Can Yoldaşım 308.Bölüm Özeti – 3 Haziran Cuma

Can Yoldaşım 308

Mısri Köle Pazarında! Sandiya İzini BULUYOR!

Can Yoldaşım 308. bölüm özetinde Sandiya kayıp kızı bulmuş ancak komaya girdiği için onunla iletişim kuramamıştı. Diğer yanda insan tacirlerinin ağına düşen Mena ise kızını onların eline bırakmıştı. Sandiya tacir çetesini zamanında yakalayıp Misri’yi kurtarabilecek mi?  Peki 308. bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 308.bölüm özeti devam ediyor.

Mısri kötü ellerde! Sandiya Mansi’de alarak konağa gelir. Mansi’nin durumu kötüdür. Yaşadığı travma yüzünden konuşmakta zorluk çeker. Tüm aile ona iyi davranır. Özellikle Vikram’da gördüğü baba şefkati Mansi’nin dilinin yavaş yavaş çözülmesini sağlar.

Bu arada Sandiya ve aile Mısri ile de vedalaşır. Mena gerçeği saklamayı sürdürür ve bilmeden kızını insan tacirlerinin eline bırakır. Mısri arabada giderken yanlış rotada gittiklerini anlar. Yanındakileri uyarır ancak bu uyarı şiddetle karşılığını bulur. Mısri korkar ve eve geri dönmek ister ancak bu mümkün olamaz.

Mansi konuştu! Menakşi kızını bilmeden kötülüklere iterken konakta ise Mansi konuşmaya başlar. Tüm olanları Sandiya’ya anlatacağını söyler. Mansi buraya ailesi tarafından gönderildiğini anlatır. İyi ve yetenekli bir öğrenci olduğunu söyler. Tüm kaderinin bir kadın ile tanışınca değiştiğini anlatır. Bu kadının ona fırsatlar sunacağını söylediğini anlatır. Mansi bu kadının kendisi için bir şans olduğunu düşündüğünü söyler. Ancak iş çok farklıdır.

Bu kadın Mansi gibi birçok kızı ağına düşürerek onları cehenneme sürükleyen bir çetenin üyesidir. Mansi tüm bunları göz yaş içinde anlatırken Sandiya karakoldan bir çizer çağırtır. Bu esnada Mena’da konağa gelmiştir. Mansi onu kandıran kadını tarif eder ve robot resmini çizdirir. Bu esnada Mena tüm olanları duyar ve resmi merak eder.

Can Yoldaşım 308.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Mena şok oldu! Mena’yı şüphelendiren şey Mansi’nin yaptıkları ile kendi yaptıklarının aynı olmasıdır. Mansi’de yurt dışı ile kandırılmış ardından hastanede testlere sokulmuştur. Aynı şekilde Mena ve Mısri’de bunları yapmıştır. Mena robot resme batığında başından aşağı kaynar sular dökülür. Bu kadın Mısri’yi verdiği kişidir.

Mena şoka girerken Sandiya neler olduğunu sorar. Mena tüm yaptıklarını anlatır. Yalan söylediğini ve Mısri’yi bu kadına teslim ettiğini açıklar. Sandiya ona kızarken Mısri için çok endişelenir. Olayı duyan Santoş Mena’ya çok kızar. Vikram ise delirir. Mena’yı sokağa atmak ister. Suraj gelerek herkesi sakinleştirir.

Mısri kurtulacak mı? Suraj şimdi birlik olma zamanı der. Sandiya’ya yardım etmemiz gerektiğini söyler. Sandiya Mena’dan Mısri’nin bindiği araç ile ilgili bilgiler alır. Ayrıca Mansi’nin bildiği isimleri Sandiya’ya anlatır. Mısri ise kızlarla birlikte tutsaktır. Kötü şartlar altında kızlarla sürüklenir. Kızlar kırılan telefonu tamir eder ve Mısri Sandiya’yı aramayı başarır. Sandiya ondan bilgi vermesini ister. Mısri çok bir şey göremediğini söyler. Boya kokularından bahseder. Ardından telefon kapanır. Sandiya bu ipuçlarını da değerlendirmeye başlar.

Can Yoldaşım 308.Bölüm Özeti – 3 Haziran Cuma Günü Neler Olacak?

Bu konuşma konakta oldukça duygusal anlar yaşatır. Vikram ve Mena birbilerine sarılıp ağlarlar. Sandiya Mısri’nin verdiği bilgilere dayanarak 3 saatlik mesafedeki tüm fabrikaları taramaya başlar. Bu arada Mısri ve kızlar ise açık arttırmaya sürüklenmişlerdir. Kızlar teker teker erkeklere satılıyordur. Kirli pazarlık yaşanırken Sandiya ve ekibi ise boya fabrikalarına ulaşmaya başlamıştır.

Baskın vakti! Sandiya ve ekibi uzun arayışlar sonra fabrikanın içinde olan müzayede salonunu bulurlar. Ancak ekip geç kalmıştır. Kızlar kamyondaki bidonlara konularak sınıra doğru götürülüyordur. Sandiya tüm ekibi alarma geçirir. Tüm yollar ve kontrol noktalarında aramalar yapılmasını ister.

İnsan tacirleri bu kontrol noktalarını geçtiğini düşünse de teslimat noktasına geldiklerinde büyük bir şokla karşılaşırlar. Çünkü Sandiya ve ekibi onlardan önce gelerek tacirlere baskın yaparak onları tutuklar.

  • Yeni Başlayacak Diziler
    Yeni hikayelerin ve unutulmaz karakterlerin dünyası, televizyon dizileriyle her sezon yeniden canlanıyor. Heyecanla beklenen ve izleyicileri ekrana kilitleyen yeni dizilerin tanıtımıyla birlikte, seyir zevkine yepyeni bir boyut katılıyor. Bu heyecan verici döneme, ışıltılı yıldızlar ve büyüleyici senaryolar eşlik ediyor. Yeni başlayacak dizilerle ilgili merakla beklenen haberler ve ipuçları, şimdiden dizi severleri heyecanlandırıyor.
  • Bahar 12.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Bahar dizisi severler. Bahar, Timur’dan boşanmayı başarabilecek mi? Rengin ikilinin boşanmasını bekliyor. Nevra’ya ne oldu? Bahar 12.bölümde neler yaşanacak? İşte Bahar 12.bölümde yaşanacaklar!
  • Kızılcık Şerbeti 62.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Fatih’in kıskançlık krizleri tuttu! Görkem bu durumun farkında… Kızılcık Şerbeti 62.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 62.bölümde yaşanacaklar!
  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.

Bir yanıt yazın