Düşman Başına 251. Bölüm Özeti – 28 Mart Salı

dusman-basina-251

Golu Nimmi’ye Aşkını İtiraf Etti!

Düşman Başına 251. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 251. bölümü Kanal 7 ekranlarında 28 Mart Salı günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 251. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 251.Bölüm Full İzle.

Düşman Başına 251.bölümde neler olacak? Düşman Başına 251. bölüm özetinde Golu’nun aşk itirafı Nimmi ve Aarti’nin başında patlar. Aarti sürekli zor duruma sokulmaya çalışılır. Düşman Başına 251. bölüm özeti devam ediyor.

Düşman Başına 251
Düşman Başına

Hint Dizi Özetleri Düşman Başına dizisinde Golu aşkını itiraf etmek için Nimmi’nin odasına hediye bırakmayı düşünür. Golu gizlice eve girer. Pari, Preeti ve Nimmi bir arada kalıyordur. Golu onların kavgasını duyar. Ev karışmadan kapıya hediyeyi bırakıp çıkar.

Sabah Pari kapıyı açar ve hediye paketini görür. Heyecanlanarak paketi açar ve içinden Nimmi’ye yapılan itirafı görür. Pari ortalığı birbirine katar. Preeti ve Nimmi’yi uyandırır. Nimmi uyanınca ne olduğuna anlam veremez. Pari çırtlak sesiyle Shanti ve Kuşya’yı başına toplar. Gece kapılarına bırakılmış paketi ve içinden çıkan notu gösterir. Shanti ve Kuşya, Nimmi’den bir açıklama bekler.

Nimmi hiçbir şey bilmediğini söylerken Preeti ve Pari tüm bunları Aarti yüzünden olduğunu söyler. Aarti gibi birini evlerine aldıkları için şimdi herkes evdeki kızlarına göz dikmiştir. Bunun acısı da Aarti’den çıkartılır. Kuşya bu evde güvende olmadığını söyleyerek eşyalarını toplar. Nimmi’yi de alarak kardeşinin evine gideceğini söyler.

Aarti çok üzülür. Kendisi yüzünden evi terk etmemelerini ister. Aarti iki gözü çeşme ağlıyordur. Golu da Nimmi’nin ne tepki vereceğini merak ediyordur. Evde savaş çıkmış Golu’nun haberi yoktur.

Shanti Amit’i yanına çağırarak Aarti’nin ilk kocasını bulmasını ister. Amit bu işi de ticarete dökmeye karar verir. Shanti ve Preeti’den para koparıp dedektif tutacağını söyler. Bu parayla da Rani’ye hediye almayı planlar.

Preeti bir adam ayarlar. Tapınağa giden Aarti’nin peşine bu adamı musallat edecektir. Aarti!yi kurtaransa Chandra olur. Preeti Aarti’nin eski sevgilisiyle tapınakta görüştüğü yalanını atıp fotoğraflarını Shanti’ye gösterir. Chandra gelip onları yalanlar.

Düşman Başına 251. Bölüm Özeti Devam Ediyor – Düşman Başına 28 Mart Salı

Preeti terasta Aarti ve Nimmi’yi konuşurken görür. Hemen aşağı inip ıslık çalmaya başlar. Shanti kimin ıslık çalmaya çalıştığına bakar ve Nimmi ve Aarti’yi terasta görür. Shanti öfkeyle Nimmi’ye tokat atar. Onu odaya kilitlemeye götürür.

Raghav gelir ve gene ne olduğunu sorar. Shanti gelini yüzünden Nimmi’nin başına gelenleri anlatır. Raghav birinin Nimmi’yle dalga geçmesinin Aarti’yle ne ilgisi olduğunu soruyor. Shanti lekeli birini eve kabule ettiklerini bu yüzden kızlarıyla dalga geçildiğini söyler. Raghav bunun çok saçma olduğunu bunun yükünü Aarti’ye yüklememelerini ister. Herkesin kör olduğunu açıklar.

Raghav gidip eve inek pisliği getirir. Her yere sürmeye başlar. Raghav şimdi pis koku aldığını ucuz düşüncelerden bıktığını söyler. Aarti ağlamaya başlar. Shanti yakında kızının da o pisliği süreceğini söyler. Raghav o günü beklediğini bildirir.

Nimmi, Aarti’ye kalışından etkilendiğini, mutluluklarının kaçırıldığını, anne babasının kavga ettiğini söyler. Aarti’yi azarlıyor. Aarti de bu evliliği görmediğini benimsemediğini istemediğini bir kez daha açıklar.

Kapıya bir adam gelir ve Aarti’nin kocası olduğunu söyler. Aarti kocasının bu adam olmadığını söylese de inandıramaz. Shanti o zaman gerçek kocasının fotoğrafını göstermesini ister. Aarti kocası hakkında hiçbir şey açıklamayacağını söyler. Adam ikisinin evlilik fotoğrafını gösterir. Aarti kendini yakacakken Shanti adamı gönderir. Gerçek kocasını bulup Raghav’ın önünde rezil edeceğini söyler.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir