Kızılcık Şerbeti 34.Bölümde Neler Olacak?

Kızılcık Şerbeti 34

Davette Nursema ve İbo Karşılaşması Damga Vuracak!

Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Bu hafta Doğa’nın Ünal ailesine vereceği dersi izlemeyeceğimizi ümit ediyorum. Fatih’in sırıtmayı bırakmış artık ağlıyordur. Çünkü eriştiği zaferinin koca bir yalnızlık olduğunu anladı. Kızılcık Şerbeti 34.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 33.bölümde yaşanacaklar!

Kızılcık Şerbeti 34

Kızılcık Şerbeti 33.bölüm heyecanı bol bir bölüm olacak belli oldu! Yayınlanan 2 tanıtımda da Fatih’in yine insanı çıldırttığını gördük. Fatih, Doğa için seçim yapma şansı bırakmayacak.

Bebeğiyle birlikte olmak için Ünallar’ın evine dönmek zorunda kalan Doğa, hem Fatih’e hem de onun ailesine çok kızgındır. Kızına kavuşmuş ama kendi ailesinden uzaklaştırılmıştır. Fatih’i sağduyuya çeken kişi Abdullah olacaktır.

Alev’in karşısına çıkan Rüzgar, onun kendisinden istediği oyuna katılmayı kabul eder.

Farklı yaşam biçimleri evliliklerinde sorun yaratmaya başlayınca Nursema’nın ısrarlarıyla Umut, Abdullah’ın yanında çalışmayı kabul edecektir.

Çalıştığı okulun el değiştirmesiyle yeni sahipleriyle anlaşamayacağını ön gören Kıvılcım işinden istifa edecektir. Kızından uzak kalan, işini kaybeden Kıvılcım’ın en büyük dayanağı her zamanki gibi Ömer olacaktır.

Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesini kötü bir sürpriz beklemektedir.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma 20.00’de Show TV’de!

Siz bu bölümü nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım…. ❤️

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kızılcık Şerbeti 32.Bölüm İzle

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları Kimlerdir?

Başrollerini Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti Show tv’de ekrana geliyor.

Kızılcık Şerbeti Konusu

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır.

Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar.

Kızılcık Şerbeti Doğa

Sıla Türkoğlu Kızılcık Şerbeti’nde Doğa karakterine hayat veriyor. Doğa kendi yaşam tarzı ve aile yapısına tamamen zıt bir aileye gelin gidiyor. İki aile arasında yaşanan sürtüşmeler olaylar masaya yatırılıyor. Doğa verdiği evlilik kararıyla annesini hüsrana uğratıyor. Doğa’nın annesi kıvılcım ise her şeye rağmen kızına desteğini esirgemiyor.

Sıla Türkoğlu’nu Karamel Yapım imzalı Emanet dizisiyle tanıdık. Birçok fan kitlesine oyuncu bu diziyle ulaştı. Dizinin final yapmadan Sıla Türkoğlu’nun seti terk etmesi ise uzunca bir süre konuşulmuştu. Oyuncu mobinge uğradığını açıklamıştı.

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım karakterini Evrim Alasya canlandırıyor. Kıvılcım dizide muhafazakar kesime oldukça mesafeli. İlk bölümde kapalı kadınlarla yaşadığı tartışmayla bunu belli etti. Kıvılcım’ın sınavı da Doğa’nın evlenmeye karar verdiği ailenin Kıvılcım’a taban tabana zıt bir aileyle orta yolu bulma çabasını ele alacak.

Kıvılcım o kadar büyük konuştu ki yakında kendisi de o aileye gelin olup gidecek farkında değil. Çok sevdiği kızının biricik kaynanası yakında Kıvılcım’ın eltisi olacaktır.

Evrim Alasya, Türk oyuncudur. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu’nda başlamıştır. Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır.

Kızılcık Şerbeti Nursema

Kızılcık Şerbeti Nursema karakteri Fatih’in ablası Doğa’nın da görümcesidir. Dizinin ilk başlarında Nursema’nın önyargılarının kırılışını izleyeceğiz. Nursema karakterini Ceren Yalazoğlu Karakoç canlandırıyor.

1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ceren Yalazoğlu Karakoç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nde eğitimini tamamladı.

Televizyonda Beni Affet, Maria ile Mustafa ve Akıncı dizileriyle seyirciyle buluşan oyuncu tiyatroda Terapi Ötesi oyunu ile sahneye çıktı.

Ceren Yalazoğlu Karakoç Beni Affet dizisinde hayat verdiği Kader karakteri ile tanınmış ve sevilmiştir. Osman Karakoç ile evlenmiştir.

Kızılcık Şerbeti Alev

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini Müjde Uzman canlandırmaktadır. Alev karakteri Kıvılcım’ın kız kardeşi Doğa’nın da teyzesi rolünde. Alev ismi gibi olmadık yerde olmadık zamanda bulunarak genelde ateşi harlamasıyla biliniyor.

Oyunculuk kariyerine 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başlayan oyuncu, 2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl ve Kiralık Aşk gibi dizilerin oyuncu kadrosunda yer aldı. Son olarak Savaşçı dizisinde Üsteğmen Funda Turaç karakterini canlandırdı. Recep İvedik 2, Hadi İnşallah ve 8 adlı sinema filmlerinde de rol aldı.

Kızılcık Şerbeti Anneanne

Kızılcık Şerbeti’nde Doğa’nın anneannesi Sönmez Hanım karakterini Saliha Aliye Uzunatağan canlandırıyor. Kızını modern bir şekilde yetiştirmiş, Anadolu ve İslam kültürüne uzak bir hayat sürdürmüş ailenin büyüğüdür.

Aliye Uzunatağan 24 Aralık 1951 tarihinde Çanakkale ilinde dünyaya geldi. Tiyatro, sinema oyunculuğu yanında aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. Yönetmenlik yönü de bulunan Uzunatağan, uzun yıllar boyunca İstanbul Şehir Tiyatroları’nda çalıştı.  Uzunatağan, Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almıştır. Sanatçı, seslendirme çalışmalarının yanı sıra, televizyonda Yüzleşme adlı bir programın sunuculuğunu yapmaktadır. Ayşecan Tatari’nin annesidir. Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde Semra Özdamar’ın seslendirmesini yapmıştır.

Kızılcık Şerbeti Metehan

Kızılcık Şerbeti Metehan aslında Ömer’in üvey oğludur. Aynı zamanda Kıvılcım’ında sorunlu öğrencisidir. Kızılcık Şerbeti dizisinde

Metehan karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Rahimcan Kapkap ‘tır.1998 doğumlu olan yetenekli oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi’nde eğitimine devam etmektedir. Sektöre yeni giriş yapan Rahimcan, oyunculuk alanında eğitim almaktadır. Tenis ve voleybol gibi sporlara ilgisi bulunan yetenekli oyuncu dans alanında da oldukça başarılıdır.

Kızılcık Şerbeti Hangi Gün?

Kızılcık Şerbeti cuma günleri Show Tv’de ekrana gelmektedir.

Kızılcık Şerbeti Cast

Barış Kılıç ( Ömer), Evrim Alasya (Kıvılcım), Sıla Türkoğlu (Doğa), Doğukan Güngör (Fatih), Müjde Uzman (Alev), Settar Tanrıöğen (Abdullah), Sibel Taşçıoğlu(Pembe), Rahimcan Kapkap ( Metehan), Aliye Uzunatağan (Sönmez anneanne)

Aile dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor?

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Bahar Yeli Kaç Bölüm Yayınlanacak? Bahar Yeli Hint Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?
    Merhaba Hint dizisi severler. Bana Sevmeyi Öğret Tayland dizisinin ardından ardından yeni bir Hint dizisinin gelişi heyecanı arttırdı. Orijinal adı  Punar Vivah olan yeni Hint dizisi ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor.
  • Bahar Yeli Oyuncuları Kim?
    Bahar Yeli Hint dizisi 6 Aralık Çarşamba gününden itibaren Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Kanal 7 son aylarda yayınlandığı Hint dizileriyle izleyicisini memnun edememişti. Gözler yeni başlayan Hint dizisine çevrildi. Bakalım Bahar Yeli Hint dizisi beklentiyi karşılayacak mı?
  • Bahar Yeli Yeni Hint Dizisi Kanal 7 Başlıyor!
    Merhaba Hint dizisi severler. Bahar Yeli dizisi ekranlardaki yerini alıyor. Orijinal adı ‘Punar Vivah’ olan yeni Hint dizisi Bana Sevmeyi Öğret dizisinin yerini almaya hazırlanıyor. Bahar Yeli dizisinin konusu ne? Bahar Yeli dizisi oyuncuları kimler? Bahar Yeli dizisi kaç bölüm? İşte Bahar Yeli dizisine dair tüm ayrıntılar…
  • Kızıl Goncalar Konusu Ne?
    Kızıl Goncalar yayınlanan fragmanla merak uyandırdı. Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaştığı dizi yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Konusu şimdiden merak uyandırdı. Kızıl Goncalar konusu ne? Kızıl Goncalar ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar hangi kanalda yayınlanacak? Kızıl Goncalar oyuncuları kim? İşte diziyle ilgili merak edilen ayrıntılar…
  • Korkma Ben Yanındayım Dizisi Heyecanla Bekleniyor! İşte Detaylar…
    Dizi severlerin büyük bir merakla beklediği “Korkma Ben Yanındayım,” FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, iddialı kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeye aday görünüyor. Korkma Ben Yanındayım konusu ne? Korkma Ben Yanındayım oyuncuları kim? İşte Korkma Ben Yanındayım dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar…

One Comment on “Kızılcık Şerbeti 34.Bölümde Neler Olacak?”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir