Aşk Yakar 12.Bölüm Özeti – 12 Şubat Cumartesi

Aşk Yakar 12

Shaurya, Mehek ve Nehal’in Hayatını Kurtardı!

Aşk Yakar 12.bölüm özetinde Mehek, Arcey’in çirkin davranışlarından sonra Shaurya’nın da desteğiyle eve varmıştır. Evde de saatin geç olması sebebiyle Kanta yenge ve amca merakla Mehek’in gelmesini bekler. Mehek sonunda gelir. Durgun tavrı evdekilerin dikkatini çekse de Mehek’in yatıp dinlemesi gerektiğini düşünürler. Mehek başından geçenleri anlatmayarak büyük hata yapar. Aşk Yakar 12.bölüm özeti devam ediyor.

Aşk Yakar 12.bölüm özetinde Ertesi sabah Mehek düşüncelerini ve yaşadıklarını Sonal’a anlatmaya karar verir. Sonal tüm olanları ailesine anlatmasını ister. Arcey ise sarhoşluğun etkisinden çıkamaz hala sayıklayıp durur. Annesi onu ayıltmasını bilir.

Arcey, Mehek ve Shaurya’ın arasında bir şeyler olacağını düşünür. Annesi ise bu konuda son noktayı koyar. Shaurya ve Mehek’in arasında bir şey olsa seninle neden evlensin der. Ayrıca Shaurya’ın Mehek gibi birine bakmayacağını düşünür. Onun yerine Pami oğluna aklını kullanmasını söyleyerek ona tavsiyelerde bulunur. Mehek’in Shaurya ile olan arkadaşlığını kullanmasını ve kendisine iş dünyasından yer edinmesini söyler.

Bu arada Nehal ise duygusal krizin eşiğindedir. Arcey’in ona hakaret edişi kulaklarında çınlar. O da bir inşaata giderek intihar etmeyi düşünür. İnşaat aynı zamanda Shaurya’ya aittir ve orada inceleme yapmaktadır.

Mehek eve döndüğünde ailesiyle Arcey hakkında konuşmak istediğini belirtir. Ama kem küm edip lafa giremeyerek Pami ve Arceyi’in baskınıyla karşılaşır. Yanlarında pederi de getirerek bu evliliği hızlandırmak istediklerini söyler. Mehek karşı çıkıp yengesiyle mutlaka görüşmek istediğini söyler. Arcey baskın çıkar ve önce o Mehek ile konuşur.

Arcey, Mehek’e duygu sömürüsü yaparak ondan özür diler. Mehek geri adım atmayınca nişandan dönerse rezil olacağı konusunda aklını bulandırmaya çalışır. Shaurya ise Nehal’i fark etmiştir. Shaurya yukarı çıktığında ise Nehal kendini bırakıp atlar.

Samiksha Jaiswal Hakkında 7 Bilinmeyen

Merak Ediyorsan Tıklaman Yeterli

Aşk Yakar 12.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Evde ise tören ve üç gün sonra yapılacak düğün konuşulmaktadır. Yengeler strese girmiş tüm bu işleri nasıl yetiştireceklerini düşünürler. Burada Yaralı Kalbim dizisine atıfta bulunurlar. Mehek istemeye istemeye zorla evlenecektir. Shaurya Nehal’e nasihat ettikten sonra eve getirir. Mehek bir kez daha Shaurya’yı görünce heyecanlanır. Shaurya ise düğünün üç gün sonra yapılacak olmasına bozulur. Mehek ile konuşmayı dener ama Mehek kendini kaybeder ve atışmaya başlarlar. Shaurya ise ne halin varsa gör der.

Pami ve oğlu Arcey ise yerinde duramazlar. Şimdi de soluğu Shaurya’nın evinde alırlar. Arcey Shaurya’nın ayaklarına kapanır. Defalarca özür diler. Shaurya onları kovar ama bu yüzsüzler ısrara devam ederler. O anda içeriye Shaurya’nın teyzesi Svetlana içeriye girer. Arcey’in gözlerinde kalpler çıkmaya başlar. Pami’ye telefon gelir. Yapılacak tören yeri iptal olmuştur. Bu yüzden Pami Shaurya’dan evinde tören yapmak için izin ister.

Sharmalar buna tepki gösterir. Özellikle Mehek, Shaurya’nın evinde Mehendi törenini yapmak istemiyordur. Bunun için Shaurya’yı arar ve evine gider Shaurya’da duşta olduğu için telefonu açamaz. Mehek lap diye adamın odasına dalar. İkisi yine kavgaya tutuşur. Sonuç olarak Mehendi töreni Shaurya’nın evinde yapılacaktır.

Törende danslar edilir. Eğlence hakimdir. Eğlenmeyen iki isim vardır. Biri Mehek diğeri de Shaurya’dır. Mehek’in eline kına yakılır ve ortasına Arjey’i adı yazılacaktır. Arcey yerine Shaurya’nın adı yazılır. Mehek fark ettiğinde törenden kaçıp elini yıkamaya çalışır ama Shaurya’nın adı silinmez. Shaurya da Mehek’in yanına gelir ve hortumla ıslanıp ikili kendini yerde bulur.

Törende Shaurya Nehal’i uzaktan bir adamla kavga ettiğini görür ve onu intiharın eşiğine getiren adam olduğunu anlar. Yanlarına gittiğinde onları göremez. Daha sonra Nehal ve Arcey, Shaurya’nın karşısında kavga edince Shaurya manzarayı çakar. Gece Arcey’i sarhoş edip tüm gerçekleri öğrenir.

Aşk Yakar Oyuncularının Şimdiki Halleri !

Merak Ediyorsan Tıklaman Yeterli

Aşk Yakar 12.Bölüm Özeti – 22 Şubat Cumartesi Günü Neler Olacak

Aşk Yakar 12.bölüm özeti devam ediyor.Shaurya Mehek’i arar ve buluşmak istediğini söyler. Biraz emri vaki yapar. Buluştuklarında Arcey ile evlenip evlenmek istemediğini sorar. Mehek kaçamak cevaplar verse de Shaurya inanamaz.

Düğün vakti gelir. Danslar eğlenceler derken Shaurya geceye sürpriziyle damga vurur. Eğlencenin ortasında ışıklar gider. Shaurya Mehek’e defalarca söyledim bana inanmadı şimdi onu ve ailesinin gözlerini açacağım der. Bir gün önce Arcey’in sarhoş haldeki konuşmalarını izletir. Arcey, Mehek’i sevmediğini onu sıkıcı ve şişko bulduğuna dair bir sürü hakaret eder. Onunla parası için birlikte olduğunu paraları üstüne alınca onu terk edeceğini söyler.

Arcey bu konuşmalardan sonra amcalardan bir güzel dayak yer ama uslanmaz. Hakaretlerini sürdürür. Nehal ile ilgili gerçeği açıklayacakken Shaurya araya girip onu susturmaya çalışır. Shaurya aynı zamanda Mehek ile fotoğraflarını bastıranında Pami olduğunu söyler. Pami ve ailesi bir kez daha rezil olurlar. Shaurya, Mehek’in hayatını kurtarmıştır.

Shaurya Mehek’e kendi hayatını istediği gibi yaşamasını bunun için yanında başka bir erkeğin ismine ihtiyacı olmadığını söyler. Mehek Shaurya’nın sözlerinden sonra kaybettiği özgüveni geri gelir. Nehal’de gözünü açtığı için Shaurya’ya teşekkür eder.

Aşk Yakar Oyuncuları Şaşırtan Yaşları ve Burçları

Merak Ediyorsan Tıklaman Yeterli
  • Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti – 26 Temmuz Salı
    Svetlana Belası Dönüyor! Aşk Yakar 109.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 109.bölüm özetinde Mehek, Shaurya’yı hapisten kurtarmak için planını ilmek ilmek işliyor. Mehek ve ekibi Anjali’yi hapse yollamayı başarırken daha büyük bir felaketi uyandırdıklarının farkında …
  • Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi
    Mehek Hamile! Aşk Yakar 108.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 108.bölüm özetinde Mehek Shaurya’yla kavga eder ve evden ayrılır. Anjali, Mehek’in başını belaya sokar. Mehek’in imdadına Shaurya koşar. Mehek’in hamile olduğu ortaya çıkar. Aşk Yakar 108.bölüm …
  • Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar
    Mehek Anjali’yi Kaçırdı! Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor. Aşk …
  • Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti – 22 Temmuz Cuma
    Shaurya ve Mehek Evden Atıldı! Aşk Yakar 106.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 106.bölüm özetinde Karua Shaurya ve Mehek’i evden yolluyor. Shaurya cüzdanına kadar her şeyi evde bırakıp ayrılır. Shaurya ve Mehek’i hangi zorluklar bekliyor? Aşk …
  • Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe
    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde Anjali evlendirileceğini öğrendiğinde olay çıkarır. Anjali Karuna ve Mehek’in arasını bozdu. Aşk Yakar 105 bölüm özeti devam ediyor. Aşk Yakar 105. bölüm özetinde ev halkı Anjali’nin evlendirilmesine karar vermişti. Karuna …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir