Gaura Şeytanı YAKALANACAK!
Masum dizisi 456.bölüm özetinde Urvaşi teşekkür etmek için Gaura’nın yanına gitmiş ve şans eseri Gaura’nın gerçek yüzünü görmüştü. Gaura ise Urvaşi’nin kafasına vurarak onu bayıltmıştı. Masum dizisi 456.bölüm özeti devam ediyor.
Urvaşi’nin başı belada! Gaura planında çok aşama kat ettiğini ve kimsenin bunu bozamayacağını söyler. Ardından adamlarını arayarak odaya çağırır. Bu esnada Jaggi’ye de Urvaşi’nin telefonu ile mesaj atarak konağa döndüğünü söyler.
Gaura’nın adamları bir kaplan kostümü getirirler. Urvaşi’yi bayıltarak kostümü giydirirler. Onu konaktan bu şekilde çıkarmayı başarırlar. Gaura adamlarına Urvaşi’yi sonsuza dek kaybetmelerini söyler.
Urvaşi kötü adamlar tarafından götürülürken arabanın lastiği patlar. Bu Urvaşi’ye kaçmak için bir fırsat yaratır. Urvaşi bu fırsatı kullanarak arabadan kaçar ve ormana dalar. Kötü adamlar da Urvaşi’nin peşinden koşarlar ve kovalamaca başlar.
Gopi Urvaşi’yi buluyor! Diğer taraftan Modiler Daram’ın konağından ayrılır. Gopi ve Jaggi dua etmek için mabede giderler. Bu esnada Urvaşi’de mabede doğru kaçıyordur. Urvaşi ve Gopi tapınakta karşılaşırlar. Ancak kalabalık yüzünden bir araya gelemezler.
Urvaşi sesini Gopi’ye duyurmak istese de başaramaz. Gaura’nın da mabede gelmesiyle işler daha da karışır. Kötü adamlar ellerine bir uçurtma alıp ipini Urvaşi’ye doğru çekerler. İpin aniden gerilmesiyle Urvaşi’nin boynu kesilir. Gopi kanlar içinde kalan Urvaşi’ye hemen müdahale etmek ister.
İkili araca binip hastaneye doğru gitmeye başlar. İkili giderken çok geçmeden Gopi arkalarından gelen kötü adamları fark eder. Gopi’nin bindiği araba çukurda mahsur kalınca Gopi Urvaşi ile beraber ormana saklanır. Adamları şaşırtarak onların aracını çalıp hastanenin yolunu tekrar tutar.
Koki gözlerine inanamadı! Urvaşi ve Gopi’nin yokluğu hemen fark edilir. Urmila, Jaggi herkes ikiliyi arar. Bu esnada tapınakta bulunan Kokila Gaura’yı araba da görür. Ancak gözlerine inanamaz. Çünkü sakat birinin araba kullanması imkânsızdır. Koki gözlerini kapatıp tekrar açtığında araba çoktan gitmiştir.
Gopi’nin aramasıyla Kokila bu olayın üstüne gitmez. Jaggi ile beraber hemen soluğu hastanede alır. Diğer tarafta Garua ise konağa geri döner. Kimseye fark ettirmeden yerini alır.
Urvaşi için ise işler giderek kritikleşiyor. Boğazına aldığı yara tehlikelidir. Doktor ameliyatın başarılı geçtiğini ancak yaranın derin olduğunu söyler. Jaggi bunu duyunca gözlerinin önünden annesi ile yaşadıkları güzel günler geçer. Jaggi delirir ve doktora saldırır.
Gopi Jaggi’ye tokat atarak onu kendine getirir. Bu esnada poliste hastaneye gelip olaylarla ilgili bilgi alır. Bu esnada Jaggi hava almak için dışarı çıkmıştır. Gopi Jaggi’nin yanına gelerek her şeyin düzeleceğini söyler. Attığı tokat içinde özür diler.
Gaura’nın kendine gelmesiyle beraber Jaggi oldukça mutlu olur. Tabi bu durumdan hiç memnun olmayan biri vardır. Bu kişi tahmin edeceğiniz üzere Gaura’dır. Kılık değiştirerek hastaneye sızmayı planlayan Gaura’nın hedefi Urvaşi’yi konuşmadan öldürmektir.
Çünkü Urvaşi eğer polis ile konuşursa onun adını verebilir. Bu da Gaura’nın tekrar hapse girmesi ve tüm yaptığı planın çökmesi demektir. Hastanede Modileri gören Gaura sedyeye yatar. Hemşireler ölü sanarak Morga taşır. Morgda çok korkan Gaura içeri girmeyi başarmıştır.
Yine çeşitli şekillerde gizlenmeyi başaran Gaura sonunda Urvaşi’nin odasına girmeyi başarır. Urvaşi Gaura’yı görünce onu durdurmak ister ancak elinden bir şey gelmez. Neyse ki şans eseri doktor ve polislerin içeri girmesi Urvaşi’yi kurtarır. Ancak Urvaşi yaşadığı travma yüzünden konuşamaz. Gaura ise perdenin arkasında gizlenerek herkesin çıkmasını bekler. Herkes çıkınca işini tamamlayacaktır.