Düşman Başına 225. Bölüm Özeti – 1 Mart Çarşamba

Düşman Başına 225

Amit Öldü Mü?

Düşman Başına 225. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 225. bölümü Kanal 7 ekranlarında1 Mart Çarşamba günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 225. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 225.Bölüm Full İzle.

Düşman Başına 225.bölümde neler olacak? Düşman Başına 225. bölüm özetinde Gazetede Amit’in ölüm ilanı Shanti Sadan’ı yasa boğar. Düşman Başına 225.bölüm özeti devam ediyor.

Düşman Başına Oyuncu Kadrosu
Düşman Başına

Düşman Başına 225 bölüm özetinde Shivam’ın içkiyi bırakması için evdekiler yeni fikirler üretir. Eve din adamlarının biri girer biri çıkar. Shanti, Aarti’den ip ister. Shivam bağlanır.

Amit’te Rani’yi kıskandırmak için gazete ilanı vermeye gider. Rani de onu takiptedir. Amit ilk sayfadan evlenmek istediği ilanı verir. Amit’in arkasından Rani gelerek Amit’in notunu değiştirir.

Shivam, Shanti’ye ne yaptığını sorar. Shanti, şarap bağımlılığını gidereceğini söyler. Shivam sinirlenir ve acı biber dumanına öksürür. Shivam bugünden itibaren içmeyeceği sözünü verir. Kaushalya, acı biber koyduğu ve Shivam’ın gözlerini yaktığı için Aarti’yi azarlar.

Shanti Kuşya’ya doktora gidip bandajını çıkarmasını söyler. Kuşya, Raghav’ın kendisiyle gelmesini isterken o kabul etmez. Shanti ise oğluna artık abartmamasını karısıyla gitmesini ister.Aarti, Shivam’ın yüzünü yıkaması için su ve havlu uzatır.

Shanti yine duygusal davranmaya başlar. Kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini söyler. Aarti ona çay getirir. Shanti’nin dikkatini Aarti’nin eski kıyafetlerle ne yaptığı dikkatini çeker. Aarti kancaları ve düğmelerini çıkartarak Nimmi’ye vereceğini söyler. Shanti, Aarti’den hep böyle kalmasını istiyor.

Aarti Shivam’ı içerken bulur. Shivam, Aarti’yi durdurur ve elini kaldırdığı için ondan özür diler. İçkisine karışmamasını Riya’yı anca böyle unutabileceğini söyler.

Düşman Başına 225. Bölüm Özeti Devam Ediyor – Düşman Başına 1 Mart Çarşamba

Aarti gazetede Amit’in fotoğrafını görünce şoke olur. Ardından telefo çalar. Shanti telefona bakması için Aarti’yi yollar. Aarti telefona bakınca Amit’in öldüğünü öğrenir. Gazetede Amit’in artık yaşamadığı bu dünyadan ayrıldığı yazılır. Kuşya bayılır. Shanti ağlamaya başlar. Sarla iş gezisi için yurt dışına çıkmıştır. Shanti toparlanıp hemen eve gitmek ister. Ashok ise kapılarının önünde cenaze kalktığını görür. Kalabalık toplanmıştır. Shanti ağlayarak gelir ağıt yakamaya başlar. Ashok cenazeyi tanıdığını düşünür. Ashok ve Shanti arasında iletişim sorunu yaşanır. Sonunda Amit’in ölmediği anlaşılır.

Shanti bunu yapanın Rani olduğunu anlar ve onunla konuşarak boşanmamasını ister. Eğer bir boşanma olursa Amit’in yanında duracağını söyleyerek gözdağı verir.

Kuşya’nın komşusu Aarti ve Shivam’ın yakında dedikodusu çıkabileceğini Shanti Sadan için bu durumun hoş olmayacağını konuşur. Bu yüzde kadın Aarti ve Shivam’ın evlendirilmesini tavsiye eder. Kuşya ise sinirlenir. Aarti gibi birinin oğluyla evlenmesini istemez. Üstelik kimse böyle bir şey düşünmüyorken eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmemelerini diler.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Yeni Başlayacak Diziler
    Yeni hikayelerin ve unutulmaz karakterlerin dünyası, televizyon dizileriyle her sezon yeniden canlanıyor. Heyecanla beklenen ve izleyicileri ekrana kilitleyen yeni dizilerin tanıtımıyla birlikte, seyir zevkine yepyeni bir boyut katılıyor. Bu heyecan verici döneme, ışıltılı yıldızlar ve büyüleyici senaryolar eşlik ediyor. Yeni başlayacak dizilerle ilgili merakla beklenen haberler ve ipuçları, şimdiden dizi severleri heyecanlandırıyor.
  • Bahar 12.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Bahar dizisi severler. Bahar, Timur’dan boşanmayı başarabilecek mi? Rengin ikilinin boşanmasını bekliyor. Nevra’ya ne oldu? Bahar 12.bölümde neler yaşanacak? İşte Bahar 12.bölümde yaşanacaklar!
  • Kızılcık Şerbeti 62.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Fatih’in kıskançlık krizleri tuttu! Görkem bu durumun farkında… Kızılcık Şerbeti 62.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 62.bölümde yaşanacaklar!
  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.

Bir yanıt yazın