Masum 362.Bölüm Özeti- 19 Mart Cuma

Gopi’nin Ailesi BELA SAÇIYOR!

Masum dizisi 362.bölüm özetinde Gopi zorda olsa Koki’yi ikna ederek annesi Madhu’nun Modi konağında kalmasını sağlamıştı. Ancak Madhu daha ilk dakikalardan Koki’nin koluna girerek kendini merdivenlerden atar. Sona Koki’ye kızsa da Madhu kızını durdurarak Koki’den özür diler. Masum dizisi 362.bölüm özeti devam ediyor.

Diğer tarafta Gaura, Mera’ya eski bir gelenek olarak bilinen bir görevi verir. Tapınaktaki mumun sönmemesi geleneği. Geçmişten hatırlayacak olursanız Rashi ve Gopi’de bu görevi Koki’den almış Rashi’nin dikkatsizliğini de Gopi engellemişti. Aynı durum Vidya ve Mera içinde yaşanır. Görevi Mera almasına rağmen uykusu gelince mumu unutur. Vidya kardeşinin açığını kapatırken Gaura bu planında da başarısız olur. Tabi Gaura yine de Mera’nın yanına giderek onun aklını karıştırır. Vidya’nın ona üstünlük kurmaya çalıştığını söyleyerek iki kardeşin arasını açmak ister. Kısaca Gaura’nın amacı iki kız kardeşi birbirine düşman edip birbirlerini zarar vermelerini sağlamaktır. Böylece Modiler’den intikamını alacaktır.

Masum 362.Bölüm Özeti – Madhu Modiler’i Kıskaca Aldı!

Modi konağında ise Madhu rahat durmaz. Gopi’ye kızlarını sorar. Gopi, Kokila ve Gaura arasındaki gerçekleri saklar. Annesine kızlarının bir arada olmasını istediği için aynı aileye gelin verdiğini söyler. Madhu gittikten sonra Koki, Gopi’nin bu konuda neden yalan söylediğini sorgular. Gopi henüz gerçekleri annesine anlatmak için hazır olmadığını söyler.

Ancak Madhu Gopi ve Koki’yi takipten ayrılmaz. İkili Vidya ile telefonda konuşurken onları gizlice dinler. Gopi kızına sakin olmasını ve kötü günlerin geride kalacağını söyler. Madhu bir şeylerin saklandığını hemen anlar ve neler olduğunu peşine düşmeye karar verir.

Vidya ise telefonu kapattıktan sonra Gaura ile karşılaşır. Gaura yine iki kız kardeşi birbirine düşürmek için Mera’nın yanında Vidya’yı över.  Yaptıklarının da işe yaradığını düşünerek oynar.

Bu arada Modiler hep birlikte yemeğe otururlar. Sona hiçbir görgü kuralı ve yeme adabını bilmiyordur. Hatta bunları bırakın sandalyede oturmayı dahi bilmeyip masaya çıkar. Tolu ise dünyada hiçbir kadın yokmuş gibi Sona’ya aşık olur. Elbette Madhu bunun farkındadır ve kendi çıkarı için ilerde acımadan kullanacaktır.

Masum 362.Bölüm – Vidya Gaura’ya Karşı Geliyor!

Diğer tarafta Mera ise Vidya’yı zor duruma düşürecek bir oyun yapar.  Evdeki minik keçiyi alıp Gaura’nın çiçeklerine götürür. Gaura bitkilerinin keçi tarafından yendiğini görünce delirir. Eline sopayı aldığı gibi keçiye girişmek ister. Ancak tam bu anda Vidya gelerek bunu engeller. Keçiyi kucağına alır.

Masum Dizisine Nasıl VEDA EDİYORLAR!

Masum Dizisi Final Bölümü – Hemen Tıkla

Gaura ise Vidya’dan keçiyi yere bırakmasını söyler. Vidya bunu reddedince Gaura Vidya’ya sopayla vurmaya başlar. Vidya gözyaşları içinde Mera’dan yardım ister ama Mera ona yardım etmez. Mera yerine Durga engel olmaya çalışır ancak Gaura Durga’yı iterek uzaklaştırır. Vidya bunun üzerine arkasını dönüp sopayı sert bir şekilde kavrar.

Gaura Vidya’nın kendisine karşı koymasına şaşırır. Vidya Gaura’yı Koki ile korkutmak ister. Ancak Gaura kısa bir korkunun ardından Vidya’ya tekrar vurmak için niyetlenir. Neyse ki Shravan araya girerek bunu engeller.

Masum 362. Bölüm – Gopi’den Mera’ya TOKAT!

Tabi ikilinin oyunları bitmek bilmez. Bu seferde Mera yeni bir oyun için Modileri eve davet eder. Gopi, Mera’nın onu davet ettiğini duyunca çok mutlu olur. Gümüş bir halhal ile Gaura’nın evine gitmeye karar verirler. Bu arada Madhu ve Sona ikilinin gidişini hırsızlık için iyi bir fırsat olduğunu düşünür.

Masum Dizisinde Ahem’e VEDA!

Hemen Tıkl

Bu arada Modiler Gaura’nın evine varırlar. Tabi Modiler gelir gelmez Dharam ve Gaura onlara üstünlük sağlanmaya ezmeye başlar. Tüm bunların üstüne Gopi kızının artık değiştiğini düşünürken Mera annesini aşağılamak için halhalı ayağına taktırtmak ister.

Gopi bundan gocunmasa da Mera laflarıyla annesine saygısızlık yapmaya devam edince Gopi Mera’ya tokatı geçirir. Tabi Gopi’yi üzen şey uğradığı saygısızlıktan ziyade kızının hala değişmemiş olmasıdır. Bu arada Modi konağında ise Sona ve Madhu değerli eşyaları bir bir toplayarak paketlerler. İkili bu hırsızlıkla büyük bir vurgun yapacaklarını düşünür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir