Düşman Başına 248. Bölüm Özeti – 25 Mart Cumartesi

düşman-başına-248

Aarti Evden Kovuldu!

Düşman Başına 248. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 248. bölümü Kanal 7 ekranlarında 25 Mart Cumartesi günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 248. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 248.Bölüm Full İzle.

Düşman Başına 248.bölümde neler olacak? Düşman Başına 248. bölüm özetinde Shanti Aarti’ye çok öfkelidir. Shanti Aarti’yi evden kovar. Düşman Başına 248. bölüm özeti devam ediyor.

Düşman Başına 248
Düşman Başına

Hint Dizi Özetleri Düşman Başına dizisinde Amit, Rani’ye dönerken, Shivam’da Aarti’yle evlenmişti. Shivam’ın bu hareketi tepkiyle karşılanacaktır. Özelikle Kuşya oğluna kızarken bundan Aarti’de nasibini alacaktır.

Aarti ise sindorunu temizlemeye çalışır. Shivam’a bunu yaptığı için kızmaya başlar. Pandit ise bu durumdan çok etkilenmiştir. Bu evliliğin çok hayırlı bir evlilik olacağını söyler.

Amit ve Rani ise aralarındaki buzları eritmiştir. Amit artık aşkının farkına vardığını söylemiştir. Ama Rani ise bunun bu kadar kolay olamayacağını söyler. Amit’in aşkını göstermesi için bir şeyler yapmasını ister.

Golu ise tüm bunlardan kurtulmuş artık aşkına odaklanacağını söyler. Amit ise Golu’dan yardım ister.

Kuşya, Aarti’nin tüm bunları bilerek Shivam’la evlenmek için yaptığını söyler. Bebeği de Aarti’nin kucağından alır. Aarti de sen ne saçmalıyorsun be kadın demek ister ama diyemez tabi ki. Sadece zaten evli olduğunu haykırır. Shanti ise kendisini aldattığını söyleyerek gelir. Aarti ondan çok özür diler sadece gerçeği sakladığını Ajay’ın kendisini evden kovduğunu ve gidecek yeri olmadığını açıklar.

Kuşya başından beri Aarti’ye güvenmediği ve evlerinde kalmaması için Shanti’ye defalarca söylediğini belirtir. Shanti tüm bunları Aarti’nin Amit ve Rani’yi bir araya getirmek için yaptığını söyler. Buna katlanamayacağını bir daha Shanti Sadan’a adım atmamasını söyler.

Kuşya ve Shanti, Aarti’yi silip onun ne kadar düzenbaz ve oyuncu ir insan olduğunu söylemeye başlar. Ona inanmadıklarını tüm bu yaptıklarının oyundan ibaret olduğunu anlatırlar. Shanti üstüne Aarti’nin ölmesini ister.

Herkes lafını tamamladıktan sonra Raghav ipleri eline alır. Herkesin lafını tamamlamasını beklediğini son sözü ise kendisinin söyleyeceğini belirtir. Aarti’nin hiçbir yere gitmeyeceğini artık onun gelini ve bebeğin annesini olduğunu söyler.

Düşman Başına 248. Bölüm Özeti Devam Ediyor – Düşman Başına 25 Mart Cumartesi

Kuşya insanların diline düşeceklerini bunun doğru olmadığını savunur. Raghav ise zaten iki güne bir sürekli olay yaşadıklarını Sarla’nın hamile kalıp evlendirildiğini, Preeti’nin düğünü terk etmesi Nimmi’nin onun yerine geçmesi, Shivam’ın Amit’in eşleriyle evlenmesi vs. Raghav kısaca konuşulmaktan korkmadığını söyler.

Raghav ailesinin bildiği dilden konuşacağını söyler. Eline ateş alarak Aarti’nin kalmasını istediğini yoksa kendisini yakacağını söyler. Aarti Raghav’ın gelini olarak kalacağını söyler.

Preeti ve Nandu’da Aarti hakkında konuşmaya başlar. Preeti ileri geri konuşunca Nandu, Preeti’nin eşyalarını toplayarak ailesinin evine göndereceğini söyler. Preeti gitmeyeceğini karısı olduğunu söyler. Nandu parası için kalmaya çalıştığını bildiğini söyler.

Amit, Shanti Sadan’a gelerek özür dilemek ister. Shanti onu evden kovar. Kuşya onun yüzünden bu halde olduklarını neden Aarti’yi bıraktığının hesaını sorar. Amit, Rani’yi çok sevdiğini onsuz olamayacağını söyler. Aarti’den de özür dilemek istediğini söyler. Amit konuşmaları yanlış anlar ve Raghav ile Arti’nin evlendiğini düşünür. Kuşya Amit’e tokat atar. Aarti ve Shivam’ın evlendiğini söyler. Amit, Aarti’nin yalnız kalmayacağını Raina’ya da çok iyi baktığını söyler. Pari, Aarti’nin evli olduğundan bahseder. Amit insanları tanımakta zorluk çektiğini ifade eder.

Raghav Amit’ten eşyalarını Shivam’ın odasından almasını Aarti’nin o odaya yerleşeceğini söyler. Kuşya ve Shanti bilenir. Aarti de bu durumu kabul etmez. Raghav Aarti’yi kenara çeker ve tüm ritüelleri gerçekleştirene kadar nerede olduğunu sorar. Şu an onun arkasını toplamaya çalıştığını karşı gelmemesini ister.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir