Can Yoldaşım 226. Bölüm Özeti – 13 Mart Pazar

Can Yoldaşım 226

Suraj’ın Nefesi KESİLDİ! Zakir ve Emily Yakınlaşması! Mohit ÇILDIRDI!

Can Yoldaşım 226. bölüm özetinde Suraj takım seçmelerinde ilerlerken Aditi’nin ona ilgisi dikkat çekmişti. Sandiya ise otel arazisi için haydutların tehditleriyle karşılaşmış, haydutların lideri Chavi’nin yanına kadar sokulmuştu. Peki 226. bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 226.bölüm özeti devam ediyor.

Suraj takıma seçilecek mi? Bölüm seçmelerin son eleme turuyla başlar. Koç bu turun ölüm kalım olduğunu söyler. Kazanacak 10 kişinin takıma kalacağını geri kalanların ayrılacağını açıklar. Herkesin tüm gücünü göstermesini ister.

Yarışma başlar. İlk topu alan Prem olur. Biraz tökezlese de sayıyı atmayı başarır. Prem oldukça hırslı biridir ayrıca Aditi’ye de gönlünü kaptırmıştır. İkinci turda ise Suraj yarışır. Suraj oldukça gayret sarf eder. Yarışmacılar birbirlerine yakın puanlarda seyrederken Suraj yere düşer. Suraj için bu an oldukça kritiktir. Kalkıp savaşmalı ya da yenilgiyi kabullenmelidir.

Chavi evlendirme planı! Diğer tarafta konakta ise Chavi evlendirme için Santoş’un baskısı devam eder. Sandiya’da Santoş’un isteklerine uyum sağlar. İkili Chavi için aday arayışına girer. Hatta Chavi için konağa görücüler bile gelir. Chavi başta durumu anlamaz. Ancak sonrasında görücülerin kendisi için geldiğini fark eder. Santoş’un bu planına karşı koyarak evlenmeyi reddeder.

Can Yoldaşım 226. Bölüm Özeti Devam Ediyor

Emily ise Chavi evlenmesi için fikir verir. Aynı şekilde Zakir’de Chavi destek olur. İlk evliliği yanlış diye korkmaması gerektiğini söyler. Emily Zakir gibi birini bulup evlenmesini söyler. Emily bu sözleri dikkatlerden kaçmaz.

Nitekim ilerleyen sahnelerde aile fotoğrafında Emily’nin yanında Mohit değil Zakir yer alır. İkili hatta el ele tutuşarak poz verirler. Mena ve Chavi’de bu ilişkiye destek verirler. Mohit ise sinirden deliye döner. Kıskançlık krizlerine girer.

Suraj başarısız mı oldu? Diğer tarafta Suraj ise mücadele sonucu yere düşer. Kalkması için fırsat olmasına rağmen arkadaşının kafasının kanadığını gördüğü için vazgeçer. Avinash topu kapıp çemberden geçirir ve böylelikle Suraj kaybetmiş olur.

Suraj Avinash’ı geçmeyi başaramasa da son 10’a kalmıştır. Avinash ile ikili soyunma odasında karşılaşır. Suraj ona tavsiyelerde bulunur. Ancak mal herif Suraj’a saldırarak onu duvara sıkıştırır. Ona en iyisi olacağını söyler. Ardından öfkelenerek odadan çıkar.

Can Yoldaşım 226. Bölüm Özeti – 13 Mart Pazar Günü Neler Olacak?

Takım feshedildi! Ertesi gün takım formalarla hazırdır. Herkes heyecanlıdır. Aynı heyecan konakta da vardır. Konakta herkes mutludur. Suraj’ın takıma seçilmesi ve yarışmalarda mücadele edecek olması evi şenliğe boğar. Ancak bu mutluluk Aditi’nin açıklamalarıyla tersine döner. Aditi yarışmalara katılmayacağını söyler. Takımı dağıttıklarını herkesin evlerine gitmelerini ister.

Elbette bu durum kabul edilemezdir. Tüm ekip buna itiraz eder. Bunca emeğin ardından kimse dönmek istemez. Herkes iyi bir takım olduklarını düşünür. Bu turnuva için her şeylerini vermek isterler. Aditi’ye bu kararın nedenini sorarlar. Köşeye sıkışan Aditi sonunda yaşananları anlatır.

Tüm olay tamamen siyasidir. Hintli ir bakan takıma kendi oğlunu sokmak istemiştir. Aditi takıma bunu kabul etmek istememiştir. Bakan ya takıma oğlunu alırsınız ya da yarışma katılamazsınız tehdidinde bulunmuştur. Aditi bunun üzerine takımı dağıtma kararı almıştır. Suraj ve tüm takım bu duruma şaşırırken ekip çözüm aramaya koyulur.

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir