Masum 290.Bölüm Özeti- 6 Ocak Çarşamba

Gopi’den Pari’ye SERT TOKAT! Pari DELİRDİ!

Masum dizisi 290.bölüm özetinde minikler Pari’den internet alışverişinin nasıl yapıldığını öğrenmişlerdir. Tolu ve Molu hemen internetten en sevdikleri şeyleri sipariş etmeye başlarlar. Tolu hep hayalini kurduğu akülü arabayı seçer. Tabi internet alışverişi yapılınca Jigar’ın telefonuna bilgi mesajı gider. Jigar mesajı görünce neler olduğunu anlayamaz. Miniklerin odasına gider ve onları internetten alışveriş yaparken görünce şoke olur. Jigar bu duruma oldukça öfkelenmiştir. Jigar bunu nasıl öğrendiklerini sorunca çocuklar Pari’den öğrendiklerini anlar. Masum 290.bölüm özeti devam ediyor.

Bu arada Pari ise Jigar’ı etkilemek için Rashi gibi giyinmiştir. Gopi, Pari’yi görünce Rashi’ye benzemeye çalıştığı için kızar. Jigar ise öfkeyle minikleri peşine takıp gelir. Pari’ye miniklere ne öğrettiğinin hesabını sorar. Pari ise internetten alışveriş yapmayı öğrettiğini ama gizlice Jigar’ın kartını çalıp bir şeyler almayı öğretmediğini söyler. Ancak tüm bunlara rağmen başta Kokila olmak üzere herkes Pari’ye kızar. Koki Pari’ye miniklerden uzak durmasını söyler.

Her şeye rağmen Pari sarisiyle Rashi’ye benzediği için Jigar’ın ilgisini çekmeye çalışır. Ancak Jigar Pari’nin suratına dahi bakmaz. Tabi Pari kolay vazgeçmez. Jigar’a Rashi’ye benzeyip benzemediğini sorar. Jigar ise Pari’ye ne yaparsa yapsın Rashi’ye benzeyemeyeceğini, onun kalbindeki yeri dolduramayacağını söyler. Pari‘nin Rashi’ye benzeyerek Jigar’ı etkileme planı suya düşmüştür. Jigar konaktan ayrılırken Pari dengesini kaybeder neyse ki Gopi Pari’yi tutarak düşmesini engeller. Gopi ardından Jigar’ın peşinden gider. Jigar’ı gözyaşları içinde görünce onu sakinleştirir. Pari uzaktan Jigar’ın gözyaşlarını görünce üzülür. Rashi’ye benzemek için üzerine taktığı her şeyi çıkarıp atar.

Masum’un Şam Şeytanı Radha Aslında Kim?

Hemen Tıkla

Bu arada konağa Savita gelir. Navrati şenliklerinde düzenlenecek dandiya yarışmasına Modiler’i davet eder. Pari dandiya da Jigar ile dans ederek onu etkilemeyi düşünür. Yarışmada birinci olmanın hayallerini kurar. Koki dansa katılmayacaklarını söylese de Pari, Gopi’nin yanına giderek onu ikna etmeyi başarır. Dandiya dansında Rashi’nin hep birinci olduğunu bilen Pari yarışmada birinci olursa onun yerini doldurabileceğini düşünüyordur. Bu amaçla Pari Urmila’yı arayıp ondan taktik ister. Urmi ona yardım edeceğini söyler.

Urmi telefonu kapattıktan sonra Jitu ile beraber Rashi’nin fotoğrafına bakar. İkili Rashi’yi çok özlemiştir. Rashi’nin fotoğrafı karşısında göz yaşlarını tutamazlar. Tam bu esnada dışarıdan gelen müzik sesleri Urmila’yı öfkelendirir. Urmi koşarak çıktığında dışarıda dandiya oynayan insanları görünce delirir. Kızının ölümünün üstünden çok bir zaman geçmeden insanların böyle dans etmeleri onu kızdırmıştır. Kinjal’de Urmila’ya bu konuda destek çıkar. Kinjal’in konuşmasıyla insanlar dağılır. Urmi Kinjal’in yanında yer almasından mutlu olur ve onun eve geri dönmesini ister.

Modi konağında ise Pari dandiya dansı için hazırlanıyordur. Pari, Rashi’nin eski dans videolarını izleyerek çalışır. Ancak minikler onu sabote ettikleri için bir türlü çalışamaz. Kafasına koyduğu kavanozu minikler yüzünden düşürür. Ayrıca Pari, Jigar ve Rashi’nin aile resmini de çatlatır. Gopi bu durumu fark eder. Pari’nin bu işin altında olduğunu düşünür.

Pari ise dandiya dansını çalışmak için miniklerden kurtulmaya düşünür. Bu amaçla meyve suyu hazırlar ve içine uyku ilacı katar. Miniklere içirmek için onlara götürür. Ancak meyve suyunu sadece Molu içer. Pari diğerlerine zorla içirmeye çalışınca Gopi ve Koki müdahale edip çocukları zorlamamasını söyler. Koki’nin klasik tavrını burada da gerçekleştirir. Pari’ye zorla meyve suyunu içirir. Pari ilaçlı meyve suyunu içince çok geçmeden Molu ile beraber uyuya kalır.

Urmila Pari’yi uyurken görünce uyandırmaya çalışır. Pari yaptıklarını Urmi’ye anlatınca Urmi Pari’ye kızar ve tokat atarak onu uyandırmaya çalışır. Pari ise tokat yediği için ketçapı alıp Urmi’nin suratına döker. Bu arada odaya gelen Gopi, Pari’nin Urmi’ye saygısızlık yaptığını görüp o da Pari’ye tokat atar. Pari, Gopi’ye aşırı öfkelenir. Bunun hesabını Gopi’ye soracağını söyler. Gopi Pari’nin kolundan tutup rezilliği konaktakilere göstermek ister. Ancak Urmi Gopi’yi engeller.

Gopi resmen Pari’ye takmıştır. Odasına gidip Pari’nin gerçek yüzünün ortaya çıkması için dua eder. Bu esnada Urmila gelip bu konuda ona yardım edeceğini söyler.

Pari ise planlarına devam eder. Dandiya dansı için Jigar’ı traş olmaya ikna etmek ister ancak başaramaz. Jigar’ın saçına ve sakalına sakız sürerek onu zorla da olsa tıraş ettirir. Ardından minikleri kullanan Pari, Molu’ya kahkaha gazı verir ve konağa sıktırır. Kokila, Hetal herkes gülme krizine girer. Çok geçmeden Hetal gazdan rahatsızlanır.

Herkes gülme krizinde olduğu için Hetal’i hastaneye Pari götürür ve kahraman olur. Bu arada minikler dandiya dansı için Jigar’a tekrar teklif yapar. Bu olumlu havada Jigar dansa katılmayı kabul eder. Gopi tüm bu olanların altında Pari’nin olduğunu düşünür. Gopi, Pari’ye tekrar tokat atmaya kalkar ancak Pari Gopi’nin kolundan tutarak bunu engeller. Pari ise Gopi’ye dandiya dansında kozlarını paylaşmak için meydan okur.

Bir yanıt yazın