Kara Sevdam 68 Bölüm Özeti – 31 Mart Cuma

kara-sevdam-68

Ishani, Ranvir ve Ritika’yı Yemekte Gördü!

Kara Sevdam 68 Bölüm Full İzle! Kanal 7 Kara Sevdam son bölüm izle! Kara Sevdam yeni bölüm izle. Kara Sevdam adlı Hint dizisinin 68. bölümü Kanal 7 ekranlarında 31 Mart Cuma yayınlandı. Kara Sevdam dizisinin 68. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Kara Sevdam 68 bölüm Full İzle.

Kara Sevdam 68. bölümde neler olacak? Kara Sevdam dizisi 31 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 68. bölüm heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Ishani, Ranvir ve Ritika’yı birlikte görüryor. Ritika’nın hamile olduğunu ve onların artık aile olduğunu düşünmeye başlar. Kara Sevdam 68 bölüm özeti devam ediyor.

Kara Sevdam 66
Kara Sevdam hint

Hint Dizi Özetleri Kara Sevdam dizisinde Ritika ve Ranvir gelecekleri hakkında konuşurlar. Ritika ondan bir eş gibi davranmasını istediği için özür diler. Ranvir ise Ishani’yi çok sediğini onunla gerçekten evlenmediği için haksızlık yaptığını açıklar. Ondan sadece biraz zaman ister. Ishani’nin öldüğünü kabullendiğinde gerçek bir aile olabileceklerini söyler. Ritika ise Ranvir’in dostluğunu kaybetmek istemediğini belirtir.

Shekar’ın annesi Ishani’ye bazı kutular gösterir. Stk bünyesinde hapisten çıkmış kadınların böyle kutular yaparak hayatlarını idame ettirdiklerini söyler. Ishani bu fikri çok sever. Ardından bir mektup gelir ve Stk’nın bulunduğu arazinin satışa çıktığını öğrenirler.

Manas çocuğunun ağladığını fark eder. Odaya gittiğinde Disha oje sürüyordur. Girdiği lohusalık depresyonundan böyle kurtulabileceğini düşünür. Disha çocuğu bir türlü susturamadığını Manas’tan ilgilenmesini ister. Manas bebeğin bezinin dolduğunu değişmesi gerektiğini belirtir. Disha bu ii sabah yaptığını yine yaparsa kucağını söyler.

Ishani arazi sahibine mail atar. Tabi ki mail attığı kişi Ranvir’dir. Ranvir’e bu e posta çok tanıdık gelir. Çünkü bu cümleleri çok yakından tanıyordur. Gözleri dalar ve cama gider. İshani’nin gittiğini ama neden hala onu her yerde hissettiğini düşünmeye başlar.

Mehra, Ishani ve Bay Thakur birlikte yemeğe çıkar. Amaç bu Stk bünyesine finansal kaynak sağlamaktır. Burada Ishani ve hapishanedeki kadınlar üzerindeki söylemler biraz can sıkar. Ishani masadan kalkıp gidecekken Ranvir’in geldiğini görür. Ardından Ritika gelir. Ritika, Ranvir’e sarılıp masaya oturur. Ishani ikisinin bebek bekleyen bir çift olarak görür ve ağlayarak tuvalete saklanır.

Shekar’ın annesi hemen Shekar’a telefon eder. Ishani hüngür hüngür ağlıyordur. Ranvir sahneye çıkıp Ritika için şarkı söyler. Ishani daha çok ağlamaya başlar. Mehra, Ranvir’den yardım ister.

Kara Sevdam 68.Bölüm Özeti Devam Ediyor. Kara Sevdam 31 Mart Pazartesi

Ranvir, kapıya gelip Ishani’den çıkmasını ister. Ona Nibura diye seslenir. Ranvir’in ağzından şu sözler dökülür.

“Birini özlediğini biliyorum ve aşkın yanında olmayınca, biri size bir ömür geçireceğinize söz verip hemen çekip gittiğinde, hayat amaçsız bir hal alıyor. Mutluluğu paylaşacak kimse olmayınca gülümsemek anlamsız gelir. Gözyaşlarını silecek kimse olmayınca insan daha çok ağlamak istiyor. Böyle bir insan olmadan insanın her an ölüyormuş gibi hissettiğini ama sonra yaşamak zorunda olduğunu çünkü hiçbir ilişkinin hayattan daha büyük olmadığını söylüyor. Bunun hayatın kuralı. Giden tekrar geri gelir. Kaybettiğin aşkına yeniden kavuşuyorsun, aşkın adı aynı kalıyor, duygu aynı kalıyor, sadece kişi değişiyor. O da aşkına kavuşacaktır. “

Shekar gelir ve neden hala çıkaramadıklarını sorar. Ishani kapıyı açmak zorunda kalır. Kapıyı açtığı an Ranvir arkasını dönüp gider. O kadar laf etmişsin iki dakika insan durur ve kim olduğunu merak eder. Ranvir’in birden dönüp gitmesi aşırı saçma…

Ishnani başını Shekar’ın annesine gömerek oradan ayrılır. Ranvir’in kıskacına girmiş bulunurlar ve onu görmek için ayağa kalkar.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • test
    12
  • asdasdas
    asdsadasd
  • Blood Flowers (Vandetta) Kan Çiçekleri Episode 149 Watch Trailer – Friday, September 22 Trailer
    Blood Flowers (Vandetta) Kan Çiçekleri Episode 149 Watch Trailer – Friday, September 22 Trailer Dilan is helpless! Will he be able to tell Baran the truth?Blood Flowers (Vandetta) Kan Çiçekleri episode 149th trailer has arrived. Blood Flowers (Vandetta) Kan Çiçekleri will continue to be broadcast on Channel 7 screens with its new episode on Friday, September 22th. In the last episode of Blood Flowers (Vandetta) Kan Çiçekleri, we emphasized that Baran’s feelings towards Dilan have changed. Step by step, Baran and Dilan get closer. What will happen in the 149th episode of Blood Flowers? The Blood Flowers series continues with its new episodes. Blood Flowers (Vandetta) Kan Çiçekleri episode 149h trailer has arrived! What happened in the last episode of Blood Flowers, what will happen in the new episode? The details in the summary of the 148th episode of Blood Flowers are in our news…
  • Kan Çiçekleri 149. Bölüm Fragmanı İzle – (22 Eylül Cuma)
    Kan Çiçekleri 149. Bölüm Fragmanı İzle – (22 Eylül Cuma) Dilan Çaresiz! Baran’a Gerçekleri Anlatabilecek Mi? Kan Çiçekleri’nde heyecan serüveni devam ediyor. Dilan iki arada bir derede kalıyor. Gerçekleri Baran’a anlatmalı mı anlatmamalı mı? Gerçekleri anlatınca Sabiha’nın Baran’a zarar vereceği düşüncesi daha ağır basıyor. Koskoca Karabeyler’in evi basılmış, 3 ay zincire bağlanmış bir hayat geçiren Dilan için Sabiha’nın dediğini yapması an meselesi.
  • Yalnız Beni Sev 12.Bölüm Özeti – 26 Eylül Salı
    Yalnız Beni Sev 12.Bölüm Özeti – 26 Eylül Salı Şamşir Mirastan Men Edildi! Annesi Öldü… Yalnız Beni Sev 12.bölümde neler olacak? Yalnız Beni Sev 12. bölüm özetinde Şamşir ve Mehek Dilaver hakkında şikayette bulunur. Bu duruma sinirlenen Dilaver ise gazetelere ilan vererek oğlunu mirasından men ettiğini duyurur. Yalnız Beni Sev 12. bölüm özeti devam ediyor.

Bir cevap yazın