Baş Tacım 318.Bölüm Özeti – 19 Temmuz Salı

Baş Tacım 318

Ashi ve Ankita Bir Araya Geliyor!

Baş Tacım 318.bölümde Rinvijay ve Ankita evlenmeye karar veriyor. Ankita hala Naren’i unutabilmiş değil. Naren ise Pari’nin kalbini kazanmak iin çabalamaya devam ediyor. Naren ve Pari’nin tatiline Ashi sürpriz yapıyor. Ashi ve Ankita bir araya geliyor. Baş Tacım 318.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım 318.bölümde Pari, Naren ve Ashi’nin birlikte pizza yemesine sinirlenir. Naren’in işi gücü bırakıp Ashi’yle vakit geçirmesine dayanamıyordur.Eğer işine biraz odaklansaydı Manav’ın yasal varisi olabilecekti. Başkasının çocuğu için vaktini boşa harcadığını söyler. Pari Ashi’yi benimseyemediğini söyler. Naren onun kendi çocuğu olduğunu söyler. Russhali ise kavgaları duyar.

Ankita, yeni ailesiyle pooja yapar.Ankita’nın başı dönüyor ve Rinviay onu tutuyor. Neelima’nın arkadaşı, Ankita’nın gelini olup olmadığını sorar. Kavita misafir olduğunu ve 5 yıldır yanlarında kaldığını söylüyor.

Neelima’nın arkadaşı ona Ankita’yı Ranvijay ile evlenmesini önerir. Ankita, Naren için Pooja yaptığını ve onu hiç unutamadığını düşünüyor ve kendisini hatırlayıp hatırlamadığını düşünüyor.

Pari, Naren’den yalnız kaldığından şikayet eder, artık anne babası da yoktur. Naren için sadece Ashi önemlidir, o değil. Naren benim dünyam ikinizle de benim dünyamda olmanı istiyorum ama sen Ashi’nin çıkmasını istiyorsun ki ben yapamam diyor.

Ankita çocuğuyla daha mutlu zamanlar geçirmek istediğini düşünür, ancak öldükten sonra yapamaz, eğer yaşasaydı 5 yaşında olurdu diye aklından geçirir.

Ranvijay’in arkadaşı yıllar sonra gelir ve onunla konuşur. Ankita’yı karısı olarak karıştırır. Ranvijay karısı olmadığını söylüyor. Arkadaşı özür diler ve işini sorar. Ranvijay işinin iyi olduğunu ve bir sari dükkanı açtığını söylüyor. 

  Neelima, Vishnu’ya Ankita ve Ranvijay ile evlenme konusundaki fikrini sorar.  Panditji’den kundalilerini kontrol etmesini ve onları yakında evlendirmesini ister. Neelima, Ranvijay ve Ankita’nın evlenmelerini istediğini söylüyor. Bunu duyunca ikisi de şaşkına döner.

Baş Tacım 318.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Ankita, Ranvijay ile evlenmeyi reddeder ve özür diler. Ranvijay’a kalbinde sadece Naren olduğunu söyler. Naren’den başkasını sevemez ve onu her zaman sevecektir. Tekrar özür diler ve içeri girer. Naren, Pari’yi mutlu etmek için ona sürpriz yapmayı düşünür. En sevdiği çiçeği getirir ve ondan özür diler. Ashi’nin kavgalarını görmek için incindiğini söyler. Pari yapacak çok işi olduğunu söyler ve bir daha çiçek getirmemesini ister.

Rushaali onları duyar ve Ashi’nin onları bir araya getireceğini düşündüğünü düşünür ancak Ashi, Ankita’nın bebeği olduğu için onları ayırır.

Vishnu, Ranvijay’a Ankita’yı sevdiğini hissediyor. Ranvijay kızarır. Vishnu, kabul edebileceği gibi Ankita’ya olan aşkını itiraf etmesini ister. Ranvijay, duygularını Ankita’ya itiraf ederse bir arkadaşını kaybedeceğini söylüyor. Ankita devam etmek istemiyor. Kocasının düşüncelerinde olmak istiyor.

Naren maskeyi takar ve Ashi’yi korkutur. Korkmuyor ve kendine yeni bir anne aradığını söylüyor. Naren böyle söyleme diyor. O kadar çok film izliyorsun ki. Henüz 5 yaşındasın. Rushaali gelir ve kızınızın sizin gibi olduğunu söyler. Naren öyle umuyorum diyor. Rushaali onun senin gerçek kızın olduğunu düşünüyor. Ondan dışarı çıkmasını ister. Naren ciddi bir şey olup olmadığını sorar. Rushaali, sık sık kavga ettikleri için endişelenmeye başladığını söyler. Ondan Pari ile olan sorunları çözmesini ister. Naren, anlayabildiğini ama Pari’ye ne olduğunu bilmediğini söylüyor. İşle çok ilgili. Rushaali, Naren ve Pari’ye birkaç günlüğüne dışarı çıkmalarını önerir. Naren, Ashi’ye ne dersin diye sorar. Rushaali, büyük annesi olan Ashi’nin icabına bakabileceğini söylüyor.

Naren, Pari ile konuşmaya gelir. Pari, vakti olmadığı için hızlı söylemesini ister. Naren ona birlikte öğle yemeği yiyeceğimizi söyler ve öğle yemeği sipariş eder. Bir yere gideceklerini söyler. Pari, Ashi’ye zaman harcamak yerine işine odaklanmasını ister. Naren üzülür ve birlikte vakit geçirmelerini istediğini düşünür. Pari, Naren’e ne olduğunu bilmediğini düşünür. Çalışmak istemiyor. Manav gelir ve ne olduğunu sorar. Pari ondan özür diler ve Naren’in işine konsantre olmadığını ve Ashi ile ilgilendiğini söyler. Manav haklı olduğunu söylüyor. Naren kızına iyi bakıyor peki ya sen? Manav, kişisel ve profesyonel yaşamın eşit derecede önemli olduğunu söylüyor. Birinin iyi bir aile hayatı varsa, profesyonel hayatı güçlü olacaktır. Ondan Naren ve Ashi ile ilgilenmesini ister. Manav, benim işim sadece senin, der.

Baş Tacım 318.Bölüm Özeti – 19 Temmuz Salı

Vaishnavi Ankita’yı annesi olarak görür. Ankita okuldaki etkinliğe Ankita’yı da annesi olarak davet eder. Çevredekiler annesi olmadığıyla ilgili dalga geçer. Ankita kendisini baskıda hisseder. Herkes Ranvijay’la evlenmesini ister. Ankita hala Naren’i çok sevdiğini söyler.

Ranvijay, Ankita’dan özür diler ve kararını yeniden düşünmesini ister. Ona Vaishnavi ile ilgileneceğini söyler ve gitmesini ister. Ankita onunla evleneceğini ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyler.” Onun annesi olmaya hazırım. Bu kararı çok düşündükten sonra aldım. Vaishnavi’yi kızım olarak görüyorum. Onu mutlu görmek istiyorum ve onun mutluluğu için seninle evleneceğim”. Neelima onu övüyor. Vishnu, Ranvijay’a sarılır. Neelima, Kavita’dan şekerleri getirmesini ister. Gopal, nişanları için uğurlu tarihi çıkarır. Gopal, Ankita’ya Ranvijay’ın tekrar evleneceğinden emin olmadığını söyler. Neelima, Ranvijay’a bu evliliğe uygun olup olmadığını sorar. Ranvijay, Ankita mutluysa onun da mutlu olduğunu söylüyor. Neelima, Ankita’dan Archana’yı davet etmesini ister.

Pari, Naren’e Aashi’yi evlat edindikten sonra farklılıklarının genişlediğini söyler. Naren bu yüzden tatile geldik diyor. Güzel anıları geri alacağız. Naren’in arabası durur. Lastikleri kontrol eder. Aashi arabanın arka tarafında görülüyor. Naren arabayı kontrol eder ve tamirciyi arar. Arabada oturuyor. Naren ve Pari romantikleşir. Naren, araba çalışmaya başladığında tamirciye para ödüyor.

Archana, Ankita’nın evlendiğini öğrenince şok olur. Ankita, Naren’i hala sevdiğini ve hayatına devam ettiğini söyler. Archana onu net bir şekilde açıklamasını ister. Ankita ona Vaishnavi’nin Ranvijay ile evlenmesini ve mumyasını aramak istediğini söyler. O kız bana çok sevgi verdi diyor. Ben bencil değilim ve onun üzgün olduğunu göremiyorum. Archana, seninle gurur duyuyorum der. Gelip sana sarılmak istiyorum. Evleneceği yeri söylemesini ister ve Manav ile geleceğini söyler. Ankita, onları gördükten sonra zayıflayabileceği için gelmemesini söyler. Archana, Vaishnavi’nin seni annesi gibi gördüğünü söylüyor. Neden onu evlat edinip buraya getirmiyorsun? Ankita, Naren’i başka biriyle göremediğini ve Mumbai’ye gelmeyi reddettiğini söylüyor.

Ranvijay onları duyar ve her şeyi duyduğumu söyler. Başkası için yaşadığını bilmek beni şaşırttı. Şimdi sana çok saygı duyuyorum. Aşkımı senden saklıyorum diyor. Gerçek şu ki seni çok seviyorum. Ankita, Vaishnavi’ye bakar.

Ankita, Ranvijay ve ailesi Agra’ya gidiyor. Ankita, Ranvijay’i kabul edip edemeyeceğini bilmediğini düşünüyor. Birine anne sevgisi verdiği için mutludur ve hayatının tamamlanacağını düşünür. Ankita, Naren’i özlediğini düşünür ve onun varlığını hisseder.

Pari hapşırmaya başlar. Naren doktora gideceklerini söyler. Naren ona otel odasını kontrol edeceklerini söyler. Pari bundan hoşlanmadığını söyler ve onu başka bir yere götürmesini ister. Naren ve Pari, Grand Aperial otele gelirler. Naren resepsiyonistten bir doktor göndermesini ister. Odalarına giderler.

Küçük Aashi arabadan iner ve etrafına bakar. Ankita, Ranvijay ve ailesi Agra’ya gelir. Ankita, Ranvijay’a bir süre sonra döneceğini söyler. Birinin onu aradığını düşünüyor. Bir oyuncakçı görür ve oyuncağa bakar. Aashi Naren’i Dada diye çağırır ve neredesin Dada diye sorar. Ankita, yoluna çıkan çekçeke bakar. Aashi’yi kurtarır ve kucağına alır. Ashi ona bakar. Ankita ona sorar, iyi misin? Aashi iyi olduğunu söylüyor. Aashi teyzesini arar ve aç olduğunu söyler. Ankita onun için yaban mersinli pasta alır ve onu da sevdiğini söyler. Aashi, babasının ona böğürtlenli pasta aldığını söyler. Ankita, dükkâncıdan üzerine fazladan peynir koymasını ister. Ankita, evin nerede diye sorar. Aashi yakında olduğunu söylüyor. Ankita ondan yemek yemesini ister ve o da gidip dükkâncıya ödeme yapar.

Baş Tacım 318.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Aashi, Ankita’ya yağmurları sever misin diye sorar. Ankita evet diyor. Yağmurların tadını çıkarırım. Ankita ona patlamış mısır yer misin diye sorar. Ankita onlar için patlamış mısır alır.

Pari, Naren’in getirdiği sari giyer. Naren, bundan sonra kavga etmeyeceğimize söz vereceğiz diyor. Yeni başlangıçları için pastayı keser. Pari onu yer ve yaban mersine alerjisi olduğunu söyler. Naren, favorin olduğunu söylüyor. Pari, bunun Aashi’nin favorisi olduğunu söylüyor. Naren ondan uzanmasını ister ve resepsiyonistten anti alerjik tablet ve ılık su göndermesini ister.

Naren Rushaali’yi arar ve Agra’ya ulaştığını ve Pari’ye bir hediye almak için pazara gideceğini söyler. Ondan Aashi’yi aramasını ister. Rushaali hala uyuduğunu söyleyerek ona yalan söyler. Shirish geri gelir. Rushaali, gezisini iptal edip eve döneceği için Naren’e haber vermemesini ister. Polisi aramayı düşünüyor.

Naren’in Pari için bir sari dükkanından sari satın alır. Ranvijay ayrıca Ankita için sari satın almak için oraya gelir ve satıcı tarafından gösterilen sarilerden hoşlanmaz. Naren, Ranvijay’in onu karısı olacak ve onun görünüşünü tarif ettiğini söylediğini duyar ve satıcıdan seçtiği sariyi kendisine vermesini ister. Satıcı, Ranvijay’a sari gösterir ve hoşuna gider. Satıcı, saree’nin başka bir kişi tarafından seçildiğini söylüyor. Ranvijay onu aramaya çalışır, ancak Naren sari dükkanından çoktan ayrılmıştır. Daha sonra altın yüzük almaya gider ve aynada arkasında duran Naren’i görür. Geri döner ama Naren’i bulamaz.

Naren otel odasına geri döner ve Rushali’den Ashi’nin kaybolduğuna dair bir telefon alır. Bunu duyunca gerilir. Pari, Ashi’nin her zaman aramızda sorunlar yarattığını ve birlikte olmamızı istemediğini söylüyor. Naren, Ashi hakkında kötü düşünmeyi bırakmasını ister. Garson, Naren Ashi’nin oyuncak bebeğini gösterir ve onu arabada bulduğunu söyler. Ankita, Ashi’yi otele geri bırakır ve garson, Ashi’yi Naren’e teslim eder. Naren onu görünce rahatlar.

Rinvijay, Ankita’yı otelden alır. Naren, Ashi’yi otel odasına götürür. Pari Rushali’yi arar ve Ashi’nin bulunduğunu haber verir. Bu kızın huzur içinde gitmemize izin vermeyeceğini söylüyor ve geri döneceğini söylüyor. Naren, Ashi’ye dondurma yedirir ve nerede olduğunu söyler. Annesi gibi olan teyzesiyle birlikte olduğunu söylüyor. Naren, Pari dışında kimsenin anne olamayacağını söylüyor.

Ranvijay ve Ankita’nın nişanı başlar. Ranvijay yüzüğü çıkarır ve onun yüzüğü olmadığını görür. Ankita sorun olmadığını söylüyor. Ankita, Naren ile nişanını hatırlıyor ve ne yazık ki herkes onlar için alkışlarken Ranvijay ile yüzük alışverişinde bulunuyor.

Ashir, Pari için pasta ve meyve suyu sipariş eder ve yaptığı hata için ondan özür diler. Naren, Pari’den pasta yemesini ister. Pari pastada hamamböceği görür ve bağırır ve dramasını başlatır. Ashi’nin elbisesine pasta bulaşmış olduğunu görür ve Naren ile kendisi için elbise alırken otelde kalmasını ister. Naren, Ashi’nin onlarla gelebileceğini söyler ve ondan arabaya binmesini ister. Pari bunu duyunca sinirlenir ve Naren’e bağırır.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir