Düşman Başına 247. Bölüm Özeti – 24 Mart Cuma

düşman-başına-247

Shivam ve Aarti Evlendi!

Düşman Başına 247. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 247. bölümü Kanal 7 ekranlarında 24 Mart Cuma günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 247. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 247.Bölüm Full İzle.

Düşman Başına 247.bölümde neler olacak? Düşman Başına 247. bölüm özetinde Amit sonunda Rani’yi kaybedemeyeceğini anlar ve Rani’nin düğününü basar. Shivam ise annesinin saçmalıklarına inatla bir karşılık verir. Düşman Başına 247. bölüm özeti devam ediyor.

Düşman Başına 247
Düşman Başına

Hint Dizi Özetleri Düşman Başına dizisinde kadınlar Aarti’ye iltifat edip ardından dedikodu yapmaya başlar. Bansi ve Rajendra kılık değiştirmiş ve içeceklerin tadını çıkarıyor. Kuşya’da kızlarla içerecek içerek Shivam hakkında konuşur.

Golu ve Rani, Amit’i beklemeye koyulur. Rani Golu’dan gülümsemesini ister. Konukları da dilenci gibi insanlardır ve Golu onlara kostüm ayarlamıştır. Rani, Nandu’yu arar ve her şeyin yolunda olup olmadığını sorar.

Shanti evlilik ritüellerine başlama emri verir. Aarti ve Amit yan yana oturur. Rani ve Golu çelenk takıyor ve fotoğraf için poz veriyor. Kuşya’da bir kızı gözüne kestirmiş ve Shivam’ı çağırır. Onu geliniyle tanıştırır. Shivam sinir krizi geçirir. Herkes onlara bakar. Kuşya’da oğlunu azarlar ve evlenmesini ister. Nandu, Rani ve Golu’nun fotoğrafını alır ve onları övür. Amit’e resmi gösterir.

Amit, panditten hızlı puja yapmasını ister. Konuşmak için polisi arar. Aarti, Nandu’dan Rani’ye sormasını ister. Nandu ne yapayım ben hallederim merak etme der. Pandit, Aarti’den pujaya odaklanmasını ister. Puja tamamlanırken Aarti endişelenir. Shanti, Aarti’den şimdi konuşmamasını ister. Golu, bunun büyük bir sorun haline geldiğini, evliliğimin şimdiye kadar gerçekleşmediğini söyler.

Bayan, Kaushalya’yı azarlıyor. Kaushalya, Shivam’ın kabul edeceğini söylüyor. Raghav onlardan sakinleşmelerini ve gitmelerini ister. Kaushalya’yı azarlıyor. Shanti, Raghav’dan gelmesini ister, Kaushalya bunu bir sorun haline getirir. Kaushalya, yemin ederim bugün Shivam’ı evlendireceğim der. Nandu, Rani’nin düğün turlarının başladığını gösterir. 

Aarti, Amit’in Rani için endişelenmediğini düşünüyor. Amit, panditten acele etmesini ister. Nandu videoyu herkese gösterir. Pari, Nandu ile alay eder. Aarti doğruyu söylemeyi düşünür.

Kuşya’da kendi seçtiği gelinle işi bağlar. Ona bebekten de bahseder ve aile kabul eder. Onlarda kendi aralarında ufak ritüellere başlar.

Düşman Başına 247. Bölüm Özeti Devam Ediyor – Düşman Başına 24 Mart Cuma

Rani ve Golu evlenmek için harekete geçer. Kaushalya, Shivam’dan kızı görmesini ister, “o iyi bir ailedendir, ona bebekle ilgili her şeyi anlattım, evet de” diye ısrar eder. Shivam “sana kaç kez açıklayayım, evlenmeyeceğim “diye açıklıyor. Kaushalya “artık yeter” diyor,” evlenmezsen öleceğim, ben senin annenim, evlenmek zorundasın, reddetme”.

Nandu, ilk turun tamamlandığını bildirir. Shanti ise Nandu’ya neden Amit’i rahatsız ettiğini sorar. Nimmi de bu durumu eğlenceli bulmuştur. Amit bir sorun olmadığını söylerken Nandu ikinci turunda bittiğini söyler. Shanti aralarında bir rekabet olup olmadığını merak eder. Amit’in yerinden kalkmaması Golu’yu endişelendirir. Yavaş yavaş evliliğe doğru ilerliyorlardır. Rani ise Amit’in kalkacağından emindir.

Pandit Amit’ten ayağa kalkıp tura başlamasını ister. Amit hareket etmiyordur. Shanti ona evlenmek istemediğini sorar. Amit, Rani’yi düşünür. Aarti ayrıca Shanti ile konuşmak için ayağa kalkar. Amit Aarti’yi sevmediğini söyleyerek ayağa kalkar. Rani’nin başkasıyla evlenmesine göz yumamayacağını söyler. Aynı şekilde Shivam’da kız tarafına aynı açıklamayı yapıyordur. Aarti mutlu olur ve ağlar. Raghav, Amit’in böyle bir şey yapacağını bildiğini söylüyor. Aarti, Raina’ya sarılır. Shanti, Aarti’yi teselli eder.

 Shanti ise görüntülü konuşmada Golu ve Rani’nin, Aarti’nin kendilerine yardımcı olmasıyla Amit’i geri kazandığını söyler. Shanti tüm bunları duyar. Amit tapınağa koşar.Shivam mekana gelir ve Aarti’nin ağladığını görür. Nimmi’ye bu yeni dramanın ne olduğunu, Amit’in nerede olduğunu sorar. Nimmi, Amit’in kaçtığını söyler.Amit, Rani’ye ulaşır ve onu çok sevdiğimi söyler. Rani’ye sarılır ve ağlar. Amit ve Rani birleşirken öte yandan Kuşya’nın isyanı vardır.

Panidit uğurlu saatin bitmesine 2 dakikanın kaldığını hatırlatır. Kuşya herkesin içinde bağırarak Shivam’ın bebeğine anne aradığını söyler. Kızlar annelerini durdurmaya çalışır. Shivam ise öfkeyle şimdi sana gelin bulacağım deyip Aarti’ye sindoor sürer. Shanti de Aarti tarafından kandırılmanın kalp kırıklığıyla oraya gelir. Tüm aile Shivam’ın ağızları açık bırakan hareketiyle şoke olmuştur.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Yeni Başlayacak Diziler
    Yeni hikayelerin ve unutulmaz karakterlerin dünyası, televizyon dizileriyle her sezon yeniden canlanıyor. Heyecanla beklenen ve izleyicileri ekrana kilitleyen yeni dizilerin tanıtımıyla birlikte, seyir zevkine yepyeni bir boyut katılıyor. Bu heyecan verici döneme, ışıltılı yıldızlar ve büyüleyici senaryolar eşlik ediyor. Yeni başlayacak dizilerle ilgili merakla beklenen haberler ve ipuçları, şimdiden dizi severleri heyecanlandırıyor.
  • Bahar 12.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Bahar dizisi severler. Bahar, Timur’dan boşanmayı başarabilecek mi? Rengin ikilinin boşanmasını bekliyor. Nevra’ya ne oldu? Bahar 12.bölümde neler yaşanacak? İşte Bahar 12.bölümde yaşanacaklar!
  • Kızılcık Şerbeti 62.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Fatih’in kıskançlık krizleri tuttu! Görkem bu durumun farkında… Kızılcık Şerbeti 62.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 62.bölümde yaşanacaklar!
  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.

Bir yanıt yazın