Masum 289.Bölüm Özeti- 5 Ocak Salı

Pari, Gopi’yi TEHDİT ETTİ!

Masum dizisi 289.bölüm özetinde Pari, Savita’nın kedisini çalmış, minikler ve Kokila’yı zor duruma düşürmüştü. Koki ve Gopi kediyi her yerde aramaya başlar. Kediyi bulamazlarsa Savita’nın inatçılığıyla polise haber vereceklerini düşünürler. Bu arada Pari’de çaldığı kediyi kaybetmiştir. Urmila’yı arayan Pari ona Savita’nın kedisini tarif eder ve aynısından aldırır. Pari Urmila’nın kedi ile beraber geldiğini görünce çok mutlu olur. Bu arada Gopi, Pari’yi kapıda kediyle görür. Ancak Urmila çoktan tüydüğü için ikiliyi yakalayamaz. Masum 289.bölüm özeti devam ediyor.

Pari kediyi bulduğu için Koki’nin gözüne girer. Kokila kediyi hemen Savita’ya götürüp teslim ederek onu sakinleştirir. Ayrıca miniklere de Savita’dan özür dilemelerini söyler. Her şey düzelmiş gibi görünse de çok geçmeden Savita Modi konağına geri döner. Savita kedinin kendisini dinlemediğini öne sürerek bu kedi benim kedim değil diyerek Kokila’dan kendi kedisini vermesini ister. Pari, Savita’nın durumu anladığını düşünerek endişelenir. Tabi Pari’nin bu endişeli hali Gopi’nin gözünden kaçmaz. Savita ayrıca kediyi satın aldığı satıcıyı arayarak kedinin kendisine ait olmadığını kanıtlayacağını söyler.

Pari dışarıda gerçek kediyi aramaya çıkarken Gopi’de onu takip eder. Pari’ye ne aradığını sorar. Pari kediye ait süs aradığını söyleyerek Gopi’yi kandırmak ister. Ancak Gopi, Pari’ye inanıyor gibi yapsa da kolundaki kedi tırmalamalarını görür ve ondan şüphelenir. Ayrıca Pari’nin arabasında da kediye ait tüyler görür. Nitekim çok geçmeden Pari’yi Urmila ile konuşurken yakalar. Köşeye sıkışan Pari Gopi’ye gerçeği itiraf eder. Gopi hemen Kokila’nın yanına giderek gerçeği ona söyler. Kokila bu duruma çok öfkelenir.

Bu arada Pari ise kayıp kediyi sonunda bulup yakalar. Hemen sahte kedi ile gerçeğini değiştirir. Bu arada Kokila, Pari’yi çağırıp Gopi’nin ona söylediklerinin hesabını sorar. Pari elbette tüm söylenenleri inkar eder. Gopi’nin kendisini kıskandığını, özellikle Kokila’nın ona olan sevgisini gördüğü için böyle yaptığını söyler. Tam o esnada Savita’nın kediyi satın aldığı satıcı konağa gelir. Satıcı kediyi kontrol edip bu kedinin gerçek kedi olduğunu söyler. Satıcının sözleriyle birlikte Gopi bir anda yalancı konumuna düşer. Kokila Gopi’ye iftira attığı için kızarken Pari oyunlarıyla haklı duruma düştüğü ve Gopi’yi de zora soktuğu için mutludur.

Kedi mevzusu böyle kapanırken Navrati şenlikleri ise gelip çatmıştır. Navrati şenlikleri Raşi ile özdeşleştiği için Urmila ve Koki kutlanmamasından yana tavır alır. Urmila tüm mahallelinin isteğine rağmen kutlanmayacağını söyler. Pari ise Navrati’nin kutlanmasından yanadır. Rashi’nin yaptıklarını ondan daha iyi yaparsa kendini Modiler’e ispatlayacağını düşünür.

Bu arada Navrati şenliği için özel tepsilerden satan satıcı Modi konağını ziyarete gelir. Satıcı kadın Rashi’yi sorunca epey duygusal bir ortama sebep olur. Gopi Rashi’nin öldüğünü satıcıya söyler ve bu sene kutlamayacaklarını iletir. Minikler annelerinin ölümünü hatırlayınca gözyaşlarına boğulur. Urmila’da torunları gibi odasında Rashi’yi hatırlayıp gözyaşlarına boğulur.

Pari ise Jigar’ın yanına giderek şenliklerde dans etmek istediğini söyler. Jigar eski Navrati eğlencelerini videolarını izlerken Rashi’yi görür ve hüzünlenir. Jigar’da Navrati’nin kutlanmamasından yanadır. Ancak tüm bu itirazlara rağmen Urmila’nın mahallesinde halk navrati için hazırlıklar yapar. Urmi karşı çıksa da Kinjal, Rashi’nin hatırası için şenlikleri yapacaklarını söyleyerek Urmi’yi ikna eder. Diğer tarafta Gopi’de Navrati için heykel alır. O da Rashi olsaydı eğer kutlamamızı isterdi diyerek Modiler’i ikna etmeyi başarır.

Rashi’nin fotoğrafı sunağa konur. Sunakta navrati duası edilirken Jigar ölen karısını görünce çok etkilenir. Urmila’da göz yaşları içinde duaya katılır. Dua bittikten sonra Gopi Pari’nin gerçek yüzünü göstermek için tanrıya dua eder. Tam o anda elektrikler kesilir. Gopi mum almak için yukarı gittiğinde Urmila ve Pari’nin gizlice konuşmalarını duyar. Urmila Jigar’ı kandırmak için Pari’ye taktikler vereceğini ve çocukları onlardan alacağını söylüyordur. İkili Gopi’ye yakalanınca epey panikler. Gopi yine nefes bile almadan Koki’nin yanına gidip duyduklarını yetiştirir.

Aamir Khan, Yeni Filmi “Laal Singh Chaddha”

Hemen Tıkla Aamir Khan, yeni filminin çekimlerini Niğde’de tamamladı

Ancak Pari yine ağzı iyi laf yaptığı için Kokila’yı etkiler. Urmila’dan daha iyi bir gelin olmak için yardım aldığını, çocuklara daha iyi anne olabilmek için uğraştığını söyler. Elbette Rashi’nin yerini dolduramayacağını da sözlerine ekler. Koki Gopi’nin daha önceki iftirasından dolayı Pari’yi hoş görür ve ona şans verdiğini söyler. Gopi yine zor duruma düşer.

Pari daha sonrasında Gopi ile baş başa kaldığında onu açıkça tehdit eder. Kokila’yı etkilediğini ve kendisini sevdirdiğini, çok yakında da konağın tek hakiminin kendisinin olacağını söyler.  Gopi ise tam tersi gerçekler ortaya çıktığında yüzünü göreceğim diyerek Pari’ye karşı o da meydan okur. Pari ve Gopi’nin çekişmesinde kim galip gelecek?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir