Can Yoldaşım 202. Bölüm Özeti – 17 Şubat Perşembe

Can Yoldaşım 202

Santoş’un BÖBREĞİ İFLAS ETTİ! Ölmesi An Meselesi!

Can Yoldaşım 202. bölüm özetinde Santoş iyi bir iş çıkarmış Sandiya ve Suraj’ı birbirine iyice yakınlaştırmıştı. İkili beraber dans ederken yavaş yavaş içlerindeki aşkın gücünü hissetmişti. Santoş’un hamlesi bu olurken Ankur ise ikilinin arasını bozmak için hamle yapmaya hazırlanıyordur. Peki 202. Bölümde bizleri neler bekliyor?  Can Yoldaşım 202.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım 202. bölüm özetinde Ankur’un hamlesi! Suraj ve Sandiya odada vakit geçirirken özellikle Sandiya Suraj’ın ona ait her şeyi saklamasından etkilenir. Suraj yaptığı hatanın farkına varmaya başlar. Bu esnada Suraj’ın telefonu çalar. Arayan Ankur’dur. Ankur Suraj ile görüşmek istediğini söyleyerek onu kapıya çağırır.

İkili konağın önünde konuşmaya başlarlar. Suraj Ankur’u içeri davet ederken Ankur bu konuda net tavrını tekrar sergiler. Rathilere olan kızgınlığı yüzünden asla bu konağa girmeyecektir. Ankur’un buraya gelme sebebi ise Suraj’ın artık kardeşini rahat bırakmasıdır. Sandiya’nın ona olan aşkını kullanmaktan vazgeçmesidir. Sandiya kariyeri için önemli adımlar atarken Suraj onu engelliyordur.

Suraj Sandiya’dan vazgeçecek! Suraj Ankur’un tam olarak ne demek istediğini anlamaz. Ankur Sandiya’nın İsviçre’de eğitime hak kazandığını söyler. Ancak bu eğitime senin yüzünden gidemiyor der. Suraj’dan Sandiya için tek bir isteği vardır. Eğer Sandiya’yı seviyor ve onun başarılı olmasını istiyorsa Sandiya’dan artık tamamen vazgeçmelidir.

Can Yoldaşım 202. Bölüm Özeti Devam Ediyor

Aşk Yakar 10.Bölüm Özeti – 10 Şubat Perşembe

Nitekim bu sözler Suraj’ı etkiler. İkilinin gölgeleri birleşecekken Suraj geri adım atar. Sandiya ona ne olduğunu sorarken Suraj Ankur’un dediğini yapacak ve Sandiya’dan uzaklaşacaktır. Sandiya Suraj’ın bu tavrına anlam veremez. Suraj ise Sandiya’nın geleceği için Ankur’un sözlerini dinleyecektir. Bu doğrultuda Suraj Sandiya’ya ailesini rahat bırakmasını söyler. Kendi kariyerinde devam etmesini ve kendi ailesini belalara bulaştırmamasını ister. Sandiya kendi yoluna gitmeli ve onun hayatından çıkmalıdır.

Sandiya konaktan ayrıldı! Tüm bun sözler Sandiya’yı derinden yaralar. Sandiya arkasına bakmadan odadan çıkar. Sandiya’nın gidişiyle Suraj gözyaşlarına boğulur. Sandiya’nın geleceği için bunu yapmak zorundadır. İkilinin arasının düzeldiğini zanneden Snatoş’ta büyük bir şok yaşar. Sandiya Snatoş ve aileye artık her şeyin sonsuza dek bittiğini söyler. Boşanma işlemlerini de yakında yapacaktır. Santoş bu sözlerle şoka uğrar.

Konaktan ayrılan Sandiya abisinin yanına geldiğinde ise ona kararının anlatır. İsviçre gitmek için hazırlıklara başlar.

Suraj perişan oldu! Sandiya bu kararı alırken SUraj ise söylediği sözlerden sonra kendine gelemez. Gözlerini her kapattığında gözünün önüne Snadiya’ya söylediği sözler ve onun çekip gitmesi gelir. Sandiya giderken elbisesinden kopan parçayı Suraj özenle saklar. Yatağına geçip gözyaşlarına boğularak ağlar. Suraj’ın bu halini Santoş görür ve neler olduğunu anlayamaz.

Can Yoldaşım 202. Bölüm Özeti – 17 Şubat Perşembe Günü Neler Olacak?

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın!

Merak Ediyorsan Tıklaman Yeterli

Santoş durumu anlamak için soluğu Sandiya’nın evinde alır. Sandiya ise ertesi gün yapacağı İsviçre seyahati için hazırlanıyordur. Santoş onu bu şekilde görünce neler olduğunu sorar. Bu esnada Suraj ise dükkanda onu etkileyen bir çift ile karşılaşır. Dükkanı başkasına emanet eden Suraj da soluğu Sandiya’nın evinin çevresinde alır.

Can Yoldaşım 202. bölüm özetinde Santoş ile vedalaştı! Santoş durumu kısa sürede anlar. Sandiya ile vedalaşır. Ona kalın şeyler giymesini ve üşütmemesini tavsiye eder. Snadiya’dan Santoş’un kutsamasını alır. Bu anlar oldukça duygusal gerçekleşir. Sandiya Santoş’a sarılarak gözyaşlarını tutamaz.

Santoş evden ayrılırken Suraj ise aşağıda Sandiya’yı görmek için fırsat kollar. Nitekim Sandiya cama çıktığında bu fırsatı da yakalar. Suraj Sandiya’yı gördüğü için mutlu olurken Sandiya’da bir ürpertiyle Suraj’ın varlığını hisseder.

Santoş bayıldı! Elbette tüm bu yaşananlar bir böbreğini uçak kaçırma olayında kaybeden Santoş’a ağır gelir. Santoş yürüken yere yığılır ve bayılır. Chotu insanların yardımıyla onu hastaneye kaldırır. Tüm aile hastaneye gelirken doktor Santoş’un diğer böbreğini de kaybettiğini açıklar. Acilen böbrek bulunmasını yoksa uzun süre yaşayamayacağını söyler.

Tüm aile kan testi verir ancak hiçbiri Santoş ile uyumlu olmaz. Bu esnada Chotu durumu Snadiya’ya anlatmak ister. Ancak onun yerine Ankur’u görür. Ankur Sandiya’dan bu durumu saklar. Güvenliğe de söyleyerek Rahtileri almamasını ister. Ankur’un tek isteği Sandiya’nın İsviçre gitmesidir. Sandiya tüm olanlardan habersiz kalırken aile ise Santoş’a böbrek bulmak için seferber olurlar.

  • Can Yoldaşım Final Bölüm Özeti -9 Haziran Perşembe
    Hüzün Dolu FİNAL! Sandiya ve Suraj’ın Ölüme Yürüyüşleri… Can Yoldaşım uzun soluklu serüvenin sonuna geldik. Dizinin final özetini yazmanın gururu ve bitecek olmanın burukluğunu yaşıyoruz. Ekranda 314. Bölümde final olacak dizinin bir önceki özetinde oldukça …
  • Can Yoldaşım 313.Bölüm Özeti – 8 Haziran Çarşamba
    Sandiya Arkadaşını VURDU! İşte Haydutların SONU! Can Yoldaşım 313. bölüm özetinde saldırganlar Sandiya ve ailesini esir almıştı. Hindistan’dan kaçmak için doktor kılığına girmeyi planlayan suçlular birbirlerine düşmüş ve silahlarını liderlerine çevirmişti. Köşeye sıkışan lider ne …
  • Can Yoldaşım 312.Bölüm Özeti – 7 Haziran Salı
    Sandiya Saldırganları Birbirine Düşürdü! Can Yoldaşım 312.bölüm özetinde Sandiya ve aile acımasız katiller tarafından rehin alınmıştı. Arzo mesaj yoluyla durumu polise haber verirken Surja ise tüneli kontrol etmişti. Suraj gizli tünelin kapağını açarak saldırganlar için …
  • Can Yoldaşım 311.Bölüm Özeti – 6 Haziran Pazartesi
    Acımasız Katiller Sandiya ve Ailesini Rehin Aldı! Can Yoldaşım 311.bölüm özetinde saldırganlar tapınak bölgesinde bombalı bir eyleme girişmişti. Bu eylem esnasında Ankita ve Ankur’u öldürmüştü. Sandiya saldırganlarla girdiği tuzakta ağlara yakalanmış ve hayati bir tehlike …
  • Can Yoldaşım 310.Bölüm Özeti – 5 Haziran Pazar
    Ankita ve Ankur ÖLDÜ! Büyük SALDIRI! Can Yoldaşım 310. bölüm özetinde tapınakta yaşanan hırsızlık vakası büyük panik yaratmıştır. Sandiya kayıp idolü ararken Arpita suçluyu hızla yakalayıp durumu çözmüş ve övgüleri almıştır. Sandiya ise bu derece …

Bir yanıt yazın