Can Yoldaşım 302.Bölüm Özeti – 28 Mayıs Cumartesi

Can Yoldaşım 302

Suraj İyileşti! Sandiya Polisliğe DÖNÜYOR! Bebek DOĞDU!

Can Yoldaşım 302. bölüm özetinde Sandiya tatlı işinde başarılı olmuş ve Suraj’ın dükkanın itibarını kurtarmıştı. Tüm aile bu duruma mutlu olurken Suraj gururlanmıştı. Ancak Sandiya için tatlıcılık işi iyi gitse de polisliği bıraktığı için çok mutsuzdur. Peki 302. bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 302.bölüm özeti devam ediyor.

Bebek geliyor! Sandiya için işler oldukça yoğun, streslidir. Üstelik bu durumun üstüne sevdiği mesleği bırakmanın acısı da vardır. Ancak Sandiya bunların hiçbirini aileye yansıtmaz. Sandiya işlere daha çok sarılır. Ertesi gün bebek için poja yapılacaktır. Tüm gün mesai kalan Sandiya ertesi günün işlerini hallederek yarın birazda olsa özgür kalmanın hayalini kurar.

Tam bu esnada Suraj gelir. Suraj’ı getiren onu dükkana bırakarak geri gider. Surja kepenklerin bozuk olduğunu fark eder. Sandiya en kısa sürede tamir ettireceğini açıklar. Bu esnada olanlar olur. Sandiya’nın doğum sancısı ansızın başlar. Sandiya yere yığılırken Suraj çaresiz kalır. Hareket edemiyordur. Kepenk kapalı olduğu için sesi de dışarı çıkmaz. Sandiya tüm sancıya rağmen telefonla evi arar. Suraj Santoş’a durumu anlatır ve onlardan gelmesini ister.

Suraj iyileşti! Aile dükkana gelse de kepengi kaldıramaz. İçeriden açılması gereklidir.  Herkes paniklerken Sandiya’nın çığlıkları artar. Sancısı dayanılmaz noktaya gelmiştir. Sandiya kendinden geçerken Suraj elinden geleni yapmaya çalışır. Tüm gücünü vermeye çalışır. Ve mucize gerçekleşir.

Can Yoldaşım 302.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Suraj mahkum olduğu sandalyeden kalkmayı başarır. Kepenkleri kaldır ve ailenin içeri girmesini sağlar. Bu durumu gören aile çok mutlu olur. Santoş hemen içeri girerken doğum dükkanda gerçekleşir. Sandiya ve Suraj’ın bir kızı olmuştur.

Bebeğin mucizesi! Yeni doğan kız tüm aile tarafından kutsanır. Onun doğuşu bir mucizeye sebep olmuştur. Suraj kızı sayesinde ayaklanmıştır. Santoş böyle bir mucizeye sebep olduğu için torununu şimdiden şımartmaya başlar.

Başarılı doğumun ardından Santoş minik bebeği kutsamak için tapınağa götürü. Ancak burada işler bir hayli karışır. Sandiya ve Santoş tapınakta dua ederken Arzo ve bebek dışarıdadır. Tam bu anda deli bir adam bebeği kaçırır. Arzo neye uğradığını anlayamaz. Sandiya ve Santoş’a durumu haber verir. Sandiya bebeğinin ortada olmadığını görünce şoka girer.

Tuhaf olaylar! Sandiya bebeğini arar ve kısa sürede de bulur. Deli adamın elindedir. Ayrıca delinin elinde bıçak vardır. Bu durum bir hayli endişe yaratsa da deli adam bebekle oyun oynar ve ona oyuncak verir. Sandiya bebeğini alırken adam resmen normalleşmiştir.

Can Yoldaşım 302.Bölüm Özeti – 28 Mayıs Cumartesi Günü Neler Olacak?

Aile eve dönerken Ved biraz tuhaflaşır. Kardeşini önemseyen Ved işleri yanlış anlar. Santoş’a düşmanlaşmaya başlar. Onun kardeşini ağlattığını zanneder. Bebeğin isim gününde Sandiya ve Suraj isimlerinin birleşiminden bir ad türetirler. SurYa ismini bebeğe koymaya karar verirler. Ancak Santoş bu ismi beğenmez.  

Bebeğin adı belli oldu! Santoş isim töreninde bebeğe verdiği ismi açıklar. Kanak ismini vermiştir. Bu isim altın anlamına gelmektedir. Ayrıca Santoş dükkanın ismini de Kanak olarak değiştirmiştir. Santos’un bu açıklamaları herkesi mutlu eder.

Bebek gerçekten de aile mutluluk getirmiştir. Bunca güzel olaya bir yenisi daha eklenir. Amir dükkana ziyarete gelir. Bu gelişinin amacı Sandiya’yı göreve geri çağırmaktır. Amir Sandiya’ya üniformasını geri verir. Şapkasını da başına takar. Sandiya çok mutlu olur. Ancak Sandiya’dan sonra karakolda düzen değişmiştir. Sandiya’nın tekrar kendini kabul ettirmesi gerekecektir.

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir