Kan Çiçekleri 108. Bölüm Fragmanı İzle – (25 Mayıs Perşembe)

Dilan Kendini Geri Çekecek!

Merhaba Kan Çiçekleri severler. İşin içine kalp girince tüm mantık allak bulak oluyor. Dilan da aşk triplerine girdi ve duygularını kontrol etmeye çalışıyor. Kan Çiçekleri 108.bölümde neler olacak? Sizlerde yorumlarınızla fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Kan Çiçekleri 108. bölüm fragmanı geldi. Kan Çiçekleri 25 Mayıs Perşembe günü yeni bölümüyle Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Kan Çiçekleri son bölümde Baran’ın Dilan’a karşı hislerinin değiştiğini vurgulamıştık. Adım adım Baran ve Dilan yakınlaşması yaşanıyor. Kan Çiçekleri 108. bölümde neler olacak? Kan Çiçekleri dizisi yeni bölümleriyle devam ediyor. Kan Çiçekleri 108. bölüm fragmanı geldi! Kan Çiçekleri son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler olacak? Kan Çiçekleri 108 bölüm özetindeki detaylar haberimizde…

Kanal 7 ekranlarının en sevilen ve en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Kan Çiçekleri 108. bölüm izleme detayları sizlerle.

kan çiçekleri 107
kan çiçekleri

Kan Çiçekleri 108 Bölüm Fragmanından Detaylar!

Dizi Haberleri Kan Çiçekleri’nde Baran ve Dilan arasında aşk kıvılcımları başlamıştı. Şimdi de Dilan, Baran’ın her hareketinden nem kapma aşamasına geçti. Duygularını öyle kolayca bırakamıyor. Baran da bunu kendini bu aileye ait hissetmiyor olarak yorumluyor.

Dilan aldığı hediye yüzüğü sonunda verdi. Ama Baran’ın tavrından hoşnut değil. Aynı şekilde Dilan birden Karabey ailesine rest çekme kıvamında. Cihan’ın adımına karşılık bu oyuna gelmeyeceğini söylüyor. Dilan tepkisini vermekte haklı ama yanlış zamanda yapıyor bunu.

Baran da şimdi etkiye tepki olarak hareket edecek derken bu hafta epey kaçma kovalamaca yanlış anlaşılma ve bol tripleşme sahneleri izliyor olacağız. Zaten Kader’de bizim gibi düşünüyor. Dilan’ın Baran’dan kaçtığını ifade ediyor.

Siz bu bölümü nasıl buldunuz yorumlarda buluşalım 💕

Kan Çiçekleri 108.Bölüm Fragman Detayları Devam Ediyor! 25 Mayıs Perşembe Kan Çiçekleri’nde Yaşanacaklar!

KAN ÇİÇEKLERİ 108 BÖLÜM FRAGMANI İZLEME LİNKİ
Kan Çiçekleri Konusu

Bir yanda hayalleri, umutları elinden alınan Dilan diğer yandan kan davasını bitirip kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek zorunda kalan Baran’ın hikayesi Kan Çiçekleri ile izleyici karşısına çıkacak.

Karabey ve Demir aileleri yıllardır süren kan davası yüzünden birçok kayıp verir. Bu iki aile, Mardin’den, İstanbul’a sürüklenirken, Karabeylerin konağına yıllar sonra bekledikleri haber gelir. Kanlıları Seyit bulunmuştur. Fakat Baran kan dökülmesini istemez ve bunu durdurmak için aile büyüklerine rağmen Seyit’in kızı Dilan ile evlilik yolunu seçer. Dilan ise hayallerini bir kenara bırakıp, daha fazla kişinin ölmemesi için bu evliliği kabul eder. Fakat bu evlilik ikisi içinde adeta bir hapishanedir.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Yeni Başlayacak Diziler
    Yeni hikayelerin ve unutulmaz karakterlerin dünyası, televizyon dizileriyle her sezon yeniden canlanıyor. Heyecanla beklenen ve izleyicileri ekrana kilitleyen yeni dizilerin tanıtımıyla birlikte, seyir zevkine yepyeni bir boyut katılıyor. Bu heyecan verici döneme, ışıltılı yıldızlar ve büyüleyici senaryolar eşlik ediyor. Yeni başlayacak dizilerle ilgili merakla beklenen haberler ve ipuçları, şimdiden dizi severleri heyecanlandırıyor.
  • Bahar 12.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Bahar dizisi severler. Bahar, Timur’dan boşanmayı başarabilecek mi? Rengin ikilinin boşanmasını bekliyor. Nevra’ya ne oldu? Bahar 12.bölümde neler yaşanacak? İşte Bahar 12.bölümde yaşanacaklar!
  • Kızılcık Şerbeti 62.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Fatih’in kıskançlık krizleri tuttu! Görkem bu durumun farkında… Kızılcık Şerbeti 62.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 62.bölümde yaşanacaklar!
  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.

Bir yanıt yazın