Düşman Başına Dizisi Oyuncularının Eşleri ❤

Düşman Başına eşleri

Kanal 7’de yayınlanan Düşman Başına dizisindeki oyuncular kimlerle evli? Eşleri ve sevgilileri ile ilgili derlediğimiz turumuza başlayalım.

Ekta Kaul – Sumeet Vyas

Sumeet Vyas ile evlidir. Hintli bir aktör ve film, web dizisi ve tiyatro yazarıdır.15 Eylül 2018 yılında evlendiler. Çiftin bir oğlu var.

Karam Rajpal ve Shivaleeka Oberoi

Bu çiftin sosyal medyası tamamen birbirlerini ne kadar sevdikleriyle ilgiliydi. Nişanlanmadılar ama yine de sessiz bir roka töreni düzenlediler. Shivaleeka, 2018’de Naamkarann ​​aktörü Karam Rajpal ile roka / nişan duyurusu yapmıştı. Ancak Shivaleeka, Bollywood çıkışını yapmak üzereyken bekar olduğunu iddia etti. Çift, tüm roka / nişan raporlarını aldatmaca olarak nitelendirerek yalanladı ve sadece arkadaş olduklarını söyledi.

Krutika Desai Khan – Imtiaz Khan

Düşman Başına dizisinin Shanti’si… Hepimiz onu çok seviyoruz. Çoğu zaman tavırlarına kızsak da o her zaman kadınların arkasındaydı… Evdeki kızları asla ezdirmedi. Çiftin Ayesha Khan adında bir kızı var. Imtiaz Khan 15 Mart 2020′ de hayatını kaybetti. Krutika Desai Khan kendini büyük bir yalnızlık içinde buldu.

Ananya Khare ve David

Khare, kocası David ile tanıştıktan sonra 2005 yılında oyunculuğa ara verdi ve ABD’ye taşındı. Çift, 10 yıl sonra Mumbai’ye dönmeye karar verdi. Ananya Khare bu süreçte bir okulda İngilizce öğretmeni olarak çalıştı . 

Charu Asopa Aşk Üçgeni!

Charu Asopa, Düşman Başına dizisindeki gibi karışık bir aşk hayatı var. Oyuncu önce rol arkadaşı Neeraj Malviya (Amit) ile nişanlanıyor. Aralarında bir takım sorunlar baş gösteriyor. Charu Asopa her ne kadar ayrılmadıklarını saklamaya çalışsa da Neeraj Malviya ayrılığı kesin bir dille yanıtlar. Düğünlerine az bir zaman kala ise ilişkilerinde bir gelecek göremediklerini söyleyerek noktaladılar. Charu Asopa ayrılıklarının ardından anksiyete tedavisi gördüğü söyleniyor

Charu Asopa ve Rajeev Sen’in evliliği uzun zamandan beri konuşuluyor. Karantina sırasında önce ayrıldılar ve kısa süre sonra bir araya geldiler. 2021’de bir kızları oldu ama yine ayrıldılar. Çift daha sonra bebekleri için tekrar bir araya gelmeye karar verdi. Ancak işler yolunda gitmedi ve sonunda boşanmaya karar verdiler. Rajeev Sen, Charu Asopa’nın ilk evliliğini kendisinden sakladığını ve medyadan duyduğunda güven sorunu yaşadığını söylüyor.

Varun Badola – Rajeshwari Sachdev

Varun, 24 Kasım 2004’te dansçı/şarkıcı/aktris Rajeshwari Sachdev ile evlendi. Antakshari adlı televizyon programının setlerinde tanıştılar ve aynı yıl nişanlandılar. 10 Mayıs 2010’da doğan bir oğulları var.

Suchita Trivedi – Nigam Patel

Oyuncu, eylül 2018’de 42 yaşında Nigam Patel ile evlendi.

Peki, iş adamı olan eşi Nigam Patel ile nasıl tanıştı ? “Bazı ortak arkadaşlar beni onunla tanıştırdı ve onunla tanıştıktan altı ay sonra, Eylül 2018’de evlendik. Nigam, çok gelişmiş, şefkatli ve esprili, geleneksel bir Gujarati erkeği. Bir erkekte aradığım tüm niteliklere sahip. Bence evlenince sevgilini değiştirmeye çalışmamalısın. Tipik bir karı koca gibi değil, arkadaş gibi davranmalıyız. Birbirimize de alan vermeliyiz.”
Eşinin ve kayınvalidesinin oyunculuk kariyerine nasıl uyum sağladığından bahseden oyuncu, “Kariyerimde eşimden çok kayınvalidem bana destek oluyor. Tiffinimi paketliyor ve ayrıca akşam yemeğimi yememi sağlıyor. Aslında bana güzel sarilerini ödünç verdi ve şovumda onları giymemi istiyor. Bana çalışmayı asla bırakmamamı tavsiye etti çünkü bu benim kimliğim. Bu yüzden destekleyici bir koca ve kayınvalide bulduğum için mutluyum.”

Ashiesh Roy

Düşman Başına dizisinde Ashok Sarla’yı çok seviyordu lakin Sarla parayı daha çok seviyordu. Gerçek hayatta Ashiesh Roy aradığı aşkı bulamadı. Buna birazda maddi imkanları el vermedi. Daha sonradan oyuncu bir kadınla tanıştı ve aşık oldu. Arkadaşına en kısa sürede onları tanıştıracağına dair söz verdi. Ashiesh Roy bazı sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldığını açıklar. Korona zamanı da böbreklerinden rahatsız olan oyuncu aniden vefat eder.

Dushyant WaghRucha Wagh

 çift, aşkın filizlendiği aynı kolejdeydi ve 2014’te evlendiler. O bir Japon tercüman.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir