Mersinli Hande Macit’in Düşes Olma Hikayesi

Hande Macit

Hollanda’nın Rotterdam kentine 12 yıl önce üniversite eğitimi için giden Mersinli Hande Macit, bir arkadaşının eğlencesinde tanıştığı Macklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander ile nikah masasına oturup Macklenburg Dükalığında Düşes unvanı aldı. İşte Hande Macit’in Prens ile tanışma öyküsü 👇

16 Eylül 1992 tarihinde Mersin’in Tarsus ilçesinde doğan Hande Macit, Tarsus Amerikan Koleji’nden mezun olduktan sonra 2010 yılında Rotterdam Erasmus Üniversitesi’ne girdi.

2019 yılında Hande Macit arkadaşlarının düzenlediği bir eğlenceye katılıyor. İrlanda da yaşayan Prens kardeşini ziyarete geliyor. İkilinin yolları aynı davette kesişiyor. Prens görür görmez Türk kızına vuruluyor. Selam vererek konuşma başlıyor. Davetin ardından telefonlaşıyorlar. Hande Macit 2 hafta sonra Alexander’in veliaht prens olduğunu öğreniyor.

Hollanda vatandaşlığı alan Hande Macit abisiyle birlikte Türk yoğurtları üretip satmaya başlıyor. Daha sonra prens bu şirkete ortak oluyor.

Masalsı aşk devam ediyor. 2020 yılında nişan töreni gerçekleşiyor. Araya korona giriyor ve Hande Macit’in ailesi bu nişana internet üzerinden katılmak zorunda kalıyor. 17 Haziran’da Mirow Kalesi’nde düzenlenen törenle resmi nikahları kıyılıyor. Nikahın ardından resmi olarak Mecklenburg Dükalığı’nın Düşes’i oluyor ve Herzogin zu Mecklenburg adını alıyor.

Çiftin 17 Eylül’de kilise düğünü gerçekleşti. Rotterdam yaşayan çift kilise düğünü için Neustrelitz’e gitti. Neustrelitz kasaba kilisesinde, Prens Georg Alexander zu Mecklenburg ve Hande Macit yaklaşık 500 misafirin önünde yemin etti.

Törende Kraliçe Elizabeth unutulmadı ve bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Prens Georg Alexander Mecklenburg ile İngiltere Kralı III. Charles ise 7. göbekten akraba. Halk çiftin düğününe büyük ilgi gösterdi.

Prenses Hande, klasik bir gelinlik ve ayrıntılı dantel unsurlarla süslenmiş bir gelinlik tercih etti. Bir diğer göz alıcı metrelerce uzunluğundaki duvak ve dantel unsurlarla süslenmiş eşit uzunluktaki kuyruktu. Düğün partisi daha sonra şehir limanındaki Heligoland adasında kutlanmaya devam ediyor.

Manşetlerde ise Prenses Hande’nin yağmurlu bir günde gerçekleşen düğününde yine de ışıl ışıl parladığı vardı.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın…

Merak Ediyorsan Tıklaman Yeterli

  • Kızılcık Şerbeti 33.Bölümde Neler Olacak?
    Kızılcık Şerbeti 33.Bölümde Neler Olacak? Fatih Doğa’ya Seçim Yapma Şansı Bırakmadı! Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Bu hafta sinir katsayınız oldukça yükselecek! Fatih ‘in sırıtışı ekrana yumruk attıracak cinsten. Pemve Fatih küçük Cemre’yi annesinden ayırıp gülücükler saçıyor! Saç baş yolduran bir bölümle daha baş başayız! Kızılcık Şerbeti 33.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 33.bölümde yaşanacaklar!
  • Kısmetse Olur Nihle Kopan Kimdir?
    Kısmetse Olur Nihle Kopan Kimdir? Kısmetse Olur Nihle Kopan Kim? Nihle Kopan Kaç Yaşında? Kısmetse Olur Nihle Kopan kimdir? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2.sezona hız kesmeden devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon yarışmacıları bir hayli merak ediliyordu. Eve yeni gelin ve damat adayları giriş yaptı. Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayı Nihle Kopan. Kısmetse Olur Nihle Kopan kim? Kısmetse Olur Nihle Kopan kaç yaşında? Kısmetse Olur Nihle Kopan ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Nihle Kopan burcu ne? Kısmetse Olur Nihle Kopan kimi beğeniyor? Kısmetse Olur Nihle Kopan instagram hesabı ne? İşte Nihle Kopan ile ilgili detaylar…
  • Kısmetse Olur Hasret Şahin Kimdir?
    Kısmetse Olur Hasret Şahin Kimdir? Kısmetse Olur Hasret Şahin Kim? Hasret Şahin Kaç Yaşında? Kısmetse Olur Hasret Şahin kimdir? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2.sezona hız kesmeden devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon yarışmacıları bir hayli merak ediliyordu. Eve yeni gelin ve damat adayları giriş yaptı. Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayı Hasret Şahin. Kısmetse Olur Hasret Şahin kim? Kısmetse Olur Hasret Şahin kaç yaşında? Kısmetse Olur Hasret Şahin ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Hasret Şahin burcu ne? Kısmetse Olur Hasret Şahin kimi beğeniyor? Kısmetse Olur Hasret Şahin instagram hesabı ne? İşte Hasret Şahin ile ilgili detaylar…
  • Kısmetse Olur Oğuz Kekin Kimdir?
    Kısmetse Olur Oğuz Kekin Kimdir?, Kısmetse Olur Oğuz Kekin Kim? Oğuz Kekin Kaç Yaşında? Kısmetse Olur Oğuz Tekin kimdir? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2.sezona hız kesmeden devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon yarışmacıları bir hayli merak ediliyordu. Eve yeni gelin ve damat adayları giriş yaptı. Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayı Oğuz Kekin . Kısmetse Olur Oğuz Kekin kim? Kısmetse Olur Oğuz Kekin kaç yaşında? Kısmetse Olur Oğuz Kekin ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Oğuz Kekin burcu ne? Kısmetse Olur Oğuz Kekin kimi beğeniyor? Kısmetse Olur Oğuz Kekin instagram hesabı ne? İşte Oğuz Kekin ile ilgili detaylar…
  • Kısmetse Olur Buse Ünlü Kimdir?
    Kısmetse Olur Buse Ünlü Kimdir? Kısmetse Olur Buse Ünlü Kim? Buse Ünlü Kaç Yaşında? Kısmetse Olur Buse Ünlü kimdir? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2.sezona hız kesmeden devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon yarışmacıları bir hayli merak ediliyordu. Eve yeni gelin ve damat adayları giriş yaptı. Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayı Buse Ünlü. Kısmetse Olur Buse Ünlü kim? Kısmetse Olur Buse Ünlü kaç yaşında? Kısmetse Olur Buse Ünlü ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Buse Ünlü burcu ne? Kısmetse Olur Buse Ünlü kimi beğeniyor? Kısmetse Olur Buse Ünlü instagram hesabı ne? İşte Buse Ünlü ile ilgili detaylar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir