Sanaya Irani ve Mohit Sehgal Evliliği

Sanaya İrani ve Mohit Sehgal Hakkında Bilinmeyenler

Sanaya Irani ve Mohit Sehgal popüler Tv yıldızları! En sevilen çift, ekrandaki enerjilerini kişisel yaşamlarına da aktardı ve bir ilişkiye başladılar.Aşk hikayeleri Miley Jab Hum gösterisiyle başladı. Birbirini desteklediler. Nach Baliye yolculukları, aynı zamanda muazzam tatlılıkları ve romantizmleriyle kalplerimizi eritti. 2016’da resmiyet kazanan aşkları hala çok taze görünüyor.

Bir röportajda Mohit, Sanaya’nın düğünü basit tutmak için bir saray evliliği olmasını önermesine rağmen her zaman bir sahil düğünü istediğini söyledi. Çift nihayet geleneksel bir törenle Goa’daki düğünü gerçekleştirdi.

Sanaya ve Mohit güçlü bağlarıyla kalbimizi kazandılar. Onlar harika arkadaşlar ve birbirleri için mükemmel ruh eşi. İnsanlar onları bir ekran çifti olarak ve aynı zamanda ekran dışı bir çift olarak da seviyorlar.

Sanaya Irani’nin Kıskandıran Tatil Fotoğrafları

Hemen Tıkla

Diğer çiftler gibi Sanaya ve Mohit’in de sevimli anları var. Çifte göre yapılacak en zor şey ne yemek istediklerine karar vermek.

Nasıl Tanıştılar?

İkili Miley Jab Hum Tum’un setlerinde buluştu ve rollerini canlandırdı. İkili daha sonra çıkmaya başladı ve hayranları onları ‘Monaya’ olarak adlandırdı.

Barun Sobti ve Sanaya Irani’nin Bilinmeyen Sırları !

Hemen Tıkla

Gösteri bittiğinde ikili ilişkilerini resmileştirdi. İkisi neredeyse 7 yıllık bir ilişkileri vardı ve sonunda evlenmeye karar verdi. 

Aralık 2015’te Sanaya ve Mohit, Mohit’in memleketi Delhi’de samimi bir nişan töreni yaptı.

25 Ocak 2016’da ikisi Goa’da evlendi ve düğünlerine Roshni Chopra, Drashti Dhami, Arjun Bijlani, Akshay Dogra ve Raqesh Vashisth gibi yakın endüstri arkadaşları katıldı. 

İş cephesinde, Sanaya ilk çıkışını Sol Sağ Sol Sezon 2 ile TV’de yaparken Mohit, Miley Jab Hum Tum ile ilk çıkışını yaptı. Sanaya, Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon, ‘Chhanchhan ve Rangrasiya gibi birçok televizyon programında yer aldı. Mohit, Qubool Hai ve Sarojini’de görüldü.

İkili, dans realite şovu Nach Baliye’nin 8. sezonuna katılmış ve dans gösterileriyle kalpleri kazanmıştı. 

Bir Garip Aşk 47.Bölüm Özeti-16 Aralık Çarşamba

Hemen Tıkla

Bir yanıt yazın