Düşman Başına 249. Bölüm Özeti – 26 Mart Pazar

düşman-başına-249

Nandu Preeti’yi Terk Eder!

Düşman Başına 249. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 249. bölümü Kanal 7 ekranlarında 26 Mart Pazar günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 249. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 249.Bölüm Full İzle.

Düşman Başına 249.bölümde neler olacak? Düşman Başına 249. bölüm özetinde Aarti oldukça çaresiz kalmıştır. Raghav hariç kimse onu istemiyordur. Chandra adındaki çıkıp gelen bu adam da kimdir? Düşman Başına 249. bölüm özeti devam ediyor.

Düşman Başına 249
Düşman Başına

Hint Dizi Özetleri Düşman Başına dizisinde Pari, Kuşya’yı Aarti üzerinden doldurmaya başlar. Yakında bu eve hükmedeceğini ve birlikte hareket etmelerini önerir. Rahav’n Aarti’nin tarafını tuttuğunu yakında her şeyin değişeceğini söyler.

Raghav ise annesine karşı gelmenin acısını yaşar. Annesinin resmiyle konuşarak ondan özür diler. Nandu Preeti’yi eve getirir. Nandu Preeti’nin bir müddet evinde kalacağını söyler. Herkes şoke olur. Kuşya neler olduğunu sorar. Preeti Nandu’nun kendisini Aarti yüzünden bıraktığını söyler. Shanti ve Nandu tartışır. Shanti biraz para bulup statüsü artınca değiştiğini ima eder. Preeti’nin bu evde kalacağını kızlarının kendisine yük olmadığını söyler.

Tabi Nandu’nun sözleri yanlış anlaşılır. Aarti gibi birini kabul ettikleri için Nandu’nun tepki gösterdiği bu yüzden Preeti’yi bıraktığı düşünülür.

Amit, Nandu’yu kovalar. Rani’nin kendisini bıraktığını açıklar. Nandu duyduklarına şaşkındır. Rani’ye bunun için destek olmamışlardır. Rani intikam almak için Nandu ve Aarti’yi kullanmış durumuna düşmüştür. Nandu bu yaptığının yanlış olduğunu Rani’ye anlatmak ister. Rani sonuç olarak her şeyin açığa çıktığını belirtir.

Amit evine döner. Ashok onunla dalga geçer. Artık bir Agarwal değil Shrivastav’dır. Prabha’da Rani’ye neden Amit’le tekrar evlenmediğini sorar. Çok pişman olacağını söyler.

Düşman Başına 249. Bölüm Özeti Devam Ediyor – Düşman Başına 26 Mart Pazar

Rani sonunda kafası dank eder ve ağlamaya başlar. Bencilik ettiğini Nandu ve Aarti’yi üzdüğünü anlar.

Shanti Sadan evinde ise inatlaşmalar sürer. Raghav ve diğerleri olmak üzere iki grup vardır. Raghav sürekli Aarti’nin hakkını gözetir diğerleri ise buna karşı çıkar.

Raghav, Aarti’ye gider. Aarti, Riya’nın resmine bakar. Raghav gelinin ilk yemek yapma ritüelini hatırlatır. Aarti bunu yapmak istemez. Hala kendini gelin olarak görmüyordur. Preeti ve Pari de Aarti’nin yapacağı yemekleri bozacaklarını söyler.

Aarti yemeği hazır eder. Tatlı yapmak için kızlar sütü bozmuştur. Aarti kesik sütle nasıl tatlı yapılacağını Shanti’de öğrenmiştir. Onun öğrettiği şekilde yapar. Mannu da Rahav’ın yanına gelir. Raghav ve Mannu Aarti’nin yaptıklarını çok beğenir.

Aarti gizlice Rani’yi görmeye gider. Bir adam panditleri selamlar. Aarti de bu adamla çarpışır. Kaushalya yerleri siler. Pis suyu da o adamın üzerine yanlışlıkla döker. Kuşya adamı bir yerden hatırladığını söylüyor. Shanti sesleri duyunca bakar ve Chandra’yı hatırlar. Shanti ona aziz der. Shanti aartisini yapıp eve alır. Chandra puja için geldiğini eğer bir sorun olmazsa evinde kalmak istediğini söyler. Chandra sanyasi olduğunu ve bir ailenin yanında kalmak istediğini belirtir. Shanti sorun olmadığını evlerinde kalabileceğini söyler. Shanti, Kuşya’yı Aarti konusunda uyarır ve Chandra’nın bir şey bilmemesini ister. Chandra ondan yüksek sesle konuşmalarını, mırıldanmanın kalp için iyi olmadığını söyler. Adam bir sorun varsa seve seve yardım edebileceğini söylüyor. Chandra burada kaldığı sürece herkesin kurallarını uymasını istiyor.

Rani ve Aarti buluşur. İkili birbirine sıkı sıkı sarılır. Aarti yeniden evlenemeyeceğini Shivam’ın nerede olduğunu bilmediğini söyler. Rani de Amit’in kendisini anlaması için şu anlık reddettiğini hatasını anlamasını istediğini söyler.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Bir yanıt yazın