Masum 353.Bölüm Özeti- 10 Mart Çarşamba

Mera Gelin Olarak Vidya’nın Yerine Geçiyor!

Masum dizisi 353.bölüm özetinde Gopi, Gaura’nın kardeşine ait resmi görmüş ancak Gaura hızlı hareket ederek resmi değiştirmiş ve Gopi’yi zor duruma sokmuştu. Gaura ve Dharam tarafından oldukça zor duruma düşen Gopi’nin imdadına Shravan yetişir. Bu olayın büyümemesini ve Gopi’nin özür dileyecek bir şey yapmadığını anlatır. Böylelikle düğün için hazırlıklar kaldığı yerden devam eder. Masum dizisi 353.bölüm özeti devam ediyor.

Modiler eve dönerken tüm olanlara en çok kızan Koki’dir. Kokila eski dostuna karşı oldukça zor bir duruma düşmüş ayrıca gelini de aşağılanmıştır. Koki, Gopi’ye bu konuda kızsa da içten içe ona ve ailesine de üzülür. Ahem ve Gopi odalarına çıkarken Gopi endişelerinden Ahem’e de bahseder. Gaura ve ailesinin bir şeyleri sakladığını ve bunun hiç de iyi bir şey olmadığını söyler. Evet Shravan Vidya için oldukça iyi bir eştir ancak Gaura ve Dharam öyle durmuyordur.

Nitekim Gopi’nin dediği gibi  Dharam  ve Gaura yeni planlar yapıp bu planlarını uygulamak için hazırlanırlar. Gaura ve Dharam gibi sinsi ve hazırda bekleyen biri daha vardır o da Mera. Tam tersi Vidya ise her şeyden habersiz gelinliği almış ve evlenecek olmanın heyecanını yaşıyordur.

Masum 353.Bölüm Özeti – Kokila Oyuna Geldi!

Masum 353.Bölüm

Ertesi gün Gaura konağında Shravan için düğün öncesi adetler gerçekleştirilirken Modiler hediyelerini sunmak için gelirler. Koki damat için oldukça güzel hediyeler sunar. Ancak Gaura Modiler’i karşılamaya gelmemiştir. Koki Gaura’yı merak ederken Dharam onun yukarıda olduğunu söyler. Koki yukarı çıkarken Gaura’nın ona oynayacağı oyundan habersizdir. Yukarı çıkan Koki, Gaura’yı bir odanın önünde görür. Ona doğru giden Koki, Gaura’nın kardeşi olarak tanıtacağı oyuncu ile karşılaşır. Gaura Koki’yi kandırarak kardeşi olarak tanıtır. Gaura’nın kardeşi rolünü oynayan oyuncu Koki’ye ağır sözler söyler. Koki yine oldukça mahcup bir halde Modi konağına döner.

Modi konağında da Vidya için törenler yapılıyordur. Tüm bunları gören Mera yine kıskançlık krizleri geçirir.  Dharam Mera’yı yalnız yakaladığında yanına gider. Ona söyledikleri teklifi kabul edip etmediğini sorar ve Mera’ya bir paket verir. Bu esnada Ahem’in geldiğini gören Mera Dharam’ı merdivenlerden aşağıya iter. Gaura oğluna yapılandan dolayı Mera’ya kızar ve ona tokadı geçirir.

Gaura Mera’nın bu yaptıklarının artık sınırları zorladığını söylerken onun düğüne gelmesini istemez. Koki’de önce Gopi’nin sonra kendisinin şimdi de Mera’nın yaptıkları yüzünden oldukça zor duruma düşmüştür. Bu yüzden Koki’de Gaura’nın yanında yer alarak Mera’nın düğüne gelmemesine karar verir. Tabi tüm bu yaşananlar Gaura ve Dharam’ın bir planından ibarettir. Gopi Mera’nın düğüne gelmemesi ile ilgili Koki’ye karşı çıksa da Koki Gopi’ye epey sert çıkışarak kararlı olduğunu ilan eder. Elbette Koki kızına böyle sert çıkıştığı için oldukça üzgündür. O da torunu Mera’nın düğüne gelmesini istiyordur ancak düştüğü bu zor durum yüzünden bu kararı savunamamıştır.

Masum 353.Bölüm Özeti Devam Ediyor – Gelinler Değişti !

Gopi Koki’nin yanından ayrıldıktan sonra Mera’nın odasına gider. Ancak Mera ona kapıyı açmaz. Mera içeride herkesten habersiz Dharam’ın ona verdiği pakette bulunan gelinliği giyiyor ve düğün için hazırlanıyordur. Yani en başından beri Gaura’nın planı artık belli olmuştur. Gelinleri değiştirerek Shravan ile Mera’yı evlendirmek. Tabi tüm bunlardan habersiz olan Vidya’da düğün için hazırlanmış ve gelinliğini giymiştir. Ahem ve Gopi, Vidya’nın hazırlanıp çıkmasını bekler. Kızlarını alarak Gaura’nın evine götüreceklerdir.

İşler tam bu noktada oldukça karmaşıklaşır. Modi konağında aniden kesilen elektrik kısa süreli bir paniğe neden olurken Mera tam bu anda kardeşi Vidya ile yerlerini değiştirir. Vidya ise kimsenin ruhu duymadan etkisiz hale getirilmiş ve çaresiz kalmıştır. Gopi ve Ahem, Vidya sandıkları Mera’yı alarak düğün için Gaura’nın konağına doğru yola çıkarlar. Sizce Mera’nın bu yaptığı plan fark edilecek mi? Yoksa kimsenin ruhu duymadan Mera Shravan ile evlenecek mi?

Bir yanıt yazın