Masum 265.Bölüm Özeti- 12 Aralık Cumartesi

Ahem ve Gopi Sonunda Kızlarına KAVUŞTU!

Masum dizisi 265.bölümde yaşanan olaylar herkesi çok derinden etkiler. Minikler aileleriyle beraber mabede gidip Mira için dua eder. Bu arada hastane odasına gizlice giren Radha ve Tripti ise Mira’yı boğacakları esnada kapıyı birinin açtığını duyup panikle saklanırlar. Bir nevi miniklerin duası Mira’yı kurtarmış olur. Masum 265.bölüm özeti devam ediyor.

Kapıyı açan kişi Kokila’dır. Koki Mira’yı çırpınırken görünce şaşırır. Endişe içinde hemen doktora haber verir. Doktor hemen Mira’ya iğne yapar ve Mira’nın durumu normale döner. Koki, Mira’nın neden böyle olduğunu doktora sorunca doktor nefessiz kaldığı için olduğunu söyler. Bu durum Modiler’i şaşırtır. Kapının arkasına saklanana Tirpti ve Radha ise konuşulanları duyunca endişelenirler. Mira’yı ne kadar öldürmeye çalışsalar da her seferinde başarısız olmuşlardır.

Tabi ki bu başarısızlık ikiliyi gerer. Birbirlerini suçlamaya başlayan ikili başarısızlık yüzünden kavgaya tutuşur. Tripti durumu sakinleştirir ve Umang’ın ölümü üzerinden Radha’nın duygularıyla yine oynar. Asıl hedeflerinin Mira olduğunu birbirleriyle kavga ederek zaman kaybetmemelerini söyler.

Bu arada Mira gerçeği konusunda büyük bir ipucu ortaya çıkar. Doktor çok kan kaybetmiş Mira için Modiler’den kan alırken Ahem ile Mira’nın kanlarındaki büyük benzerlikten söz eder. Sadece kalıtsal olarak oluşabilen bu durum Ahem’i şaşırtır. Bu konuşmayı uzaktan Gopi’de dinlemiştir. Gauri’nin ayağındaki yara izinden sonra bu olay Gopi’nin kafasını bir hayli karıştırır.

Meera’ya Dna Testi Yapılacak!

Gopi’yi dalgın gören Rashi ona neler olduğunu sorar. Gopi hem Ahem’in kan benzerliğini hem de Mira’nın küçükken ayağında oluşan yara izinin Gauri’de olmasını Rashi’ye anlatır. Bu gerçekler elbette Rashi’nin de dikkatini çeker.  Bu arada şeytan Radha ise uzaktan ikilinin konuşmalarını dinler. Foyalarının ortaya çıkacağından çok korkar. Üstelik Rashi’nin fikriyle Gauri için DNA testi de yapılacaktır. Radha hemen durumu Tripti’ye anlatır. Tirpti duydukları karşısında çok sinirlenir. Radha’dan bu olayı engellemesini ister.

Aşk Bir Rüya Oyuncuları Şimdi Neler Yapıyor? Hemen Tıkla

Diğer yandan Rashi ve Gopi durumu doktora anlatırlar. Doktor Gopi’den kan örnekleri alarak testi başlatır. Radha ise olayları uzaktan gözlemlemeye devam eder. Gopi endişeliyken Rashi çok yakında gerçeğin ortaya çıkacağını söyler. Gopi bunun üzerine sunağa gidip dua ederken Ahem’de oradadır. İkili birlikte dua ederlerken Ahem Gopi’ye karşı epey yumuşamıştır. Bu arada Rashi ise test sonuçlarını bekler. Radha sonuçları değiştirmek için fırsat kollarken Rashi’nin orada olması onu engellemektedir.

Radha Sonuçları Değiştiremedi!

Radha Rashi’yi oradan uzaklaştırmak için hemen Urmila’nın yanına gider. Kızının ayağı burkuk halde hastane köşelerinde süründüğünü söyleyerek Urmi’yi kışkırtır. Urmi hemen Rashi’nin yanına gidip onu götürmek ister. Ancak Rashi bu sefer bu oyunu yutmaz. Radha’nın Urmila’yı bu şekilde yönlendirdiğini de öğrenen Rashi bir yere gitmeyeceklerini söyler. Radha çaresizce olanları izler. Çok geçmeden doktor gelip sonuçları Rashi’ye iletir. Rashi zarfı açıp sonuçları görünce şok olur. Gauri’nin aslında Mira olduğu yazıyordur.

Rashi hiç zaman kaybetmeden hemen Gopi’nin yanına gider. Rashi bu güzel haberi Gopi’ye verir ve Mira’yı bulduklarını söyler. Gopi mutluluk gözyaşları döker. Yıllardır kayıp olan kızı yanı başındadır. Tüm acılardan sonra bu gerçek onu çok mutlu etmiştir. Gopi Rashi’ye sarılırken o da vakit kaybetmeden gerçeği Ahem’e söylemeye gider.

Gopi o kadar heyecanlıdır ki hiçbir şey söyleyemeden Ahem’e sarılır ve ağlar. Ahem ne olduğunu anlayamamışken Gopi Gauri’nin Mira olduğunu söyler. Ahem hala olayları anlayamamaktadır. Gopi test sonuçlarını Ahem’e gösterince Ahem’de gerçeği sonunda öğrenir. Ahem şaşkınlık, gözyaşı, mutluluk bir çok duyguyu içinde hisseder. O da yıllar sonra omzundaki yükün kalktığını hisseder. Gopi’ye sarılır. Rashi uzaktan ikiliyi izlerken bu tablo karşısında onunda gözyaşları dökülür.

Gerçekler Açığa Çıktı!

Gerçek hızlı bir şekilde tüm Modiler tarafından öğrenilir. Herkes çok mutludur. Mira’nın odasına toplanırlar. Bu arada Jigar’la Rashi sarılıp mutlu olurken Koki gidik hafızayla yine Jigar’ı tokatlar. Elbette gerçek Mira’ya da anlatılır. Ahem bu mutlulukla annesine sarılırken Koki onu yabancı zannettiği için itekler. Ahem gerçeği Kokila’ya anlatırken Koki’nin kafa yine yanar. Mira diyerek baygınlık geçirir. Tripti olayları görünce sırra kadem basar.

Modiler hastaneden eve döndüklerinde Vidya ablasına sarılır. Ahem yıllar sonra kaybettiği iki kızıyla doya doya hasret giderirken Modi konağında uzun bir aradan sonra huzur tekrar gelmiş olur.

Radha Kokila’nın İlaçlarını Değiştirdi. Kokila Saldırganlaştı!

266.Bölüm Yayında. Hemen Tıkla!

One Comment on “Masum 265.Bölüm Özeti- 12 Aralık Cumartesi”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir