Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga Ayrıldı mı?

kısmetse olur aşkın gücü

Kısmetse Olur Sedat, Aybüke’ye Aşık mı?

Kısmetse olur Aşkın Gücü yayınlanan son bölümde adeta evde fırtınalar koptu, beklenen kaos eve girdi. Aybüke önce Cansel’e sataştı ardından Tolga’ya çok pişman olacağını söyleyip ağladı. Aybüke, Tolga’yı kıskandırmaya mı çalışıyor!

Kısmetse Olur’da Aybüke durmuyor. Freni patlamış kamyon gibi önce kızlar evinde daha sonrada erkek adaylarının evine dalıyor. Kırmızı Oda oyunuyla birlikte Aybüke’ye çıkan isim Sedat olmuştu. Aybüke ve Sedat’ın ilk karşılaşmaları malum. Olaylı ve dikkat çeken bir karşılaşmaydı. Aybüke oyunu açıklamayıp aramızdaki sorunları halletmek için çağırdım demesi Sedat’ta da özgüvn patlaması yarattı diyebiliriz. Kırmızı oda görüntülerinin erkekler evine verilmesi ise Tolga’nın canını sıktı.

kısmetse olur aşkın gücü

Oyundan haberi olmayan ve sonuçta vahiy inmeyecek Tolga ise Aybüke’nin sabahki konuşmasından etkilenip kısasa kısas yapmayı düşündü. Aybüke ise Sedat ile görüşmelerinin Tolga’ya gösterildiğinden emindi. Kıskanılmak için beklerken Tolga’nın ağzından başkasını kırmızı odaya çağıracağı ihtimalini öğrendi. Haklı çıkacağını bilen Aybüke hemen ağlamaya başladı. Ara gazını da veren Sedat ikilinin arasına kara kedi gibi girdi.

kısmetse olur aşkın gücü

Kısmetse Olur yeni bölümde Aybüke Tolga’ya ayrıldıklarını Sedat ile mutluluklar dilediği sözlerinden bahseder. Birçok kişi Sedat ve Aybüke’yi yakıştırmasının ardından Aybüke bu sözlerden etkileniyor mu? Tolga da bu sözleri çok tekrarladığı için Aybüke’ye bir kez daha kızdı. Sedat’ın adının anılmasından rahatsız olduğunu belli etti. Aybüke kırmızı odada Sedat’a kendisine aşık olup olmadığını sormuştu. Siz Aybüke’nin tavrını nasıl buluyorsunuz?

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Bir yanıt yazın