Yalnız Beni Sev Kaç Bölüm Yayınlanacak? Yalnız Beni Sev Ne Zaman Final Yapacak?

Yalnız Beni Sev Kaç Bölüm

Yalnız Beni Sev Kaç Bölüm Sürecek?

Merhaba Pakistan dizisi severler. Seni Kalbime Yazmışlar dizisinin final yapmasının ardından yeni bir Pakistan dizisinin gelişi heyecanı arttırdı. Orijinal adı Kaisi Teri Khudgarzie olan yeni Pakistan dizisi ekranlardaki yerini aldı.

Yalnız Beni Sev Kaç Bölüm
Yalnız Beni Sev

Pakistan dizileri hayatımıza hızlı bir giriş yaptı. Bu yayınlanacak Pakistan dizileri mini diziler olacak ve kısa sürüyor. Hint dizileri kadar fantastik olmuyor. Olay örgüleri daha gerçekçi.

Kardelen dizisiyle birlikte Pakistan dizileriyle tanışmış olduk ve birçoğunuz bu durumu sevdi. Pakistan dizileri peş peşe yayınlanmaya devam etse de eylül aynın gelmesiyle birlikte günlük diziler yerini almaya başladı. Kader İsterse’nin final yapmasının ardından Kan Çiçekleri onun yayın saatini alacak. Böylece bir Hint dizisi ve bir Pakistan dizisi kalmış oluyor. Candan Öte’nin de bölüm sayıları azaldı. Önümüzdeki aylarda bakalım Hint dizileri mi yoksa Pakistan dizileri mi yayınlanmaya devam edecek?

Yalnız Beni Sev Bölüm Sayısı

Yalnız Beni Sev dizisi 11 Mayıs – 14 Aralık 2022 tarihleri arasında 34 bölüm olarak yayınlanıyor. Tabi bu bizde 34 bölüm süreceği anlamına gelmiyor. Bir bölümü 40 dakika civarı sürüyor. Bizde malumunuz diziler o kadar kısa yayınlanmıyor. 2 bölüm birleştirilerek yayınlanırsa 17 bölüm kadar sürebilir. Yalnız Beni Sev 27 Eylül Salı günü final yapabilir.

Yalnız Beni Sev Konusu Ne?

Yalnız Beni Sev dizisi orta sınıf bir geçmişe sahip olan Mehak’a aşık olan Shamsher’in etrafında dönecek.

Mehak babası Akram annesi Naheed ve küçük kız kardeşi Nida ile huzurlu bir hayat yaşayan genç bir kadındır. Mehak, kuzeni Ahsan ile nişanlıdır, ancak Ahsan’ın annesi Andaleep Mehak’ı onaylamazken, Ahsan’ın babası Rehan onu onaylamaktadır. Akram bir gün yolda zengin ve kibirli genç bir adamın birini taciz ettiğini görür ve bu adamla yüzleşmeye gittiğinde adam Akram’a silah doğrultur. Bu adam Shamsher’dir. Shamsher Mehak’ı görür ve anında ona aşık olur.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

One Comment on “Yalnız Beni Sev Kaç Bölüm Yayınlanacak? Yalnız Beni Sev Ne Zaman Final Yapacak?”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir