Can Yoldaşım 310.Bölüm Özeti – 5 Haziran Pazar

Can Yoldaşım 310

Ankita ve Ankur ÖLDÜ! Büyük SALDIRI!

Can Yoldaşım 310. bölüm özetinde tapınakta yaşanan hırsızlık vakası büyük panik yaratmıştır. Sandiya kayıp idolü ararken Arpita suçluyu hızla yakalayıp durumu çözmüş ve övgüleri almıştır. Sandiya ise bu derece hızlı çözülen olaydan şüphelenmiştir.  Peki 310. bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 310.bölüm özeti devam ediyor.

Hırsızlık olayının gerçek yüzü! Tapınakta çalınan heykelin bulunmasıyla beraber Arpita adeta kendini kahraman ilan eder. Televizyonlara çıkarak durumu bildirir. Halkın rahatlamasını söyler. Hırsız damgası yiyen tapınak görevlisi ise zor durumda kalır. Sandiya’ya kendisinin masum olduğunu söyler.

Sandiya tapınak görevlisini sorgular. Görevli İdollerin kilit altında tutulduğunu anlatır. Çaldığı iddia edilen idolün diğerlerine göre hafif ve daha değersiz olduğunu açıklar. Sandiya bu sözleri not eder. Oraya kadar girmiş bir hırsızın neden en ucuz idolü çalmış olabileceğini düşünür. Sandiya kimin böyle bir oyunu neden oynamış olabileceğine anlam veremez!

Saldırı olacak! Sandiya bütün bu olayları düşünürken bir takım adamlar saldırı için hazırlık yapıyorlardır. Yaklaşık 4 saat içinde bombalama olayının olacağını söylerler. İdolün çalınma olayı ise algıyı yönlendiren paravan bir durumdur. Arpati bu olayın kaymağını yemek için olayın detaylarına inilmesini engellemiştir. Bu da saldırganlar için iyi bir şans olmuştur.

Can Yoldaşım 310.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Sandiya’nın kafasında ise sorular devam eder. Tüm bu olayların arkasında neler var? Bu hırsızlık oyunuyla ne amaçlanıyordur? Sandiya’ya ipucu veren Ved olur. Tapınak bölgesindeyken idolün çalındığı noktada mavi neon ışıklar gördüğünü söyler. Sandiya bu ışıkların kaynağı olan hırsızları aramaya koyulur.

Ankita ve Ankur öldü! Sandiya tapınakta suçlular için tetikteyken Ved ise kardeşi Vansh’ı bekler. Ancak Vansh’ın durumu çok kötüdür. Azılı suçlular yolda Ankita ve Ankur’la karşılaşırlar. Ankur iyi niyetiyle bu adamları alır. Ancak yolda gerçekler gün yüzüne çıkar. Ankur adamların silahını görür. Onları polise götürecek bir plan yapmak ister.

Ankur bunun için uğraşsa da saldırganlar Ankur’un planını bozar. Ankur ve Ankita kendilerini bırakmasını ister. Ancak saldırganlar acımasızdır. Ankita ve Ankur’un planlarını bozabileceğini düşünerek ikiliyi sessiz bir yerde infaz ederler. Vansh bu duruma karşısında gözyaşlarını tutamaz. Sandiya ve Suraj’ı bularak onlara yaşadığı durumu anlatır. Sandiya ve Suraj şoke olur.

Can Yoldaşım 310.Bölüm Özeti – 5 Haziran Pazar Günü Neler Olacak?

Bomba paniği! Sandiya, Vansh’ın anlattıkları doğrultusunda ekibine haber verir. Araç ve saldırganların eşkâli herkese aktarılır. Sandiya bir bomba şüphesini göz önüne alarak idol ve çevresinde araştırma yapar. Bu araştırma neticesinde Sandiya uzaktan kumandalı bombayı keşfeder. Sandiya halkı paniğe sokmamak için durumun açıklanmamasını söyler.

Ek önlemleri ise hemen devreye sokar. Sinyal kesiciler çalıştırılır. Bu esnada kayıp araba ise bulunur. Memur içinde karı kocanın ölü olarak bulunduğunu açıklar. Sandiya gözyaşlarına boğulur. Saldırganlar ise artık bombayı patlatmanın zamanın geldiğini söyler. Ancak patlatma işlemi gerçekleşmez. Saldırganlar polisin olayları bildiğini fark eder.

Sandiya zor durumda! Suraj Vansh ve aile eve götürür. Sandiya ise teröristlerin izini bulmayı başarır. Saldırganlar kaçarken Sandiya onu kovalar. Bu çatışmada bir polis yaralanır. Sandiya Arpati’den onu götürmesini ister. Arpati, Sandiya’ya yalnız kalacağını söyler. Sandiya tek başıma savaşacağım git der. Tabi bu çatışma da saldırganlar Sandiya’yı oldukça zor duruma düşürür.

Çatışma sokaklara taşarken aile silah sesleriyle korkuya kapılırlar. Vansh ise anne ve babasını ister. Evde Ankita ve Ankur’un ölüm haberi büyük bir şok etkisi yaratır. Sandiya ise ölümle burun buruna kalmıştır.

  • Yeni Başlayacak Diziler
    Yeni hikayelerin ve unutulmaz karakterlerin dünyası, televizyon dizileriyle her sezon yeniden canlanıyor. Heyecanla beklenen ve izleyicileri ekrana kilitleyen yeni dizilerin tanıtımıyla birlikte, seyir zevkine yepyeni bir boyut katılıyor. Bu heyecan verici döneme, ışıltılı yıldızlar ve büyüleyici senaryolar eşlik ediyor. Yeni başlayacak dizilerle ilgili merakla beklenen haberler ve ipuçları, şimdiden dizi severleri heyecanlandırıyor.
  • Bahar 12.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Bahar dizisi severler. Bahar, Timur’dan boşanmayı başarabilecek mi? Rengin ikilinin boşanmasını bekliyor. Nevra’ya ne oldu? Bahar 12.bölümde neler yaşanacak? İşte Bahar 12.bölümde yaşanacaklar!
  • Kızılcık Şerbeti 62.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Fatih’in kıskançlık krizleri tuttu! Görkem bu durumun farkında… Kızılcık Şerbeti 62.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 62.bölümde yaşanacaklar!
  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.

Bir yanıt yazın