Emanet 484 Bölüm Fragmanı İzle! 21 Aralık Çarşamba

Emanet 484

Yaman Aşkını İtiraf Edecek!

Emanet 484.bölümde neler olacak? Emanet dizisi yeni sezon bölümleriyle devam ediyor. Emanet 484 fragmanı geldi. Emanet 484.bölümde bizleri neler bekliyor? Emanet son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler olacak? Emanet 484.bölüm özetindeki detaylar haberimizde…

Kanal 7 ekranlarının en sevilen ve en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Emanet 484. bölüm 21 Aralık Çarşamba günü yayınlandı. Emanet gelecek bölüm tüyoları sizlerle.

Emanet 484

Dizi Haberleri kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayın. Emanet dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Nana ve Yaman Topal pisliğinden kurtuldu. Dizide uzun bir süre sonra rahat bir nefes aldık. Kaos ve kötülüğün yetimi utangaçlık ve romantizm aldı. Peki bizleri gelecek bölümde neler bekliyor. Çiftimiz için aşk artık başlıyor mu?

Yaman’ın itirafı! Nana ve Yaman konakta rahat bir nefes alırken ikili için büyük bir sınav daha var. Bu sınav içlerinden geçeni birbirlerine açıkça dönebilmelerini kapsıyor. Yani hem Nana hem de Yaman birbirlerine gerçek hislerini dökeceği bir durum. 

Bu bizler için kolay olsa da çiftimiz için oldukça zor. Çünkü aşk öyle kolaylıkla dike getirilebilen bir duygu değil. Kendi hislerinden çok karşındakinin hisleri de önemli.

İşte tam bu noktada Yaman ve Nana açık bir şekilde konuşacaklar. Yaman Nana’ya kalmasını söyleyleyecek. Tabi Yaman’ın bu sözlerinin içinde Nana’ya olan aşkı da yer alacak.

Aşka Doğru İlk Adım! Tabi bu durum biraz uzayabilir. Karamel yapım dizilerini takip edenler çiftlerin birbirlerine açıkla süreçlerinin ne kadar uzun sürdüğünü iyi bilir. Burada ikili birbirlerini yanlış anlayarak bir yol ayrımına gidip son anda hislerini söyleyerek de kavuşabilir. 

Emanet 484.Bölüm Fragman Detayları Devam Ediyor! 21 Aralık Çarşamba Emanet’te Yaşanacaklar!

Bu tar ters köşelere de hazırlıklı olmakta fayda var. Ancak toparlarsak çiftimiz için gelecek bölümler romantizm ve birbirlerine daha da yalınlaşma ile geçecek. Henüz yeni düşman ortada yokken bu anları keyifle izlemek gerek. 

Çünkü Yaman Kırımlı’nın belayı çekme gibi bir huyu var. Yine Yaman ne yapar ne eder belayı üstüne çeker. Bizden söylemesi. 

Emanet Dizisinin Konusu

Emanet dizisi üçüncü sezonuyla devam ediyor. Sıla Türkoğlu’nun yani Seher karakterinin dizide ölüp karaktere vedasının ardından Yaman ve Yusuf’un yası ekranlara geliyor.

Bir yanda mutluluğu yakaladığını düşünürken tüm hayatı tepe taklak olan Yaman, diğer yanda annesinden sonra sığındığı tek liman teyzesini de kaybeden minik Yusuf… Seher’in vefatıyla büyük bir acıyla sınanan Yaman ve Yusuf’un öyküsü Emanet ile izleyicisiyle buluşuyor. Ekranların heyecanla takip edilen dizisi Emanet’te heyecan tırmanıyor.

Emanet Dizisi Oyuncu Kadrosu

Halil İbrahim Ceyhan

Nana Stambolishvili

Berat Rüzgar Özkan

Melih Özkaya

İpek Arkan

Sevda Karabulut

Ferda Işıl

Hülya Aydın

Ömer Gecü

Burhan Ökmen

Binnaz Ekren

Oğuz Yağcı

Zeynep Naz Eyüboğlu

Mehmet Ali Aslan

Özge Ağyar

Volkan Yıldırım

Erman Ersoy

Merdan Kardan

Seda Dadaşova

Emanet Dizisi Künyesi

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye YılmazSenaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Watch Kan Çiçekleri Episode 200 Trailer – December 4 Monday
    Hello Blood Flowers lovers… Baran and Dilan create a visual feast. We can’t get enough of their love anymore. What will happen in the 200th episode of Blood Flowers? You can also express your opinions with your comments…
  • Kan Çiçekleri 200. Bölüm Fragmanı İzle – 4 Aralık Pazartesi
    Merhaba Kan Çiçekleri severler… Baran ve Dilan  görsel şölen yaratıyor. Dizide tüm karakterler durdu Baran ve Dilan sahnede. Yakında Dilan’dan Baran’a baba oluyorsun sözlerini bekliyoruz.  Kan Çiçekleri 200.bölümde neler olacak? Sizlerde yorumlarınızla fikirlerinizi belirtebilirsiniz…
  • Redemption 220th Episode Trailer -December 1th Friday
    The trailer for Redemption Episode 220 has been released! What will happen in Esaret Episode 220? Redemption series continues with new episodes. Redemption will be on screen on Friday, December 1th. What happened in the last episode of Redemption, what will happen in the new episode of Redemption? Details from the summary of Redemption Episode 220 are in our news… Here are the events that will happen on Friday, December 1th in Esaret… The details of watching Redemption Episode 220 on Channel 7 are with you.
  • Esaret 220. Bölüm Fragmanı – Esaret 1 Aralık Cuma
    Merhaba Esaret severler. Esaret’te Orhun ve Hira’nın düğün hazırlıkları sürüyorken birden işler tepetaklak oldu. Bu ailenin üzerine Cihangir ve Neva kara bulut gibi çöktü! Afife kendi yöntemleriyle işleri halletmeye kalkarken oğlunun başını fena halde yaktı! Bakalım Esaret 220.bölümde bizleri neler bekliyor? Sizlerde yorumlarınızla gelecek bölüm analizinde fikirlerinizi belirtebilirsiniz…
  • Watch Kan Çiçekleri Episode 199 Trailer – December 1 Friday
    The trailer for Kan Çiçekleri Episode 199 is out, and the series continues on December 28th, Friday, on Kanal 7. The last episode highlighted Baran’s efforts to understand why Dilan behaved the way she did. What will unfold in Episode 199? Stay tuned for details in our coverage!

Bir yanıt yazın