünür.

Öfkeyle çöp kutusunu alıp dışarı atar. Tabi tüm çöp sokağa dağılır ve insanlar Santoş’a kötü gözle bakar. Santoş hıncıyla söylenmeye devam eder. Sandiya’nın eğitimli olduğunu kendisinin de eğitimsiz olduğunu herkese ıspatladığını söyler. Suraj buna itiraz ederken Santoş evin en büyük çöpünün kendisi olduğunu söyler. Onu attıktan sonra modern kıyafetler de giymeye başlarsınız der. Sandiya Santoş’a olayları yanlış anladığını söylemeye çalışsa da bunu başaramaz.

  • Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti – 26 Temmuz Salı
    Svetlana Belası Dönüyor! Aşk Yakar 109.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 109.bölüm özetinde Mehek, Shaurya’yı hapisten kurtarmak için planını ilmek ilmek işliyor. Mehek ve ekibi Anjali’yi hapse yollamayı başarırken daha büyük bir felaketi uyandırdıklarının farkında …
  • Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi
    Mehek Hamile! Aşk Yakar 108.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 108.bölüm özetinde Mehek Shaurya’yla kavga eder ve evden ayrılır. Anjali, Mehek’in başını belaya sokar. Mehek’in imdadına Shaurya koşar. Mehek’in hamile olduğu ortaya çıkar. Aşk Yakar 108.bölüm …
  • Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar
    Mehek Anjali’yi Kaçırdı! Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor. Aşk …
  • Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti – 22 Temmuz Cuma
    Shaurya ve Mehek Evden Atıldı! Aşk Yakar 106.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 106.bölüm özetinde Karua Shaurya ve Mehek’i evden yolluyor. Shaurya cüzdanına kadar her şeyi evde bırakıp ayrılır. Shaurya ve Mehek’i hangi zorluklar bekliyor? Aşk …
  • Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe
    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde Anjali evlendirileceğini öğrendiğinde olay çıkarır. Anjali Karuna ve Mehek’in arasını bozdu. Aşk Yakar 105 bölüm özeti devam ediyor. Aşk Yakar 105. bölüm özetinde ev halkı Anjali’nin evlendirilmesine karar vermişti. Karuna …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir