Kara Sevdam 85 Bölüm Özeti – 17 Nisan Pazartesi

kara-sevdam-85

Ranvir Özür Dilemek Zorunda Kaldı!

Kara Sevdam 85 Bölüm Full İzle! Kanal 7 Kara Sevdam son bölüm izle! Kara Sevdam yeni bölüm izle. Kara Sevdam adlı Hint dizisinin 85. bölümü Kanal 7 ekranlarında 17 Nisan Pazartesi yayınlandı. Kara Sevdam dizisinin 85. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Kara Sevdam 85 bölüm Full İzle.

Kara Sevdam 85. bölümde neler olacak? Kara Sevdam dizisi 17 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan 85. bölüm heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Ranvir, Shekar ve Ishani’nin arasına girmeey çalışırken Ritika onu dumura uğratacak… Kara Sevdam 85 bölüm özeti devam ediyor.

Kara Sevdam 85
Kara Sevdam hint

Hint Dizi Özetleri Kara Sevdam dizisinde Ranvir yine Ishani ve Shekar üzerindeki baskısına devam eder. Shekar’a yanlış yaptığı üzerinde durur. Zamanında şoförken yükselmeyi hiç düşünmediğini çünkü Ishani’den ayrılmak istemediğini anlatır. Ondan ayrıldıktan sonra ise hızlı bir şekilde yükselişe geçti. Shekar’a da Ishani’nin her şeyini elinden alacağını söyler. Shekar, Ishani’yi ondan daha iyi tanıdığını savunur.

Yanlarına aile avukatı gelir. Bay Dalmia, büyük babasının vasiyetine göre Shekhar’ın mal varlığının yarısının karısına gideceğini, şimdi oraya Ishaani’nin adını koymak zorunda olduğunu söyler. Ranvir bunun üzerine laf sokmaya kalkarken, Shekar Ishani’nin kendisi için oruç tuttuğunu artık ilk düğün ritüelini mahvetmemesi gerektiğini söyler. Shekar ayrıca Ishani’nin hapisten çıktıktan sonra neden kendisine uğramadığını sorar.

Ishani evde tek kalmıştır. Kapı çalar ve gelenin Shekar olduğunu düşünür. Ama gelen Ranvir’dir. Ranvir, Shekar’ın büyükbabasından kalan mirasa konmaya çalıştığını söyler. Yine aralarında hırslı bir kavga çıkar. İkili hararetli konuşurken aile eve gelir.

Kara Sevdam 85.Bölüm Özeti Devam Ediyor. Kara Sevdam 17 Nisan Pazartesi

Ranvir konuşmalarını duyduklarını gülerek Ishani’nin foyasını ortaya çıkardığını düşünür. Shekar’ın yanına giderek parası için birlikte olduğunu itiraf ettiğini söyler.

İçeri giren Ritika ise durumu aydınlatır. Ishani’nin kendisini aradığını ve konuşmaları duyduğunu söyler. Artık buna katlanamadığını kendi düğünleri yerine Ishani’yle ilgilendiğini ve artık Ritika’yı öldüreceğini söyler. Ranvir yine kendi ayağını sıkmış gibi görünüyordur.

Bu arada törenler başlar. Ranvir, Ritika’nın peşinden koşmaya devam eder. Ritika da gözyaşlarıyla Ranvir’i oynatmaya başlamıştır. Ona olan güvenini kaybetmiştir. Ishani ve ailesinden özür dilemediği sürece onu affetmeyeceğini söyler.

Ranvir eli kolu bağlı herkesten özür dilemeye gider. Mahcup olmuştur.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Bahar Yeli Kaç Bölüm Yayınlanacak? Bahar Yeli Hint Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?
    Merhaba Hint dizisi severler. Bana Sevmeyi Öğret Tayland dizisinin ardından ardından yeni bir Hint dizisinin gelişi heyecanı arttırdı. Orijinal adı  Punar Vivah olan yeni Hint dizisi ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor.
  • Bahar Yeli Oyuncuları Kim?
    Bahar Yeli Hint dizisi 6 Aralık Çarşamba gününden itibaren Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Kanal 7 son aylarda yayınlandığı Hint dizileriyle izleyicisini memnun edememişti. Gözler yeni başlayan Hint dizisine çevrildi. Bakalım Bahar Yeli Hint dizisi beklentiyi karşılayacak mı?
  • Bahar Yeli Yeni Hint Dizisi Kanal 7 Başlıyor!
    Merhaba Hint dizisi severler. Bahar Yeli dizisi ekranlardaki yerini alıyor. Orijinal adı ‘Punar Vivah’ olan yeni Hint dizisi Bana Sevmeyi Öğret dizisinin yerini almaya hazırlanıyor. Bahar Yeli dizisinin konusu ne? Bahar Yeli dizisi oyuncuları kimler? Bahar Yeli dizisi kaç bölüm? İşte Bahar Yeli dizisine dair tüm ayrıntılar…
  • Kızıl Goncalar Konusu Ne?
    Kızıl Goncalar yayınlanan fragmanla merak uyandırdı. Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaştığı dizi yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Konusu şimdiden merak uyandırdı. Kızıl Goncalar konusu ne? Kızıl Goncalar ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar hangi kanalda yayınlanacak? Kızıl Goncalar oyuncuları kim? İşte diziyle ilgili merak edilen ayrıntılar…
  • Korkma Ben Yanındayım Dizisi Heyecanla Bekleniyor! İşte Detaylar…
    Dizi severlerin büyük bir merakla beklediği “Korkma Ben Yanındayım,” FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, iddialı kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeye aday görünüyor. Korkma Ben Yanındayım konusu ne? Korkma Ben Yanındayım oyuncuları kim? İşte Korkma Ben Yanındayım dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir