İçerik Tablosu
Raghav’a Araba Çarptı! Pallavi Başında Bekledi!
Seninle Yeniden 8.bölümde neler olacak? Seninle Yeniden 8.bölümde Pallavi ve Raghav artık muhteşem ikili oldular. İkili birbirinin arkasını kollamaya başlar. Seninle Yeniden 8.bölüm özeti devam ediyor.
Seninle Yeniden 8.bölüm özetinde Raghav Pallavi’ye Aslan’ın kim olduğunu sormaya devam ediyor. Pallavi hatırlamadığını söyler. Raghav onu kendisine doğru çeker. Pallavi hemen bırakmasını ister. Raghav özür diler. Pallavi de Aslan’ı tarif eder. Raghav Aslan’ın evine bomba bırakan kişi olduğunu söyler Pallavi onu saat olarak düzeltir.
Soluchana Asha ile telefonda konuşur. Düğün ertelendiği için biraz daha alışveriş yapak ister. Soluchana dükkanın kapalı olduğunu görür. Raghav ve Pallavi’yi bir arada yakalar. Raghav’ın sürekli Pallavi’nin etrafında olmasından rahatsızlık duyar. Hangi ara Amrita’ya odaklanacağını düşünür.
Raghav, Pallavi’den yardım ister. Yardım isterken de Pallavi’nin yardımına ihtiyaç duymasından hoşnutsuz kalır. Eve gittiklerinde Raghav park edilmiş bir araba görür. Eve girdiklerinde ikili yine kavga etmeden duramaz. Eskiz sanatçısı gelir.
Raghav, Pallavi’nin elindeki yarayı fark eder. Merhem sürmeye başlar. Pallavi çok mu umursadığını yoksa başka bir şey mi planladığını sorar. Pallavi’nin işi bitince gitmek için hazırlanır. Pallavi ve birkaç kişi öksürmeye başlar. Raghav daha önceden park edilmiş arabada kendi adı yazılı not bulur. Notta tuzağıma hoş geldin yazılıdır. Arabanın için barutla doldurulmuştur. Raghav arabaya doğru elinde ateşle yaklaşan birini fark eder. Arabanın camını kırıp dışarı çıkar. Bu kişinin kurye olduğunu anlar.
Raghav polis müfettişine gidip arabanın sahibini bulmasını ister. Pallav’nin yanına bir adam gelir. Krishna’nın annesinin rahatsızlandığını dükkanla ilgilenmek için kendisini yolladığını söyler.
Seninle Yeniden 8 Bölüm Özeti Devam Ediyor
Pallavi Yarışmaya Mı Katılacak? Soluchana ve Amrita da evi üstlerine geçirmek için tapuları ararlar. Pallavi’nin paraya ihtiyacı vardır. Yanındaki çocuk bir yarışmadan bahseder. Pallavi yarışmayı aklında tutar.
Raghav Pallavi’yi Kurtarır! Raghav’a arabanın sahibinin bulunduğu söylenir. Pallavi’den de ifade vermesi için karakola çağırırlar. Pallavi barutla dolu olan arabanın kendi üzerine olduğunu öğrenir. Swami, Pallavi’ye davanın çok hassas olduğunu ve gözaltında tutulması gerektiğini söyler. Harish, Raghav’a Pallavi’nin polis gözetiminde olduğunu söyler, Raghav sinirlenir. Raghav neden Pallavi’nin olayın içine çekildiğini anlamaz. Arabanın onun üzerine kayıtlı olduğunu öğrenir. Raghav bunun arkasında Aslan’ın olduğunu anlar.
Abhijeet takma sakalını ve bıyığını çıkarır ve içinde aslan olan eldivenler giyer. Pallavi, Raghav’ı Swami ile görür. Pallavi, Swami’ye Raghav’ın neden burada olduğunu sorar. Swami Raghav’ın ders vermek için arabayı sizin adınıza kaydettirdiğini itiraf ettiğini ve şimdi şikayetini geri aldığını söyler.
Harish neden Raghav’a böyle dediğini sorar. Raghav Pallai’nin masum olduğunu kendisi yüzünden acı çekmesine izin veremeyeceğini söyler.
Sandalye Ale Aldı! Aslan Raghav’ın toplantıda üzerine oturacağı şoklu sandalye yapar. Raghav toplantının olacağı otele gider. Garson Raghav’ı masasına doğru işaret eder ve oraya yürür ve oturmak üzeredir. Pallavi ona doğru yürür ve bağırır. Pallavi gerçeği bilmediği için Raghav’ı suçlamaya başlar. İkili kavga ederken garsona çarpıyor. Garson’un elindeki içecek sandalyeye düşer ve sandalye alev alır. Aslan planı başarısız olunca kaçmaya başlar.
Aşk Başlasın! Raghav fark edip kovalamaya başlar. Kovalamaca esnasında Raghav’a araba çarpar. Aslan gülerek kaçmaya devam eder. Pallavi, Raghav’ın arkasından koşar. Ona araba çarptığını görünce telaşlanır. Arabalara durması için işaret eder. Pallavi Raghav’a ilk yardım uygulamaya başlar. Yaralarını temizler ve pansuman uygular. Pallavi saresiyle Raghav’ın terini siler. Raghav kendine gelir.
Harish, Raghav’a Pallavi’nin kendisini kurtardığını söyler. Pallavi, Raghav’a ilaç verir ve gitmesi gerektiğini söyler. Raghav ona teşekkür eder. Harish karakoldaki ifadesinde Raghav’ınonu korumak için ifade verdiğini olayın doğrusunu anlatır.
Pallavi evde Raghav’ın nasıl olduğunu merak eder ve mesaj atar. Raghav, Pallavi’nin mesajını okur ve cevap verirken telefonu düşer. Raghav etrafındakilere seslenir kimse gelmez. Pallavi mesajını gördüğü halde cevap vermediğini görür. Raghav ise telefona ulaşmak için epey acı çeker.
[…] Kanal 7’nin Yeni Pakistan Dizisi Gölgenin Kıyısında Kaç Bölüm Sürecek? […]
[…] Kanal 7’nin Yeni Pakistan Dizisi Gölgenin Kıyısında Kaç Bölüm Sürecek? […]
[…] Seni Severken 128. Bölüm Özeti […]
[…] 20:00 – Teşkilat (Yeni Bölüm Özeti) […]
[…] Seni Severken 109. Bölüm Özeti […]
Table of Contents
- Halef Köklerin Çağrısı 2. Bölüm Tek Parça İzle – NOW TV Halef Son Bölüm Full İzle
Halef Köklerin Çağrısı 2. bölüm bu akşam NOW’da! Serhat ve Melek İstanbul’a dönecek mi? Akif’in ağalık planları ve Deli Sevde’nin bozucu hamlesi. Halef 2. bölüm özetini ve Aybüke Pusat’ın Halfeti’deki şok sahnesini hemen okuyun. - Veliaht 4. Bölüm Tek Parça İzle – Show TV Veliaht Son Bölüm Full İzle
SHOW TV’nin yeni dizisi Veliaht’ın 4. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki Veliaht 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar… - Veliaht 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? İşte Detaylar
SHOW TV’nin yeni dizisi Veliaht’ın 4. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki Veliaht 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar… - Halef Köklerin Çağrısı 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? İşte Detaylar
Halef Köklerin Çağrısı 2. bölüm bu akşam NOW’da! Serhat ve Melek İstanbul’a dönecek mi? Akif’in ağalık planları ve Deli Sevde’nin bozucu hamlesi. Halef 2. bölüm özetini ve Aybüke Pusat’ın Halfeti’deki şok sahnesini hemen okuyun. - Halef Köklerin Çağrısı 2. Bölümde Neler Olacak? Serhat ve Melek İçin Geri Dönüş Zamanı mı? Akif’in Planlarını Bozan Hamle!
Halef Köklerin Çağrısı 2. bölüm bu akşam NOW’da! Serhat ve Melek İstanbul’a dönecek mi? Akif’in ağalık planları ve Deli Sevde’nin bozucu hamlesi. Halef 2. bölüm özetini ve Aybüke Pusat’ın Halfeti’deki şok sahnesini hemen okuyun.
3 Replies to “Seninle Yeniden 8 Bölüm Özeti – 3 Ekim Pazartesi”
vay mesajlaşma başladıysaa demek 😀
masum, can yoldaşım bir de bu diziyi çok sevdim kalp kalp kalpppp
Aşk başlıyor çok heyecanlı. pallavi ve raghavı . çok sevdim pallavi çok güzel……..