Aşk Yakar 99.Bölüm Özeti – 14 Temmuz Perşembe

Aşk Yakar 99

Mehek Shaurya’yı Vurdu!

Aşk Yakar 99.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 98.bölüm özetinde Mehek maske takıp içeri sızar. Mehek kendini kanıtlamak için Shaurya’yı vurur. Aşk Yakar 99.bölüm özeti devam ediyor.

Aşk Yakar 98.bölümde Mehek, Kanta’nın dediği yere gelir. Yolun diğer tarafında Kanta’yı görür ve karşıya geçmeye çalışır. Bir araba gelir ve Mehek’e çarpar. Yaralı düşer ve başı kanar. Kanta şaşkındır. Ona doğru koşar.Kanta onun için bağırır ve ağlar. Bir adam onları hastaneye götürür. Arman da gelir ve Mehek nerede diye seslenir. O nasıl diye sorar. Kanta ve Nehal ondan korkar. Arman havaalanından geldiğini ve uçaktan hemen indiğini söyler. Bu durumda Mehek’imle birlikte olmak istiyorum der. Doktor ameliyata başlaması gerektiğini söyler.

Kanta, Nehal’e Mehek’in gerçeği bildiğini ve bu yüzden Arman’ın ona vurduğunu söyler. Arman Abba’yı arar ve Mehek’in yaşadığını söyler. Abba yaşayamayacağını söylüyor.Mehek yaşarsa görevlerini yapamazlar. Mehek’in kopyasını yapmaya karar verirler.

 Nehal herkese nasıl söyleyeceğiz der. Ya Neev ve Shaurya’ya da zarar verirlerse diye endişe eder. Kanta daha fazla insan kaybedemeyeceğini söylüyor. Nehal ona sarılır.
Abba birini arar ve Mehek gibi birine ihtiyacı olduğunu söyler. Shaurya ona ne yaptın der.  Aba hastanede olduğunu söylüyor.

Doktor Mehek’in komada olduğunu söylüyor. Herkes üzgün. Kanta, endişelenme Shaurya diyor. Mehek tüm bunlarla savaşacak. Arman, onunla bir kez görüşebilir miyim diyor? Kanta onu yalnız bırakmamak için kendini de öne atar. Doktor ikisini birlikte alır. İkisi de içeri girerler. Arman onun elini tutar ve nabzını kontrol eder. 

Arman odaya gelir ve eşyaları kırar. Shaurya’ya bakar. Ölmesi gerektiğini ama komada olduğunu söylüyor. İçeri bir kadın giriyor. Mehek’e benziyordur. 

Benim adım Nahida der. Shaurya sersemlemiş durumda. Aslında Mehek’tir.  Shaurya, bu sefer seni kurtaracağım der. Arman’ın ona karşı oyununu tersine çevireceğini söylüyor. Benim Nahida, görevinin bir parçası olacağını söylüyor.
Shaurya, Mehek’inin farkına varır.

Aşk Yakar 99.Bölüm Özeti

Kaptan Nahida ne demek diyor. Bir kalbi sevdiğini söylüyor. Senin hikayen ne diyor. Ailemde mutlu olduğumu söylüyor. Ordu ailemizi bizden aldı. Annemiz de öldü. Ölümlerinin intikamını alacağım der. Arman, göreve hoş geldiniz diyor. Abba’ya her şeyi anlatır. Abba ne yapacağını bildiğini söylüyor. Shaurya’ya onun Mehek’ini anladığına dair bir bakış atıyor.

Abba, Arman’a Nahida’dan şüphelendiğini söyler. Mehek geceleri uyanır. Shaurya ile buluşmaya gider. Shaurya geldiği ve kendini tehlikeye attığı için kızar. Bu insanlar gerçekten tehlikeli der . Mehek, Shaurya’ya buradan çıkarması gerektiğini söylüyor. Shaurya ondan şüphelendiklerini söyler. Bir adam koşuyor diye bağırıyor. Shaurya hapisten kaçar. Nahida o yöne koştuğunu söylüyor. Arman onunla gider. Shaurya’yı yakalar ve tokatlar. Arman, Nahida’dan hala şüphen var mı diyor. O bizim insanımız. O en iyi aday. Abba tamam o zaman diyor. Onu göreve al. Size ne yapacağınızı söyleyeceğiz diyor.

Shaurya, Armaan’a saldırır. Mehek gergin. Shaurya ondan bıçağı alır ve ayağına saldırır. Armaan’ı hastaneye götürür. Mehek üzgün bir şekilde Shaurya’ya bakar.

Armaan Shaurya’ya gelir ve sana ihtiyacımız olmasaydı seni bağışlamazdım ama ailen yaptıklarının bedelini ödeyecek, onlara acı vereceğim diyor. Armaan, adamlarına bomba üzerinde çalışmak için yemek pişirme yarışmasına katılacaklarını söylüyor. Mehek oraya kılık değiştirmiş olarak gelir ve ayağın nasıl diye sorar. Goon onun için bir maske daha getiriyor ve yenisini yarattıklarını söyler.  Armaan adamdan maske alıyor, adam son iki maskenin ödemesi kaldı diyor, onu bana ver. Armaan onu itip kakıyor.

Geceleri Mehek, Shaurya’nın kafesinin yanında oturuyor ve üzgün bir şekilde yaralarına dokunuyor, Mehek Neev’in orada olduğunu biliyorum, Neev’i kurtarmam gerektiğini söylüyor, onun nasıl olduğunu bilmiyorum, diyerek ağlıyor. “Shaurya elini tutar ve bunun için zihnimizi sakin tuttuğumuzu söyler, oraya yalnız gitmeyeceksin, bir planım var. Armaan için maske yapan adam evde Neev’e bakıyor. Eskiden maske yaptığımı ve şimdi çocuklara da bakmam gerektiğini söylüyor. ”

Siren sesi duyar ve polisin oraya geldiğini görür, Neev’e iğne yapar ve bir duvarın arkasına saklanır, duvarı tahtayla kapatır. 

Aşk Yakar 99.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Armaan ve diğerleri televizyonu açar, muhabir Nalini’nin teröristlerle ilişkisi olan ve maske yapan kocasının polis tarafından yakalandığını, başkalarını yakalamak için önemli bir unsur olduğunu bildirdi. Armaan bunu duyunca sinirlenir ve camı kırar. Mehek temizleyeceğimi söylüyor. Abbajan, Armaan’a kızma, babu rau’yu öldürmeleri gerektiğini söylüyor, o bizim için tehlikeli, ne yapacağını biliyorsun. Mehek, Babu rau’nun Neev’e sahip olduğunu düşünüyor, o zaman Neev şimdi nerededir. Armaan, Babu rau’nun Neev’i nereye saklayacağını bildiğini, bu yüzden orada olması gerektiğini, oraya gideceğimi söylüyor. Abbajan ve Armaan ayrılıyor. Mehek, Neev’imin nerede olduğunu ve onunla ne yapacaklarını düşünüyor.

Armaan’ın odasında, adam son birkaç gündür aranan numaraların listesini getirir. Abbajan(Armaan’ın babası), aramızdan bilgi sızdıran birinin olduğunu söylüyor. 

Mehek gerilir. Abbajan bende o kişinin numarası var diyor. Bir numaranın işaretli olduğu listeyi çıkarır. İhanet edenin telefonu çalacak der. Kim olduğunu biliyorum ama ben herkese kanıt vereceğim der. Mahek’e bakar ve numarayı çevirir. Arman şüphelendiği bir adamı öldürür.

Abba o adamın cesedini görür. Kızgındır. Arman’a gelip sadık insanı öldürdü için kızar. Bu Nahida’ya bizden çok güveniyorsun der. Arman, misyondan daha büyük bir şey olmadığını söyler.

Abba, Mehek’i bir odaya getirir ve otur der. Shaurya onun için endişeleniyor. Yanına gelir ve elini tutar. Onu kanepeye bağlar. Mehek beni bırak ne yapıyorsun diyor. Yüzüne su atar. Shaurya endişeli. Beni buradan çıkarın diyor. Üzerine gazyağı atar. Mehek lütfen bunu yapma diyor. Mehek ona vazoyla vurmaya çalışır. Şimdi seni kimin kurtardığını göreceğim diyor. Mehek kaçmaya çalışır. Shaurya kafesi aç diyor. Çıkmama izin ver. Abba, Mehek’in yanına ateş getirir.

Abba, Mehek’in saçını yakmak üzeredir. Haydut, kardeşini kurtarmak için kapıyı açar. Shaurya onlara vurur ve abba’nın odasına doğru koşar.

Ravi ise olanları öğrenmiş Kanta’ya neden bize söylemedin diyor. Mehek ve Nehal çocuktur. Kanta, her şeyi anlatmanın tehlike olduğunu söylüyor. Ravi, Shauyra adına bizimle yaşayan başka birinin daha olduğunu ve bize söylemediğini söylüyor. 

Arman gelir ve Abba’ya sopayla vurur.
Shaurya, Abba’ya vurur. Onu dışarı çıkarır. Mehek de çıkıyor. Arman da gelir ve eşkıyaları Shaurya’yı tutar. Abba, bu Nahida’nın bir casus olduğunu söylüyor. Aksi halde Shaurya neden onu kurtarmaya çalışsın ki? Shaurya, onu bir kadın olduğu için kurtardığımı söylüyor. Düşmanımız olsa bile her kadını kurtarırım. Mehek, bu görevin erkekler ve kadınlar için eşit olduğunu düşündüğümü söylüyor. Ama Abba jan bana çok kötü davranıyor. Ben çıkacağım.

Mehek beni gazyağı ile yakmaya çalıştığını söylüyor.  O bizim insanlarımızdan bir kadın. bunu nasıl yaparsın Görevimize zarar veriyorsun. Üyemizi öldürmeye çalıştın. Masumiyetini kanıtladı. bu görevi onsuz tamamlayamayız. Kanıt olmadan ona zarar vermene izin vermeyeceğim. Abba tamam diyor, o zaman kanıt vermesi gerekiyor. Abba, insanları yargılayamayacağınızı söylüyor. Kendini kanıtlamak zorundadır. Sadakatini kanıtlarsa özür dileyip bu görevi bırakacağım. Nahida senin testin için hazır olduğumu söylüyor. ABba silahını verir ve Shaurya’yı vurun der. Mehek silahı alır ve ateş eder. Şimdi ne yapacağını içtenlikle söylüyor.

Kanta, Karuna’ya hiçbir şeyi kutlamak istemediğini söylüyor. Umarım bu bayram barış getirir. Abba neden ateş edemiyorsun diyor. Vurun onu. Arman onu vur Nahida diyor. Abba, Mehek’e silah doğrultuyor ve sen kimsin diyor. Mehek vuruyor. Shaurya düşer. Eli sindur tabağına dokunur ve herkesin üzerine düşer.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • MEHMET GÜNSÜR ANNEM ANKARA’YA VEDA MI EDECEK?
    HASAN İÇİN YOLUN SONU MU? Kanal D’nin sevilen dizisi Annem Ankara’nın son bölümü izleyici derinden etkiledi. Mehmet Günsür’ün canlandırdığı Hasan’ın saldırıya uğradığı ve hastaneye kaldırıldığı …
  • Arka Sokaklar 693. Bölüm Özeti: Akıl almaz çetenin kimliği açığa çıkacak mı?
    Arka Sokaklar 693. bölümüyle heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Demet, genç yaşına rağmen hayatındaki olumsuzluklarla mücadele ederken ekibimiz, bu durumun arkasındaki sır perdesini aralayacak. Ancak araştırmalar, beklenmedik bir çetenin varlığını ortaya çıkaracak. Demet’in hayatındaki sorunların kaynağı nedir? Mesut ve Candan’ın dünürlükleri nasıl gelişecek? Nazike’nin başına gelen olay, ekibin hayatını nasıl etkileyecek? Arka Sokaklar 693. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demet’in hikayesi nasıl sonuçlanacak?
  • Kara Ağaç Destanı 28. Bölüm Özeti: Çoban Ali ve Zeynep’in Büyük Aşkı Ortaya Çıkıyor
    Kara Ağaç Destanı 28. bölümüyle merakla bekleniyor. Fabrikadaki patlamanın Celal Ağa tarafından yapılmadığı ortaya çıkınca herkesin aklındaki soru, bu büyük olay sorumlusunun kim olduğudur. Hem Celal Ağa hem de Sultan hem de Ömer, bu gizemli düşmanın peşindedir. Ancak bu tehlikenin hiç beklenmediği kadar ortaya çıkanlar farkında değillerdir. Çoban Ali ve Zeynep, Celal Ağa’dan kurtulmayı başarabilecek mi? Celal Ağa’nın gizemli düşmanı kim? Kara Ağaç Destanı 28. bölüm neler oldu? Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
  • Yalı Çapkını 86. Bölüm Özeti ve Detaylar
    Yalı Çapkını 86. bölümüyle heyecan dolu anlar yaşatacak. Seyran ve Ferit’in ilişkisinde yeni bir başlangıç ​​yapma çabası bu bölüm dikkat çekerken, ikili geçmişte yaşanan olayların gölgesinde programların yürütülmesini sağlar. Seyran ve Ferit’in yeni bir randevuya çıkma kararı, hikayeyi yeniden şekillendirecek. Seyran ve Ferit’in ilişkisinde yeni başlangıçlar nasıl sonuçlanacak? Korhanların karşılaştığı gizemli düşmanlar ve özellikleri ne? Esme’nin restoran planları, hikâyesinin diğer karakterleri nasıl görünür? Suna ve Abidin’in mutluluk haberleri ilerleyen günlerde nasıl gelişecek? Orhan’ın Betül ile ilgili şüpheleri, aile içinde yeni bir çatışmaya mı yol açılacak?
  • Kızılcık Şerbeti 79. Bölüm Özeti: Fatih ve Doğa’nın ilişkisi nasıl bir yola girecek?
    Kızılcık Şerbeti 79. bölümü, heyecan dolu gelişmelerle izleyicileri bölümü ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Cemal’in Ömer’i bıçaklamasıyla artan gerilim, Kıvılcım ve ailesini derinden etkilerken, hikayenin birçok düğümü çözülüyor. Cemal yakalanacak mı? Yoksa gerginlik daha da artacak mı? Ömer ve Abdullah arasındaki bağlar tamamen düzelecek mi? Fatih ve Doğa’nın ilişkisi nasıl bir yola girecek? Görkem’in büyük planı nedir ve bunu kim öğrenmiştir?

Bir yanıt yazın