Masum 465.Bölüm Özeti- 30 Haziran Çarşamba

Kokila Modi ÖLÜYOR MU?

Masum dizisi 465.bölüm özetinde Kokila gerçekleri Vidya’ya anlatmıştı. Ancak Vidya bir şey yapamadan Gaura durumu anlamış ve Modi konağındaki bombalardan birini patlatmıştı! Masum dizisi 465.bölüm özeti devam ediyor.

Suçlu kim? Modi konağında yaşanan patlamalardan dolayı büyük bir karmaşa vardır. Akıllara gelen ilk isim ise Bhavani olur. Kimse Gaura’nın yaptığı pislikleri bilmiyordur. Jaggi hemen adamları toplayarak Bhavani’ye hadlerini bildirmek ister. Ancak Gopi her şeyin kanunlar çerçevesinde olacağını söyler.

Bu arada Urmi ise patlama alnında küpe bulur. Bulduğu küpeyi Gopi’ye verir. Gaura’ya ait olan bu küpe Gopi’yi düşündürse de gerçekleri görmesi için yeterli olmaz. Modilerin isteği doğrultusunda Bhavani’yi soruşturan polisler ise hiçbir delil elde edemezler.

Koki’ye işkence edildi! Modiler Bhavani’ye yönelirken fırsattan istediği gibi at koşturan Gaura ise durmak bilmez. Modilerden intikam alırken sıra Kokila’dadır. Bu amaçla Gaura kodesteki gardiyanlardan birini arayarak ondan bazı şeyler ister. Paragöz gardiyan Gaura’nın her istediğini yerine getireceğini söyler.

Çok geçmeden gardiyan Kokila’nın bulunduğu kodese eli sopalı bir suçlu getirir. Bu suçlu Kokila’ya tehditler savurarak onu dövmeye başlar. Koki direnmeye çalışsa da çok fazla gücü kalmadığı için fena dayak yer.

Kokila sustuğu için pişman! Bu dayaktan kısa süre sonra Kokila’nın yanına Vidya gelir. Büyükannesini bu halde gören Vidya şoke olur. Gardiyana neler olduğunu soran Vidya bir sonuca ulaşamaz. Ancak Kokila’ya gizlice de olsa bir not bırakmayı başarır. Bu notta tüm Modilerin iyi olduğu yazılıdır. Kokila bunu öğrenince rahatlar.

Bu not Koki’nin acılarını elbette tam anlamıyla dindirmez. Her tarafı yediği sopalardan dolayı yara bere içindedir. Koki’nin zihninde ise büyük bir pişmanlık vardır. Jaggi ve Gopi her şeyden habersiz ve tehlikededirler. Koki bir şekilde onlara gerçeği anlatması gerektiğini düşünür.

Kokila için ölüm emri! Koki her ne kadar bu düşünceye sahip olsa da bunu yapması oldukça zordur. Başında bulunan gardiyan ona göz açtırmaz. Kapısında nöbet dahi tutar. Ancak gardiyanın uyuya kalması Koki için adeta bir şans olur.

Gizlice gardiyanın anahtarını alan Koki kodesten çıkar. Tek bir amacı vardır. O da bir şekilde Gopi’ye haber vermek. Bu amaçla hemen karakolun içindeki telefonların olduğu alana gider. Ardından Gopi’yi arar.

Gopi şüpheleniyor! Kokila’nın ilk araması Gopi’nin az olan şarjı yüzünden başarısız olur. Koki hemen Modi konağının telefonunu arar. Gopi ev telefonunu duyup açmak isterken Kokila için işler kötü gider. Gardiyan uyanmış ve telefon görüşmesi yapan Kokila’yı fark etmişti. Hemen olaya müdahale ederek onu engeller.

Gopi bu aramaların kaynağını hemen inceler. Arayanın Kokila’nın kaldığı karakol olduğunu anlayınca şüphelenmeye başlar. Kokila’dan sorumlu gardiyan ise hemen durumu Gaura’ya haber verir. Gaura olanları dinledikten sonra Kokila için ölüm emrini verir.

Kokila kaçmayı başarır! Gardiyan hemen harekete geçerek azılı suçlulardan birini Kokila’nın yanına sokar. Ancak Kokila bu sefer gafil düşmez. Hem katili hem de gardiyanı alt ederek kodesten kaçmayı başarır. Kokila’nın tek bir amacı vardır. O da Gopi’ye ulaşmak.

Koki kaçarken bayılan gardiyan ise kendine gelir. Tüm karakola haber veren gardiyan polislerle beraber Kokila’nın peşine düşer. Kokila türlü saklanma teknikleriyle polisleri atlatmaya çalışır. Bazen yüzüne boya sürer, bazen bir motor çalarak yoluna devam eder.

Gopi ve Kokila karşılaşacak mı? Bu zorlu yolculuk Kokila’yı tapınağa kadar getirir. Şans eseri tapınakta Gop ve Modilerde vardır. Kokila, Modiler ve polis tapınakta adeta köşe kapmaca oynarlar. Hepsi birbirini bulmaya çalışırken hiçbiri birbirlerine denk gelmezler.

Bu arada gardiyan Gaura’yı arar. Gaura adamlarını hemen yollayarak bu karmaşaya dahil olur. Bu esnada Gopi ve Jaggi Urmila’nın haber vermesiyle Kokila’nın kayıp olduğunu öğrenir. Kokila ise mabetten para çalarken Seta ile yüz yüze gelir. Koki peşindekilerden kurtulabilecek mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir